Real 3. Lig takımına takıldı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Real 3. Lig takımına takıldı


    Real 3. Lig takımına takıldı

    İspanya Kupası'nda son 16'ya kalma mücadelesinde ilk maçlar dün gece oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Salı ve Çarşamba günü toplam 16 karşılaşmanın oynandığı İspanya Kupası'nda en büyük sürprizi Real Madrid gerçekleştirdi.
    İspanya 3. Lig ekiplerinden Ecija'ya deplasmanda konuk olan Real Madrid, rakibiyle 1-1 berabere kalarak büyük şaşkınlık yaratttı. Son haftalardaki başarılı çıkışı ve güzel futboluyla eski günlerine dönüş sinyali veren ve önce Şampiyonlar Ligi'nde Steaua Bükreş'i ardından da ligde Barcelona'yı deviren Real Madrid, kupa da Ecija'ya takıldı. Bükreş ve Barcelona maçlarındaki oyunundan oldukça uzak gözüken Real Madrid'in, özellikle oyun kurmada ve kanatlarda sürekli hatalar ve top kayıpları yapması dikkat çekti. Ecija'nın çok hırslı ve baskılı futbolu gözlerden kaçmazken, Real Madrid maç boyunca gol yollarında da etkisiz kaldı.
    Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarının 66. dakikasında konuk ekip Real Madrid Cassano'nun ayağından kazandığı golle öne geçti. Ev sahibi Ecija'nın maçın sonucu belirleyen beraberlik golü ise 81. dakikada geldi.
    Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello, Iker Casillas, Raul, Ruud van Nistelrooy, Fabio Cannavaro ve Guti gibi as futbolcuları dinlendirirken, küskün olduğu iddia edilen David Beckham'a ise şans tanıdı.

    La Liga'nın güçlü takımlarından Valencia ise, tur mücadelesi verdiği bir başka 3. Lig ekibi Racing Portuense karşısında oldukça zorlanmasına rağmen Miguel Angel Angulo'nun iki golüyle rakibi 2-1 yenmeyi başardı.
    Kupada rövanş karşılaşmaları 7 ve 8 Kasım tarihleri arasında yapılacak. İspanya Kupası'nda Salı ve Çarşamba günü oynanan ilk maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:
    Racing Portuense 1 - Valencia 2
    Ecija 1 - Real Madrid 1
    Pena Sport 0 - Osasuna 0
    Gimnastica Segovia 0 - FC Sevilla 1
    Deportivo La Coruna 1 - Racing Santander 0
    Rayo Vallecano 1 - Espanyol 1
    Valladolid 1 - Tarragona 0
    Jerez 0 - Getafe 2
    Malaga 4 - Real Sociedad 1
    Hercules 1 - Real Zaragoza 1
    Huelva 0 - Real Betis 0
    Castellon 0 - Villarreal 2
    Badalona 1 - Barcelona 2
    Athletic Bilbao 1 - Real Mallorca 1
    Salı günü oynanan maçlar
    Alaves 0 - Celta Vigo 0
    Atletico Madrid 0 - Levante 1
İşlem Yapılıyor
X