HARLEM ALKIŞLARLA...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    HARLEM ALKIŞLARLA...

    Harlem alkışlarlaDünyaca ünlü basketbol şov takımı Harlem Globetrotters, NTV’nin organizasyonuyla geldiği Türkiye’de İzmir ve Ankara'dan sonra İstanbul'da da basketbolseverlerin karşısına çıktı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan gösteriye, İstanbullu basketbolseverler büyük ilgi gösterdi.


    Basketbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği dünyaca ünlü Harlem basketbol grubu, üçüncü ve son gösterisini İstanbul'da gerçekleştirdi.

    Cuma günü İzmir Halkapınar Spor Salonu ve Cumartesi Ankara Atatürk Spor Salonu’nda hayranlarıyla buluşan Harlem’i, İstanbul'da da yaklaşık 12 bin seyirci izledi. Toplam 3 şehirde 25 bin basketbolsevere ulaşan Harlem, gerek saha içi basketbol şovları, gerek seyirci diyalogları, gerekse sempatik tavırlarıyla izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

    Basketbolseverlerin yoğun ilgisi nedeniyle karşılaşma öncesinde salona giden yollarda trafik sıkışıklığı yaşandı. Trafik nedeniyle çok sayıda basketbolsever, gösterinin başlama saatinde salona gelemeyince, gösteri yaklaşık 30 dakika geç başladı. Çok sayıda kişi, araçlarını salonun bulunduğu yol boyunca kaldırımlara park etti. Gösteri başladıktan sonra da salona gelen izleyiciler oldu.

    SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU
    Abdi İpekçi Spor Salonu, Harlem Globetrotters gösterisiyle yine tarihi günlerinden birini yaşadı.

    Harlem'in gösterisi için 88 ila 66 YTL'den satılan loca biletlerinin yanısıra, 44 YTL'den satılan tam ve 24 YTL'den satılan indirimli tribün biletleri tamamıyla tükenirken, Abdi İpekçi Spor Salonu da tıklım tıklım doldu. Gösteriyi yaklaşık 12 bin kişi izledi.

    GÖSTERİ MAÇI
    Gösteri maçında Harlem Globetrotters, New York National takımıyla karşılaştı. Karşılaşma sırasında oyuncuların yaptığı güzel hareketler ve attıkları şık basketler, tribünlerden büyük alkış aldı.

    Karşılaşma öncesinde ve maç sırasında Harlem Globetrotters oyuncularının zaman zaman birbirleriyle Türkçe konuşması da basketbolseverleri güldürdü.

    Harlem Globetrotters'lı oyuncular, gösteri maçı sırasında zaman zaman bazı seyircileri de oyun alanına alarak, şova dahil etti. Gösteri maçını Harlem Globetrotters 92-69 kazandı.

    Karşılaşma sonrası Harlemli oyuncular, saha kenarına inen basketbolseverlere imza dağıttı. Basketbolseverler, oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarışırken, saha kenarında izdiham oluştu.
  • processus
    Junior Member
    • 14-04-2005
    • 219

    #2
    Konu: HARLEM ALKIŞLARLA...

    bayılıyorum bu adamlara ya süperler : )

    Yorum

    • tahir714
      Junior Member
      • 08-01-2005
      • 19

      #3
      Konu: HARLEM ALKIŞLARLA...

      İyi geceler.Bildiğim kadarı ile bu gösterileri 3 büyük ildeki şanslı kişiler izledi. Acaba NTV kanalı bu gösteri maçlarını yayınlamayı düşünüyorlarmı? Bilgisi olanlar varmı acaba.Açıklama yaparsa sevinirim.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X