F.Bahçe Ada'da puan arıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    F.Bahçe Ada'da puan arıyor


    F.Bahçe Ada'da puan arıyor

    UEFA Kupası'nda 49. maçına çıkacak olan Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda İngiliz ekibi Newcastle United'a konuk oluyor. Eleştirilerin bir numaralı odağı haline gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa arenasında alacağı galibiyet ile bir nebze olsun rahatlamayı planlıyor. Newcastle cephesinde ise işler hiç de iyi gitmiyor. Sezon başında Chelsea'den Damien Duff, Inter'den Obafemi Martins gibi yıldız isimleri kadrosuna katan İngiliz ekibi Premier League'de 8 hafta sonunda 15. sırada yer alıyor.
    Emre Belözoğlu'nun da formasını giydiği Newcastle United'a karşı, 20 kişilik kadroya alınmayan ilk 11'in değişmez ismi genç futbolcu Kerim Zengin oynamayacak. Kerim'in yanı sıra Olcan, Kemal ve Selçuk da sarı-lacivertli kafilede bulunmuyor.
    Fenerbahçe'nin 125. sınavı!
    UEFA Kupası (H) Grubu'ndaki ilk maçında yarın deplasmanda İngiltere'nin Newcastle United takımıyla karşılacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 125. mücadelesine çıkacak.
    Sarı-lacivertli ekip Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 124 maçta 39 galibiyet 17 beraberlik ve 68 yenilgi aldı.
    124 maçta rakip filelere 142 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 218 gole engel olamadı.

    UEFA Kupası'nda Fenerbahçe
    UEFA Kupası (H) Grubu'ndaki ilk maçında yarın deplasmanda İngiltere'nin Newcastle United takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda 49. maçına çıkacak.
    Sarı-lacivertliler 17. kez mücadele ettikleri UEFA Kupası'nda, bugüne dek yaptığı 48 maçın 17'sini kazanırken, 24 yenilgi, 7 de beraberlik aldı. Sarı-lacivertlilerin attığı 62 gole, rakipleri 82 golle karşılık verdi.

    Muhtemel 11'ler:
    Newcastle United: Harper (Krul), Carr, Moore, Bramble, Ramage, Solano, Emre, Duff, Parker, Martins, Ameobi
    Fenerbahçe: Rüştü, Önder, Edu, Lugano, Ümit, Appiah, Aurelio, Alex, Tuncay, Deivid (Tümer), Kezman
    Stat: St. James Park
    Saat: 22.00
    Hakem: Grzegorz Gilewski (Polonya)
    Yayın: Show TV
    Süperspor yazarlarının görüşleri...
    Gürcan Bilgiç:
    Fenerbahçe bu karşılaşmada tek forvet oynayacak. Dolayısıyla daha dirençli bir takım izleyeceğiz. Ama buna rağmen, İngiliz ekolüne yani kanatları çok iyi kullanan bir takıma karşı açık vermemek neredeyse imkansız...
    Takımın maç saatini nasıl yaşayacağı ve sahada nasıl konsantre olacağı da çok önemli. Appiah ve Kezman gibi oyuncular bu karşılaşmada daha farklı oynayacaklardır.
    Fenerbahçe eğer geçmiş haftalardaki oyununu oynarsa, İngiltere'de beraberlik bile çok büyük şans olacaktır.

    Esat Dergi
    Temsilcimiz Fenerbahçe, Ada'nın köklü tarihi ile gönülleri fetheden takımı Newscastle United'a büyülü bir statta St.James Park'ta konuk oluyor. Rakip Newcastle United, belki de İngiltere Premier League'de son iki sezonun en yeteneksiz takımı diye tabir edebileceğimiz bir ekip. Souness'in gidişiyle birlikte yardımcı antrenörlükten bir anda kendini usta teknik direktörü sıfatına sokan Glen Roeder'ın da henüz bu takıma 'nasıl defans yapılır?' bunu öğretememesi Newcastle United için her maç öncesi çanların çalmasını sağlıyor. Kısaca defansif yönü oldukça düşük fakat St. James Park'ta 50 bin kişinin önünde rüzgar olmasa bile o atmosferin yarattığı rüzgar ile ofansif yönden zaman zaman belli dakikalarda çok etkili olabilen bir takım Maqpies..
    F.Bahçe'nin defansı da farklı değil aslında. İki aynı karakterli takımın mücadelesinin Türkiye 3. Lig 2. grubunda yapılan bir maç gibi sokak futboluna şahit olmasıın bekliyorum. Özellikle Maqpies'in gireceği pozisyon zenginliği kadar temsilcimiz de pozisyon bulacaktır, gollü ve beraberlikle ile sonuçlanmasını beklediğim bir nevi futbolun sıkışmadığı eğlenceli bir maç bizi bekliyor...
İşlem Yapılıyor
X