Ve Cavcav konuştu...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Ve Cavcav konuştu...

    Ve Cavcav konuştu...

    Türk futbolunun renkli simalarından olan ve Gençlerbirliği’nin Başkanlığı’nı 30 yıldır sürdüren İlhan Cavcav uzun süren suskunluğunu Kanal A Spor Muhabiri Niyazi Mete Gürgan’a bozdu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’a kadar bir çok konuyu gündeme getiren tecrübeli başkan, ayrıca Sadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp’in Aziz Yıldırım’ın kaprisleri sonucunda ihraç edildiğini söyledi.
    Aziz Yıldırım Başkan olduğu müddetçe İstanbul’daki maçlarımıza gitmem...
    Ben İlhan Cavcav olarak büyüklüğümü gösterip arada kırgınlıkları unutmak için bu sezonki maçtan önce Fenerbahçeli yöneticileri yemeğe çağırdım. Ancak bu davete sadece Nihat Özdemir gelemeyeceklerini söyleyerek yanıt verdi, zaten maçta bir tek o vardı. Ben o terör örgütü benzetmesinde yanlış anlaşılmıştım. Benim Fenerbahçe Kulübüyle hiçbir sorunum yok olamaz da. Ancak Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin Başkanı oldukça İstanbul’daki maçlarımıza gitmeyeceğim. Kesinlikle gitmem.
    Saran ve Kutlualp, Yıldırım’ın kaprisleri yüzünden ihraç edildi.
    Fenerbahçe’de Sadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp Aziz Yıldırım’ın kaprisleri yüzünden ihraç edildi. Sadettin Saran bildiğim kadarıyla Saraçoğlu’ndaki tribünlerin bir kısmını yapmıştır. Hakan Bilal Bey’i de yakınen tanırım. Başarılı bir yöneticiydi. Ancak Fenerbahçe göndermedi onları. Aziz Yıldırım’ın kaprisleri yüzünden ihraç edildiler. Ve ben biliyorum ki daha böyle bir çok giden yönetici var. Tabi bu Aziz Yıldırım’ın sorunudur
    Fenerbahçe Aziz Yıldırım yüzünden kulüpler birliğinden çıkarıldı
    Fenerbahçe Türkiye’nin lokomotif takımlarından biridir, öyle olmalıdır. Ancak bakıyoruz ki Fenerbahçe Kulüpler Birliği’nden çıkartılıyor. Bunun nedeni de yine Sayın Yıldırım’dır. Fenerbahçe’nin toparlanması lazım. Çünkü Fenerbahçe Türkiye’nin lider kulüplerindendir. Hiç kimse tarafından rencide edilmemesi lazım. Bunu bence kamuoyu en iyi şekilde değerlendirir
    Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını Aziz Yıldırım’dan daha çok istiyorum
    Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını en az Fenerbahçe camiası kadar hatta Aziz Yıldırım’dan daha çok isteyen biri varsa o da İlhan Cavcav’dır. Çünkü Fenerbahçe büyük bir kulüp ve başarılar elde etmesi lazım.
    Uğur Boral Fenerbahçe’ye erken gitmekle hata etti
    Bu sene Uğur’u Fenerbahçe’ye, Baki de Beşiktaş’a gitti. Futbolcuların bu kadar erken yaşta İstanbul’un büyük kulüplerine gitmesi bana göre yanlış. Bakıyorsunuz Uğur Boral doğru düzgün forma giyemiyor. Ama bizde yeri bankoydu. Ben kimseye alacağı ücreti yanlış söylemem. Ona teklif ettiğim bir miktar vardı. Ama Fenerbahçe daha yüksek bir rakam teklif etti ve oraya gitti. Eğer futbolcular İstanbul’a gitmek için 28 – 29 yaşını bekleseler daha başarılı olurlar. Çünkü büyük takımlarda kadroya girmeleri zor oluyor.
    Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’a yapılanlar doğru değil
    Geçen pazartesi Ankaragücü – Trabzonspor maçından sonra Cemal Aydın istifaya davet ediliyor. Ankaragücü taraftarı bence hata ediyor. Çünkü bizler yöneticiler olarak kulüpten bir şey beklemiyor aksine kendi cebimizden harcama yapıyoruz. Taraftarlar böyle devam ederse ileride kendilerini yönetecek Başkan bulamazlar. Ben Ankaragücü taraftarına gıpta ediyorum. Her maçta takımlarını destekliyorlar. Yani binlerce kişi stada koşuyor. Bence Başkanlarını sahiplenmeliler. Ankaragücü benim dostumdur
    Rezerv lig kurulmalı
    Hakemlerimizin ve oynamayan futbolcularımızın yetişmesi için bir rezerv lig kurulmalı. Ben bunu federasyona ilettim kuracağız dediler ama hala ortada bir şey yok. Rezerv ligde hem süper lige yeni yükselen hakemler kendilerini yetiştirme fırsatı bulur hem de ligde ilk 18’e giremeyen futbolcular kendilerini göstermek için bir şans yakalar. Paf liginin kesinlikle kaldırılması lazım.
İşlem Yapılıyor
X