Doğan mağlubiyet yüzü görmedi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Doğan mağlubiyet yüzü görmedi


    Doğan mağlubiyet yüzü görmedi

    Teknik Direktör Ziya Doğan eski takımı Gençlerbirliği karşısında bu sezonki 5 maçlık yenilmezliğini sürdürmek istiyor. Bordo-mavili takımın başında bu sezon 5 lig ve 2'de Avrupa Kupası maçına çıkan Doğan söz konusu maçlarda hiç yenilgi yüzü görmedi.
    27 Kasım 2004 tarihinde oynanan ve 1-1 Konyaspor- Trabzonspor maçı sonrası görevinden istifa ederek ayrılan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 1.5 yıl aradan sonra tekrar Trabzonspor gelerek 7 Eylül 2006 tarihinde sözleşme imzalayarak ikinci kez bordo-mavili takımda görev yapan Ahmet Siat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Şenol Güneş gibi teknik adamlarla aynı kaderi paylaştı. Bordo-mavimi takımın taraftarı tarafından da çok sevilen Doğan, ilk geldiği günkü havayı Trabzonspor'da yakalamanın heycanını yaşarken, eski takımı olan Gençlerbirliği karşısında yenilmezlik ünvanınıda sürdürmek istiyor. Ziya Doğan Trabzonspor'a ilk gelişinde 13 maç yenilmezlik ünvanını sürdürmüştü ve 11 maç üst üste kazanmıştı.
    Sebastiao Lazaroni ile yollarını ayırıp aynı gün teknik direktör Ziya Doğan ile anlayan Trabzonspor yönetim kurulu Doğan ile iyi bir çalışma ortamı yakaladı. Beşiktaş maçı ile başlayan çıkış en son Kayseri Erciyesspor maçı ile devam ederken, Ziya Doğan'lı Trabzonspor 7 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligde oynadığı 5 maçın 3'nü kazanan Ziya Doğan, iki maçta ise rakiplerine üstünlük kuramadı. Bu maçlardan 11 puan hanesine yazdıran deniymil teknik adam UAFA Kupası 1. Tur rovanj maçında karşılaştığı İspanya temsilcisi Osasuna karşısında 2-2 ve 0-0'lık sonuçlar alarak rakibine yenilmeden kupaya veda etti.
İşlem Yapılıyor
X