Marcelinho: "Bize güvenin"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Marcelinho: "Bize güvenin"


    Marcelinho: "Bize güvenin"

    Trabzonspor'a sezon başında Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden gelen ve gösterdiği performansla şimdiye kadar kendinden bekleneni veremeyen Brezilyalı oyuncu Marcelinho, "Taraftar bana ve takıma güvenmeye devam etsin. Başarı çok yakında" dedi.
    Ziya Doğan yönetiminde başarılı bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı devam ettirmeye kararlı olduklarını vurgulayan Marcelinho, "Takımda arkadaşlık havası çok iyi. Zaten büyük başarılar bu tür ortamlardan doğar. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Bu saha içinde de böyle, saha dışında da. Son haftalardaki performansımız da memnuniyet verici. Bence çok iyi futbol oynuyoruz ve bu performansımızla da şampiyonluğu hakediyoruz" dedi.
    Marcelinho, kendisinin de performansının her geçen gün yükseldiğini ifade ederek, "Şu anda tam anlamıyla istediğim konumda değilim. Ama takımın olduğu gibi benim de verimim her geçen gün artacak. Buna inanıyorum. Taraftarın ve camianın da hem bana hem de takıma güvenmesini ve inanmasını istiyorum" dedi.
    DOÐAN: "SERİ LAZIM"
    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımın havaya girmesi için birkaç galibiyet üstüste almak zorunda olduklarını söyledi. 5. haftada takımın başına geçtikten sonra ligde ve Avrupa kupalarında oynanan 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Ziya Doğan yönetimindeki Trabzonspor' un gerçek kimliğine yavaş yavaş kavuştuğunu belirten Doğan, "Oyuncularımızın kendine güvenleri artıyor. bunun iyice yerine oturtulması için üstüste birkaç galibiyet almamız gerekiyor. Böylece oyuncularımız ve camia havaya girer" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X