Fenerbahçe Newcastle'da

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Fenerbahçe Newcastle'da


    Fenerbahçe Newcastle'da

    Fenerbahçe, UEFA Kupası (H) Grubu'nda yarın deplasmanda Newcastle United ile yapacağı karşılaşma için Newcastle'a geldi.
    İstanbul'dan özel bir uçakla akşam saatlerinde İngiltere'ye hareket eden sarı-lacivertli kafile, 4 saatlik yolculuğun ardından Newcastle'a ulaştı.
    Futbol takımı, teknik heyet, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin de yer aldığı kafileyi havaalanında az sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı.
    Gergin olduğu gözlenen teknik direktör Zico'nun, taraftarların arasından hızlı bir şekilde uzaklaşmaya çalıştığı gözlendi. Taraftarların uzattığı çiçeği almayan Brezilyalı teknik adam, takım otobüsüne bindi.
    Kafile için yaptırdıkları çiçeği Alex'e veren taraftarlar, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirip imza aldı.
    20 KİŞİLİK KADROYLA GELDİLER
    Fenerbahçe, Newcastle'a 20 kişilik kadroyla gelirken, Brezilyalı çalıştırıcı Zico, ilk 11'in değişmez ismi genç futbolcu Kerim'i kadroya almadı.
    Kerim'in yanı sıra Olcan, Kemal ve Selçuk da sarı-lacivertli kafilede bulunmuyor.
    Fenerbahçe, Newcastle United ile yapacağı karşılaşma öncesi son çalışmasını akşam saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı St James Park Stadı'nda gerçekleştirecek.
    Sarı-lacivertli kafile, Newcastle'da Marriot High Osforth Park Hotel'de konaklayacak.
    Antrenman öncesi teknik direktör Zico, statda maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.
    Sarı-lacivertli kafile, yarın oynanacak maçın ardından geceyi Newcastle'da geçirdikten sonra 20 Ekim Cuma günü Türkiye'ye dönecek.
İşlem Yapılıyor
X