Zico-Aurelio gerginliği

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Zico-Aurelio gerginliği


    Zico-Aurelio gerginliği

    Vestel Manisaspor'u deplasmanda 3-2 ile geçerek ligin zirvesine çıkan Fenerbahçe'de moraller yerine geldi. Lige iyi başlamasına rağmen Avrupa maçlarının oynandığı haftalarda kaybettiği puanlar ve oynadığı futbol ile taraftarını hayal kırıklığına uğratan sarı lacivertliler liderliğin keyfini çıkarıyor. En çok eleştirilen isim olan teknik direktör Arthur Zico ise aldığı kararlar ile başarının mimarı olarak gösteriliyor.
    Sezon başında oluşturduğu iskelet kadro ve çift forvetli sistemden Newcastle maçında vazgeçen, Brezilyalı teknik adam aldığı sonuçlar ile güvenoyu kazanırken, ileriki haftalar için de olumlu sinyaller verdi.
    Kayserispor ile oynanan lig maçı ve Gaziantepspor kupa maçında aslarını dinlendireceğini açıklayan Zico, Vestel maçında da sürpriz bir kadro ile sahaya çıktı. Takımın 3 as oyuncusu kulübede oturunca tribünler şaşkına döndü.
    Christoph Daum döneminin 3 bankosu Rüştü Reçber, Ümit Özat ve Mehmet Aurelio'yu kulübede görenler, Zico'nun ateşle oynadığı yorumunu yaptılar. Büyük kumar oynayan Zico'nun sahaya sürdüğü kadro kazanınca, işler değişti. Cesur kararlarıyla son maçlara damgasını vuran Zico, vazgeçilmez isimleri bıçak gibi keserek, değişimi gerçekleştirdi. Bu düşünce Fenerbahçe'deki tüm futbolcuları rekabetin içine soktu ve olumlu karşılandı.
    Artık herkes bu takımda görev alabileceğini düşününce yedek oyuncuların da iştahı kabardı. Bu değişimin arkasından da bazı iddialar ortaya atıldı.
    Aurelio gerginliği
    Milli takıma kadar yükselen Aurelio ile Zico'nun arasında soğuk rüzgar estiği ileri sürülüyor. İddaalara göre Aurelio, son iki maçta yedek soyunmasına karşılık Zico'ya, "İyi oynuyorum. Neden beni oynatmıyorsun" diye sitem etmiş, hocası da bu tavrına karşılık inadına yedek soyundurarak Deniz'e görev vermiş.
  • daðlý45
    Member
    • 23-02-2006
    • 990

    #2
    Konu: Zico-Aurelio gerginliği

    başarı her türlü küslügü ortaadan kaldırır.ben böyle şeylerin olduguna inanmıyorum.medyanın konu arayışları işte diye düşünüyorum

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X