Hesap verdi.. Hesap soracak..

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Hesap verdi.. Hesap soracak..



    Hesap verdi.. Hesap soracak..

    Fenerbahçe Kulübü'nde disiplin kuruluna sevk edilen eski yönetici Sadettin Saran, hakkındaki iddialarla ilgili savunmasını yaptı.

    Avukatlarıyla birlikte Fenerbahçe Burnu'ndaki disiplin kuruluna gelen eski futbol şube sorumlusu Saran, yazılı ve sözlü olarak Tuncer Erdoğan başkanlığındaki kurula savunma verdi.
    2002-2003 sezonunun devre arasında sarı-lacivertli takıma gelen Rus futbolcu Beschastnykh'in transferinde kulübü zarara uğrattığı iddiasıyla disiplin kuruluna sevk edilen Saran, bu iddialara ilişkin olarak kurula bazı belgeler de sundu.
    Saran, savunmasının ardından kulüp tesislerinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Kurula sunduğu belgelerden sonra sonucun olumlu olacağını düşündüğünü ifade eden Fenerbahçeli eski yönetici, ''Ancak haysiyet divan kurulu üyeleri kararlarını belirlemeden, bu konuda bir şey söylemek istemiyorum, saygısızlık olur'' dedi.

    Saran, ''Olumsuz bir sonuç çıkabilir mi?'' şeklindeki soruyu, ''İhtimal vermiyorum ama öyle bir sonuç olursa yargı yolu var. Ama oralara gelineceğini düşünmüyorum'' diye yanıtlarken, kurulda kendisine karşı olan tutumun gayet olumlu olduğunu bildirdi.
    Son 3 yılda 2. kez kulüp tesislerine geldiğini ifade eden Saran şöyle konuştu:
    ''Geçici cezamın bitmesinden 1 hafta sonra tekrar haysiyet divanına verildim. Fenerbahçe'nin yüzüncü yılında bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ama burada olmamın gerçek sebebinin neler olduğunu sizlerin ve kamuoyunun bildiğini düşünüyorum. Fakat haysiyet kurulu üyelerinin son derece adil davranacaklarından kuşkum yok. Fakat bu iftirayı atanlardan da yargı önünde hesap soracağımı herkesin bilmesini istiyorum.''

    Bu arada, basın mensuplarına yaptığı açıklamadan önce yanına gelen Önder Üretmen isimli bir kongre üyesi, Sadettin Saran'ı kucaklayarak ''Seni destekliyoruz'' dedi.
    TUNCER ERDOÐAN
    Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu Başkanı Tuncer Erdoğan, Saran'ın avukatlarıyla birlikte yazılı ve sözlü savunmasını yaptığını, dosya ile ilgili incelemelerin ardından kararın verileceğini söyledi.
    Saran'ın yazılı savunmasında bazı deliller sunduğunu ve şahitler gösterdiğini ifade eden Erdoğan, ''Deliller incelenecek, şahitler dinlenecek. Kendisiyle ilgili suçlama neyse savunmasını yaptı. Dosya kapsamını açıklayamam'' ifadesini kullandı.
    Disiplin kurulunun 15 gün içinde Sadettin Saran ile ilgili dosyayı karara bağlaması bekleniyor.
  • beyazyildiz
    Junior Member
    • 18-01-2006
    • 129

    #2
    Konu: Hesap verdi.. Hesap soracak..

    bence bu adamin fenere baskan olma zamani geldide geciyor bile.tamam A.Yildirim da iyi baskan ama artik biraksinda bir de taze kanlar gelsin.Tabi bu arada kavga vs...olmasin oda hizmet etsin birsekilde.yoksa bu takimla bizim isimiz zor.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X