'Hakan Şükür ile Milli Takım 10 kişi mi oynuyor?'

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    'Hakan Şükür ile Milli Takım 10 kişi mi oynuyor?'


    'Hakan Şükür ile Milli Takım 10 kişi mi oynuyor?'

    2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu mücadelesinde ikinci maçımıza A Milli Futbol Takımımız Macaristan'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puana uzandı.

    Galibiyetin ötesinde bir tartışma daha tekrar alevlendi. Hakan Şükür'ün Milli takıma artık katkı yapıp yapmadığı futbol kamuoyunun gündemine Macaristan maçı ile yeniden girdi.
    Superspor.com yazarlarından Gürcan Bilgiç ve Kazım Kanat maç sonu yaptıkları değerlendirmede ortak bir noktada buluştu: 'Hakan Şükür ile bu takım 10 kişi oynuyor'..
    Son günlerde Hakan Şükür'ün futboluna olan eleştiriler Macaristan maçıyla birlikte doruğa ulaşırken, Fatih Terim'in bir Çarşamba günü Moldova ile oynanacak mücadele Hakan Şükür'ü ilk 11'de sahaya sürüp sürmeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.
    İşte yazarlarımızın maç sonu değerlendirmesi:
    GÜRCAN BİLGİÇ: '10 KİŞİ OYNADIK'
    10 kişi oynadık. Hakan Şükür iyi gününde değildi. Arda ve Sabri adeta Hakan abilerinin de yerine koşarak onun açığını kapatmaya çalıştılar. 90 dakika bir kişi eksik oynamamıza rağmen teknik kapasitesi çok yüksek olmayan Macaristan karşısında kontrol hep bizdeydi. Önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet yolumuzda bize güven ve moral kazandıracak..
    KAZIM KANAT: 'HERKES GERÇEÐİ GÖRDÜ'
    Hakan Şükür Milli Takımı'nın kontenjan senatörü. Herkes bunu gördü bir tek Fatih Terim görmedi. Bugün sahada 10 kişiydik. Artık Fatih Tekke ve Ümit Karan'ın oynama zamanı geldi. Bu gerçeği herkes görüyor. Ayrıca bu takımda Halil ve Nihat yedek kalmaz...
İşlem Yapılıyor
X