Denizli'de bayram mesaisi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Denizli'de bayram mesaisi


    Denizli'de bayram mesaisi

    Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, yeşil-siyahlı ekibin hedefinin 3 puan olduğunu, ancak her zamanki gibi temkinli oynamak zorunda olduklarını belirtti.
    Denizlispor, hafta sonunda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından başladı.
    Hadzibegiç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını, kırmızı-beyazlı takımın iyi bir ekip olduğunu ve iyi futbol oynadıklarını söyledi.
    Denizlispor'u zor bir maçın beklediğini vurgulayan Hadzibegiç, ''Hedefimiz 3 puan, ancak her zamanki gibi temkinli olmak zorundayız. Bu karşılaşma bizim içinde bir derbi maç olacak. Yakın şehirlerin derbisi. Karşılaşmaya çok iyi hazırlanmamız gerek'' dedi.
    Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Özsoy da teknik heyete ve futbolcularına güvendiklerini, iyi futbol oynadıklarını, ancak bunu puanlarla süsleyemediklerini bidirdi.
    Özsoy, ''Son 2 haftadır kazandığımız maçlarla bir seri yakaladık. Turkcell Süper Lig'de bulunan takımlar artık Denizlispor'u kendilerine rakip olarak görsünler ve çekinsinler. Bu seri devam edecek'' diye konuştu.
    Özsoy, 28 Ekim Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye ziyareti dolayısıyla Denizlispor-Antalyaspor maçının 29 Ekim Pazar günü saat 14.30'da oynanacağını sözlerine ekledi.
    Kaptan Yusuf Şimşek ise Antalyaspor maçının çok zor geçeceğini, 2 haftadır iyi bir çıkış yakaladıklarını, bu çıkışı devam ettirmek için bu karşılaşmayı kazanmak zorunda olduklarını ifade etti.
İşlem Yapılıyor
X