Trabzon Ankara'da av peşinde

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Trabzon Ankara'da av peşinde


    Trabzon Ankara'da av peşinde

    Ziya Doğan'ın tekrar Trabzonspor'un başına gelmesiyle büyük hava yakalayan Trabzonspor son haftalarda oynadığı futbolla taraftarlarının yüzünü güldürüyor.
    Turkcell Süper Ligi'nin 10. haftasının açılılış maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan bordo-mavililer Ankara'dan mutlak üç puanla dönme gayesinde. Mücadele 20.30'da başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak..
    Trabzonspor şu ana kadar oynanan maçlarda rakibine karşı bir hayli üstün. İki takım arasında oynanan 44. müsabakada Trabzonspor'un 26 galibiyeti bulunurken, Gençlerbirliği'nin ise 7 galibiyeti var. 11 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer rakibine 89 gol atarken, kalesinde 37 gol gördü.
    1991 yılından beri iki takım arasında Ankara'da oynanan maçlarda Başkent ekibinin Trabzonspor'a iki defa üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasındaki en farklı skorlar 1989-90 sezonunda Trabzon'un rakibini 6-1 ve 1993-94 sezonunda 6-0'lık skorlarla yenmesini oldu.
    İki takım arasında oynanan geçen sezonki maçların Trabzon ayağında skor 1-1 biterken, Ankara'da ise karşılaşmadan G.Birliği 1-0 üstünlükle ayrılmıştı.
    Gençlerbirliği
    Gökhan
    Erkan
    Risp
    Traore
    Eren
    Ayman
    Mehmet Nas
    Draman
    Mehmet Çakır
    Isaac
    Nicoise
    Trabzonspor
    Jefferson
    Musa Büyük
    Milan Stepanov
    Fatih Akyel
    Mustafa Keçeci
    Hasan
    Hüseyin
    Ferhat
    Gökdeniz
    Ersen Martin
    Marcelinho
    Stat: Ankara 19 Mayıs
    Saat: 20.30
    Yayın: Lig TV
    Hakem: Hüseyin Göçek
İşlem Yapılıyor
X