Konya çalışmalara ara vermiyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Konya çalışmalara ara vermiyor


    Konya çalışmalara ara vermiyor

    Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
    Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nde sabah saatlerinde toplanan yeşil-beyazlı futbolcular, çim sahada ısınma amaçlı kısa süren bir düz koşu yaptı. Ardından tesislere geçen yeşil-beyazlı futbolcular, çalışmalarına kondisyon salonunda devam etti. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Volkan Çekiç de katıldı.
    Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan genç golcü Volkan Çekiç, bir an önce eski formunu yakalamak istediğini belirterek, "Salı günü düz koşulara başlayacağım. Tekrar eski formumu yakalayıp bir an önce takım arkadaşlarımın arasına dönmek istiyorum. İnşallah en kısa zamanda formumu yakalarım. Çok talihsiz bir sakatlık geçirdim. Çatlağın farkedilmemesi moralimi bayağı bozdu. 3-3.5 ay sahalardan uzak kalan her genç futbolcu bir an önce sahalara dönmek ister. Benim de ilk hedefim sahalara dönerek bir an önce eski formumu yakalamak" diye konuştu.
    Tecrübeli oyuncu Yasin Çelik ise geride kalan 8 haftada 10 puan topladıklarını ve geçen sene bu zamanlar da hemen hemen aynı düzeyde olduklarını ifade ederek, "Sonuçta geride kalan bu 8 haftada büyük maçlarımızı oynadık. Ama asıl bundan sonra zorlu maçlarımız geliyor. Çünkü bundan sonra oynayacağımız rakiplerimiz bizim dengimizde olan takımlar. Büyük maçlara futbolcu kendisini daha iyi motive ediyor. Eşit güçlerin maçında ise konsantre eksikliği oluyor. O yüzden böyle maçlara daha iyi hazırlanıp, daha dikkatli olmamız lazım" diye konuştu.
    Bursaspor maçının zor geçeceğine dikkat çeken Yasin, "İçeride oynayacağımız maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. İçeride oynadığımız iki maçta rakiplerimize puan verdik. Artık bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bursaspor maçında iyi futbol oynayıp istediğimiz sonucu elde ederiz" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X