Sivasspor lidere bileniyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Sivasspor lidere bileniyor


    Sivasspor lidere bileniyor

    Turkcell Süper Lig'in ilk 8 haftasında iç sahada oynadığı 4 maçta galibiyetle tanışamayan Sivasspor, namağlup lider Vestel Manisaspor'u yenerek taraftarına sahasında bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşatmak istiyor.
    Teknik direktör Karol Pecze yönetiminde, ligin ilk 8 haftasında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Sivasspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda daha başarılı bir grafik çizdi.
    Topladığı 9 puanla 15. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, sahasında oynadığı 4 maçta galibiyetle tanışamadı. Saha kapatma cezası nedeniyle Sakaryaspor maçını İstanbul'da oynayan Sivasspor, evinde Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Sakaryaspor'a yenilmekten kurtulamadı.
    Sahasında sadece 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe'den puan alan Sivasspor, iç sahada 2 kez taraftarına gol sevinci yaşatabildi, kalesinde ise 7 gol gördü.
    Sahasında galibiyetle tanışamayan Sivasspor, cuma günü evinde lider Vestel Manisaspor'u konuk edecek. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, lideri yenerek taraftarına sahasında bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşatmak istiyor.
    Bu zorlu maç öncesinde, Sivasspor'da Hayrettin, Ertuğrul, Mehmet Yıldız, Hakkı, Musa ve kaleci Akın'ın sakatlıkları sürüyor. Hakkı ve Musa'nın bugün takımla idmana çıkması bekleniyor.
    Gökhan Bozkaya ve Hakan Bayraktar'ın disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı Sivasspor'da, sakat oyuncuların çokluğu teknik direktör Pecze'yi düşündürüyor.
İşlem Yapılıyor
X