Rize gözünü Beşiktaş'a çevirdi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Rize gözünü Beşiktaş'a çevirdi


    Rize gözünü Beşiktaş'a çevirdi

    Çaykur Rizespor Kulübü İkinci Başkanı Erol Yıldırım, hafta sonu sahalarında yapacakları Beşiktaş maçını kazanarak, taraftarlara erken bayram yaşatmak istediklerini söyledi.
    Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde büyük maç, küçük maç ayırımı yapmanın yanlış olduğunu belirterek, ''Bu hafta sonu sahamızda Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan Beşiktaş'a karşı oynayacağız. Denizlispor deplasmanında aldığımız yenilgi sonrası mutlaka kazanmak zorundayız. Beşiktaş karşısında en iyi şekilde oyunumuzu ortaya koyarak kazanacağımıza inanıyorum. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz'' dedi.
    Beşiktaş maçı ile başlayan üç haftalık zorlu bir maratona girdiklerini ifade eden Yıldırım, ''Beşiktaş maçı sonrası, Trabzonspor ile deplasmanda, Galatasaray ile sahamızda oynayacağız. Bu maçları en avantajlı şekilde tamamlamak istiyoruz. Ligde puan sıralamasında hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Acil ihtiyacımız olan puanları toplayarak bir an önce üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Futbolcularımız bunu yapabilecek kalitede'' diye konuştu.
    Taraftara büyük iş düştüğünü kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti: ''Sahamızda taraftar desteğini arkamıza alırsak yenemeyeceğimiz takım yok. Beşiktaş maçında da taraftarın desteği ile kazanan taraf olmak istiyoruz. Beşiktaş galibiyeti ile taraftarlarımıza erken bayram yaşatmak istiyoruz.''
İşlem Yapılıyor
X