Konya'da bayramlaşma ve idman

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Konya'da bayramlaşma ve idman


    Konya'da bayramlaşma ve idman

    Konyasporlu oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler Ramazan Bayramı'nın 3. gününde biraraya gelerek bayramlaştı. Yeşil-beyazlılar, bayramlaşmanın hemen ardından antrenmana çıktı.
    Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nde biraraya gelen Yeşil-beyazlı oyuncular, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, teknik heyet ve yöneticilerle teker teker bayramlaştı. Kolonya ve şeker ikramının ardından sahaya çıkan Konyasporlu futbolcular, Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahalarında oynayacakları zorlu Ankaraspor maçının ilk antrenmanını yaptı. 19 Yaş Altı Milli Takım kadrosuna çağırılan kaleci Eray Birniçan'ın katılmadığı antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Kaleciler Özden ve Oğuzhan ise kaleci antrenörü Salih Sayar nezaretinde takımdan ayrı çalışırken, Yeşil-beyazlıların antrenmanı yaklaşık 1.5 saat sürdü.
    Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan orta saha oyuncusu Erman Özgür, Ankaragücü'ne yenildikleri için morallerinin biraz bozulduğunu ifade ederek, "Ankaragücü maçı zor bir deplasmandı ama biz daha iyi takımları yenip, iyi sonuçlar almıştık. Galatasaray gibi, Trabzonspor gibi takımlara karşı iyi sonuçlar alıp, iç sahada güçlü Anadolu takımlarını yenmiştik. Sıralamada sonlarda bulunan Ankaragücü'ne yenilmek biraz moralimizi bozdu. Bu hafta çok daha güçlü bir takımla oynayacağız. Ankaraspor, Türkiye'de kadro genişliği bakımından en öndeki takımlardan bir tanesi. Sıralamada da rakip olarak gördüğümüz bir ekip. O yüzden bizim için çok önemli bir maç. Bu maçı kazanarak çıkışımızı tekrar sürdürmek istiyoruz" dedi.
    Konyaspor antrenmanını, yöneticiler ve gazetecilerden oluşan kalabalık bir topluluk izledi.
İşlem Yapılıyor
X