Gaziantepspor taktik çalıştı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Gaziantepspor taktik çalıştı


    Gaziantepspor taktik çalıştı

    Türkcell Süper Ligi'nde, 13 puanla 6. sırada yer alan Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
    Celal Doğan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Walter Zenga yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılar, bugün 2 saat süren teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
    Gaziantepspor yarın ise iki grup halinde çalışacak. İlk grup sabah çalışırken, ikinci grup ise öğlenden sonra PAF takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. Pazar günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıkları cumartesi sabahına kadar sürecek.
    Kırmızı-siyahlılar, cumartesi günü öğlenden sonra Gaziantep'ten uçakla İstanbul'a gidecek ve oradan da Antalya'ya geçecek. Gaziantepspor, Antalya Atatürk Stadı'nda pazar günü saat 15.00'da yapacağı maç sonrası ise Gaziantep'e dönecek ve 26 Ekim Perşembe günü İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacağı Türkiye Kupası grup maçının hazırlığına başlayacak. Kırmızı-siyahlılar, Fenerbahçe ile yapacakları kupa maçı için ise bayramın üçüncü günü İstanbul'a gidecek.
    Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 26 Ekim'de oynanacak olan Fenerbahçe-Gaziantepspor kupa maçının başlama saatini değiştirdiği ve maçın başlama saatinin 20.00'dan 19.00'a alındığı bildirildi.
İşlem Yapılıyor
X