Çetiner: "Penaltı verilmedi"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Çetiner: "Penaltı verilmedi"


    Çetiner: "Penaltı verilmedi"

    Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a karşı oynadıkları maçta verilmeyen bir penaltılarının olduğunu savundu. Çetiner, karşılaşmanın son bölümlerinde Zafer Biryol'un pozisyonunda penaltının es geçildiğini ileri sürerek, ''Verilmeyen bir penaltımız var. Akşam televizyondan görüntüleri tekrar izlediğinde hakem vicdanıyla nasıl başeder, bilemiyorum'' dedi.
    İstanbul'a gelirken kaybetmeyi hiç düşünmediklerini ve alınan sonucun kendilerini çok üzdüğünü dile getiren Çetiner, ''Öne geçtik, sonra iyi defans yapıp dikkatli oynadık. Ancak ikinci yarıda yediğimiz iki basit golle mağlup olduk. Buna rağmen yine de Galatasaray'dan daha fazla pozisyona girdik. Önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.
    Ayrıca cezası nedeniyle maçı tribünden izlemesi ile ilgili soruyu ise Çetiner, ''Tribünde oturmam tabiki kendimi kötü hissettirdi. Ancak oyuncularım sahada gereken mücadeleyi sergiledi'' diye yanıt verdi.
    Bursaspor'un tecrübeli golcüsü Zafer Biryol iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Ancak Galatasaray karşısında iyi mücadele yeterli olmuyor. Ligde de çoğu maçımızı deplasmanda oynamamızın sıkıntısı var. Seyircimizle buluştuğumuz zaman ligde üst sıralara çıkacağız. Galatasaray yakaladığı pozisyonları değerlendirdi, biz ise değerlendiremedik" dedi.
    Biryol, Bursaspor'da tartışmaya neden olan penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise ''Benim ayağıma bir darbe geldi ve düştüm. Hakem bunu penaltı olarak yorumlayabilirdi, vermeyebilirdi de. Benim itirazım gösterilen sarı kartaydı. Ben kendimi yere atmadım'' ifadlerini kullandı.
İşlem Yapılıyor
X