Zenga gazeteciler ile tartıştı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Zenga gazeteciler ile tartıştı

    Zenga gazeteciler ile tartıştı

    Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Gaziantepsporla yaptıkları mücadelenin her iki devresinde de yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Vural, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, kazanılması gereken bir mücadeleden beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti.

    Vural, şunları kaydetti: ''Maç öncesi şartları değerlendirirsek, iki takımdan birinin kazanmasını bekliyordum. Eğer bu maçı biz 2-0 kazansaydık, ligde 6. sıraya kadar yükselebilirdik. Karşılaşmaya da kazanma mantığıyla çıkmıştık. Gaziantep savunmasını açabilmek için elimizden geleni yaptık. İlk yarıda 5 tane net gol pozisyonumuz vardı. Gaziantepspor'un ise sadece 1 pozisyonu vardı. İlk yarı ve ikinci yarı çok net pozisyonlar bulduk, ancak değerlendiremedik.'' Karşılaşmanın hakeminin Antalyaspor'un 3 penaltısını vermediğini de bildiren Vural, ''İlker Coşkun, maçın genelinde iyi bir yönetim sergiledi. Ancak ilk yarıda ve ikinci yarıda 3 net penaltımızı vermedi. Bunlara rağmen maçta en çok gol pozisyonu bulan takım bizdik, ama gol bulamadık. Antalyaspor'un gol atma yönündeki talihsizliğine ise bir şey diyemiyorum. 'İyi oynadık ama kazanamadık' cümlesinden de nefret ediyorum.'' dedi.
    ZENGA GAZETECİLERLE TARTIŞTI
    Öte yandan, Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise, karşılaşmaya iyi başlamadıklarını ve maç içerisinde de çok zorlandıklarını söyledi.
    Zor bir maçtan puanla ayrıldıklarını belirten Zenga, ''Futbolcularım zor bir maçın sonunu getirmesini başardılar. Evimizde oynadığımız futbol seviyesini deplasmanlarda gösteremiyoruz'' şeklinde konuştu.
    Maçın son dakikasında kaleci Hasagic'e gösterilen kırmızı kartın da hatalı olduğunu kaydeden Zenga, futbol kariyeri boyunca 90'ıncı dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalan kaleci görmediğini ve bunun şaşırtıcı olduğunu belirtti.
    Öte yandan Zenga, Gaziantep'ten maça gelen bazı gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemedi. Bunun üzerine gazeteciler ile Zenga arasında sözlü tartışma yaşandı. Zenga, ''Bundan sonraki sorularınızı kulüp başkanına sorun'' diyerek toplantıdan ayrıldı.
İşlem Yapılıyor
X