Aslan ve Timsah'ın gecesi!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Aslan ve Timsah'ın gecesi!


    Aslan ve Timsah'ın gecesi!

    Fortis Türkiye Kupası'dan heyecan grup maçları ile devam ediyor. 1. grupta oynanacak karşılaşmada Galatasaray ile Bursaspor Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Ligde aldığı Kayseri Erciyespor galibiyeti ile moral bulan Galatasaray kupaya da iyi başlamak istiyor. Turkcell Süper Lig'de 11. sırada yer alan Bursaspor ise, Cim Bom'a evinde bir süpriz yapma peşinde...
    Galatasaray Teknik Direktörü Gerets'in Bursaspor karşısında kalede Mondragon'un yerine Aykut'a görev vermesi bekleniyor. Öte yandan ligde forma bulamayan Hasan Kabze, Okan, Mehmet Topal ve Carusca gibi isimlerin de bu karşılaşmada ilk 11'de başlaması bekleniyor. Kayseri Erciyes maçında kırmızı kartla oyundan atılan Orhan Ak'ın yerine ise Ferhat sahada olacak. İdmanda sakatlanan Arda Turan'ın ise bu karşılaşmada yer alıp almayacağı henüz belli değil.
    Bursaspor cephesinde ise sakat futbolcular Orhan Alemdar, Sinan Kaloğlu, Eser Yağmur, Mehmet Yılmaz ve Serdar Aziz'in yanı sıra kart cezalısı Frasineanu bu karşılamada forma giyemeyecek.
    Muhtemel 11'ler:
    Galatasaray
    Aykut
    Cihan
    Song
    Tomas
    Ferhat
    Sabri
    İnamoto
    Mehmet Topal
    Ayhan
    Necati
    Hasan Kabze
    Bursaspor
    Ömer Çatkıç
    Hasan Yiğit
    Egemen
    İsmail Güldüren
    Veli Acar
    Volkan
    Pancu
    Sumulikoski
    Ömer Aysan
    Zafer Biryol
    Burak Akdiş

    Stat: Ali Sami Yen
    Saat: 20.00
    Hakem: Barış Şimşek
    Yayın: Lig TV
İşlem Yapılıyor
X