HARLEM İSTANBULDA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    HARLEM İSTANBULDA

    Harlem, Türkiye'deDünyaca ünlü Harlem takımı, NTV'nin düzenlediği organizasyonla Kasım ayında 3 gün boyunca Türk basketbolseverlerle buluşacak.


    Dünyanın en ünlü basketbol takımı Harlem Globetrotters, NTV'nin organizasyonuyla gösteri maçları yapmak amacıyla Türkiye'ye geldi.

    25 oyuncudan oluşan Harlem takımı 3 gün boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir’de Türk basketbolseverlerle buluşacak.

    1927'de kurulan ve o tarihten bu yana 100 farklı ülkede 20.000 den fazla maç yapan, her gittikleri ülkede büyük ilgiyle karşılanan ve izleyenlere doyumsuz bir basketbol keyfi yaşatan Harlem Globetrotters, ilk olarak 3 Kasım Cuma günü saat 20.00'de İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda İzmirli basketbolseverlerle buluşacak.

    4 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de Atatürk Spor Salonu'nda Ankaralılara basketbol ziyafeti yaşatacak Harlem Globetrotters, son olarak da 5 Kasım Pazar günü İstanbul'da saat 16.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gösteri maçına çıkacak.

    4 ANTRENÖR ÇALIŞTIRIYOR
    Başkanlığını Mannie Jackson'un yaptığı Harlem Globetrotters takımını, Henry Clark, Tellis Frank, Charles Harrison ve Clyde Sinclair'den oluşan 4 kişilik bir antrenör grubu çalıştırıyor.

    Dünyanın dört bir yanından milyonlarca taraftarı olan Harlem takımının kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

    OYUNCUPOZ.TAKIMIAnthony BlakesGWyoming '00Jermaine BrownFMinnesota State '02Kris BrutonFBenedict College '94Chris CampbellFHarding '03Shane ChristensenGMontana '02Donald ColeC/FSam Houston St. '03Kevin DaleyFAzusa Pacific '00Eugene EdgersonFArizona '01Herbert EvansGTroy St. '05Sterling ForbesFSouthwest Texas St. '86Paul GaffneyFTenn. Wesleyan '90Anthony GreenupFShaw University '04Barry HardyGBYU-Hawaii '93Andrew HarlieFOklahoma Panhandle State '04Matt JacksonGSavannah State '83Herbert LangGCentenary '98Michael LeeGKansas '05Nate LoftonCSoutheastern Louisiana '05Gordon MaloneF/CWest Virginia '97Bryant NashFKansas '04Les NormanGCal State Dominguez Hills '05Anthony RiceGMemphis '06Willie ShawFSt. John's '04Keiron ShineGMemphis '00Marquis SingfieldFRancho Verde HSCorey SmithFVanderbilt '05Mike St. JulienFMcNeese State '92Robert TurnerFPepperdine '05Jimmy TwymanGDetroit Mercy '04Derek WabbingtonCWyoming '06Wilborn Elgrace FWestern Kentucky '06Michael WilsonFMemphis '96Lawrence WrightFBradley
  • 003hasan
    Junior Member
    • 21-09-2006
    • 9

    #2
    Konu: HARLEM İSTANBULDA

    arkadaşlar harlem yabancı bir takım fakat bizim bursada bende içinde olduğum grup karizma diye bir takım ar ve tamamıyla yerliyiz ve eminimki harlemin yaptıından daha etkili gösteriler yapıyoruz harlemle aramızdaki tek fark onlar uzun ve trambolin kullanmuyorlar biz tranbolin kullanıyoruz fakat onların yapamadığı bir çok hareketi rahatlıkla yapıyoruz siz salto atark sımaç vuran bir harlem oyuncusu gördünüzmü yada havada ard arda 10 kişinin salto pasla 10. kişiye sımaçlık pas atanı ve 10. kişininde bacak arası smaç vurduğunu işte biz bunları yapıyoruz fakat harleme verilen üçrete karşılık bizim aldıüımız çok çok az bir mikta ona rahmen ülkemizdeki basketbol takımları bize yeterli ilgiyi göstermiyorlar eeee ne demeli yabancı olmak lazım heralde

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X