Kayseri, çifte bayram peşinde

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Kayseri, çifte bayram peşinde


    Kayseri, çifte bayram peşinde

    Turkcell Süper Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe ile deplansmanda karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu, fakat Kayserispor takımınında 3 puanı alacak gücü ve yeteneğinin olduğunu söyledi.
    Kadir Has Kayserispor Tesisleri'nde deplansmanda karşılaşacağı Fenerbahçe hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda, futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlendi. Antreman öncesi açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçının zor bir karşılaşma olacağını kaydederek, "Fenerbahçe karşılaşması bizim için önemli bir karşılaşma. Hem ordan alınacak puanlarla ligin üst sıralarından kopmayacağız, hem de hafif te olsa Anlatya ve Sivas maçı sonrasında oluşan kayıpları telafi etme adına güzel karşılaşma olacak. Ayrıca bayram öncesinde taraftarlarımıza bir bayram daha yaşatmak adına güzel bir karşılaşma olacak. Bu yüzden hepimiz olayın bilincindeyiz. O sorumluluk düşüncesi ile gidip, elimizden gelen mücadeleyi yapıp, ordan bizi mutlu edecek sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.
    Takımda eksik ve cezalıların da bulunduğunu vurgulayan Teknik Direktör Sağlam, "Takımda son durumumuz, geçtiğimiz haftadan Aydın'ın ve Gökhan'ın cezalı olması, Leonardo'nun sakatlığının devam etmesinin dışında, ufak tefek sakatlıklar var ama onlarında maça kadar iyileşeceğini düşünüyoruz. Eksikliklerimize rağmen oynayan arkadaşlarımızında en azından onlardan daha iyi mücadele edip, eksikliklerimizin yokluğunu hissettirmeyeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.
    Kayserispor'un başarılı futbolcularından Tayfun Cora ile Ragıp Başdağ ise Fenerbahçe'nin de son haftalarda ligde bir düşüş yaşadığını belirterek, Fenerbahçe maçı için iyi hazırlandıklarını ve deplansmandan puanla dönmeyi istediklerini söyledi.
    MAMUR: "BİZİM İÇİN KOLAY MAÇ YOK"
    Kayserispor, Fenerbahçe karşısına 3 as futbolcusu eksik olarak çıkacak. Kayserispor Başkanı Recep Mamur yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçıyla ilgili hazırlıkların sürdüğünü ve cuma günü uçakla İstanbul'a gideceklerini belirterek, şunları söyledi:

    ''Ligin üst sıralarındaki yerimizi korumamız için Fenerbahçe maçından puan çıkarmamız lazım. Bizim için kolay maç yok, her maç zor. Sarı kart cezalısı olan golcü futbolcumuz Gökhan ile sakatlıkları süren Aydın ve Leanordo kadroda yer alamayacak. Eksiklerimize rağmen Fenerbahçe karşısında puan almak istiyoruz".
İşlem Yapılıyor
X