Banvit'in hedefi üst sıralar!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Banvit'in hedefi üst sıralar!


    Banvit'in hedefi üst sıralar!

    Beko Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Banvitspor, 28 Ekim Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi'yle deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını bayramda da sürdürüyor.
    Kulüp başkanı Özkan Kılıç, Kara Ali Acar Spor Salonu'nda hazırlıklarına devam eden teknik kadro ve oyuncularla antrenman sonrası bayramlaştı.
    Oyunculara baklava ikram eden Kılıç, ''Banvit, form yakalamaya başladı. Bu sezon yine hedef, çıtayı yükselterek yukarılara tırmanmak. Daha iyi ve netice alıcı göze hoş gelen oyun oynayan bir Banvit istiyorum'' dedi.
    Antrenör Mete Babaoğlu da ligde ''kuvvetli, zayıf takım'' diye bir ayrımın olmadığını, her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu söyledi.
    Babaoğlu, şu anda 3 maçta 2 galibiyetleri bulunduğuna işaret ederek, şunları dile getirdi: ''Bizim için çok önemli bir deplasmana gidiyoruz. Kazandığımız takdirde önümüzün açılacağını düşünüyorum. Bundan sonra maçlarımız biraz daha sertleşiyor. O zaman takımımızın ligdeki ağırlığı, gerçek yüzü ortaya çıkacak. Burada iyi ya da kötü olmaktan ziyade, önemli olan hedeflere ulaşmak. Geçtiğimiz iki sene Türkiye Kupası'nda ilk 8 takım arasına giremeyen Banvit Basketbol Takımı bu yıl bunu başarmıştır.''
    İki haftadır Perry'nin sakatlığı olduğuna da değinen Babaoğlu, ''Hafif sakatlığı bulunan Can da zaman zaman düşük tempoda antrenman yaptı. Bekir'in dizinde şişlik var. Tedavi oluyor'' dedi.
İşlem Yapılıyor
X