"Altıntop kardeşler ayrılamaz"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    "Altıntop kardeşler ayrılamaz"

    "Altıntop kardeşler ayrılamaz"

    Bundesliga'nın güçlü takımlarından Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin birbirlerinden ayrılmaması gerektiğini belirterek, onlarla uzun yıllar daha birlikte çalışmak istediklerini söyledi.
    Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, FourFour Two Dergisi'ne birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Gerhard Rehberg, "Hamit ve Halil çok dürüst insanlar. Halil ile 2010 yılına kadar sözleşme imzaladık. Hamit'in sözleşmesi ise bu sezon bitiyor. Hamit kalmayacak olsaydı, Halil'i transfer etmez ve bu kadar uzun süreli bir anlaşma yapmazdık. İkizler birbirlerinden ayrılmak istemezler, birlikteyken daha mutlu olurlar. Zaten ikisi de takımda kalmak istiyorlar. Bu nedenle anneleri ve kendileri için birer ev bile aldılar" dedi.
    Schalke 04'ün uzun yıllardır şampiyon olamadığını belirten Rehberg, "Avrupa'da son kazandığımız kupa 1997 senesindeydi. Devamlı şampiyonluğu hedefleyen, hep zirvede kalmak isteyen bir kulüp oluşturmak istiyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda Rus Zenit St. Petersburg ile bir altyapı anlaşması yaptık. Bu sayede Gazprom'un sponsorlarından Zenit St. Petersburg takımının altyapısından da faydalanabileceğiz. Ben Galatasaray'ın onursal üyesiyim, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın da Schalke 04'ün. Belki Zenit ile yaptığımız anlaşmanın benzerini Galatasaray ile de yapabiliriz" diye konuştu.

    Türk futbolunu yakından takip ettiğini söyleyen Rehberg, "Galatasaray'ı tutuyorum. Ancak Trabzonspor'a da müthiş sempati besliyorum. Çünkü başkanlık kariyerim boyunca en iyi ağırlandığımız yer Trabzon'du. Trabzon'a hayran kalmıştım" dedi.
    Türkiye'yi ziyaret ettiğinde elinden geldiğince Galatasaray maçlarına gittiğini, en son gittiği Galatasaray-Ankaragücü maçında, Petkov, Tita ve Ceyhun'u çok beğendiğini, özellikle Ankaragücü'nün 10 numarası Ceyhun'a hayran kaldığını ifade ederek, "Ceyhun'u transfer eder miyiz bilmiyorum. Ama takımımda sol kanat sıkıntısı çekiyoruz. Ancak Türkiye'de de sol kanat oyuncusu yok" dedi.
İşlem Yapılıyor
X