iPod aksesuvarları sınır tanımıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Gondaray
    Senior Member
    • 27-08-2004
    • 3257

    iPod aksesuvarları sınır tanımıyor

    Pahalı, ses kayıt özelliği yok, radyosu yok... Başka bir cihazı toprağa gömecek bu ayrıntılar iPod'un zirveye yerleşmesine engel olmadı. Buna tek sevinen yaratıcısı Apple da değil.

    23 Ekim 2001 tarihinde Apple Başkanı Steve Jobs tarafından dünyaya duyrulan iPod adlı müzikçalar kendi alanında bir ilk değildi. Ancak çıktığı tarihten bu yana en çok satan müzikçalar unvanını kimseye kaptırmadı. Şu anda yaratıcısı Apple'ın pazarın yüzde 80'inden fazlasını elinde tutmasını sağlayan bu cihaz, doğadaki yırtıcı hayvanlardan nasiplenen diğer canlılar misali binlerce farklı firmanın da geçim kaynağı oldu. iPod için ekran koruyucu kılıftan kulaklığa, hoparlör setlerinden araç adaptörlerine kadar binlerce farklı aksesuvar satılıyor.
    Beş yaşını geride bırakan iPod'un en ilginç aksesuvarlarını inceledik.

    80'ler geri döndü: BoomBag
    Arka tarafına yerleştirdiğiniz iPod'unuzdaki şarkılar bavulun aynı yüzünde yer alan dev hoparlörlerden dinlenebiliyor. Kontrol için de hoparlörlerin arasındaki paneli kullanabiliyorsunuz. 17 inç boyutuna kadar dizüstü bilgisayarlarınızı da taşıyabilen bavulun fiyatı 250 dolar. (boombags.com)


    Alkol şişede, iPod cepte
    Gece boyunca alkol tüketiminizin çetelesini tutamadıysanız bu aksesuvar sizin için trafik polislerinin şaşmaz raporunu erkenden sunuyor. iPod'un arkasına bağladığınızda ucundaki kamışa üflediğinizde nefesinizdeki alkolü polislerin kullandığı aynı yöntemle ölçerek size yansıtıyor. Yük****e birkaç şarkı dinleyip biraz video izleyerek durumun normale dönmesini bekleyebilirsiniz. Yakında
    79 dolara raflarda! (davidsteele.com/ipod-breathalyzer.html)

    Wurlitzer Jukebox
    Taşınabilir müzik cihazlarının en büyük avantajı, yüzlerce; bazı durumlarda binlerce CD'yi cebimize sığdırmaları oldu. Ancak bazıları fiziksel büyüklüğe hâlâ önem veriyor. Bunun en güzel ispatlarından biri de Wurlitzer. Boyut olarak antik müzik kutularıyla birebir olan cihaz Bose hoparlörlerle arşivinizi odaya yayıyor. Vazgeçemediğiniz CD'leriniz için 100 CD'lik kartuşu da var. (getir.net/y7)

    Tuvalet dostu iCarta
    Tuvaletteki işlem sürenizi dergi, gazete ya da kitap okuyarak geçirebilirsiniz ama bu sizi orijinal bir teknokolik yapmaz. İhtiyacınız olan iCarta adlı bu saçmalık. Bu cihazın kaç tane sattığını öğrenmek varlığından daha eğlenceli bir bilgi olabilirdi. Detayları web sitesinde yer alıyor. (getir.net/p4)





    İçimizdeki iPod
    Dışarıda dolaşırken iPod'unuzu koyacağınız cepleriniz var. Ya evde sadece külotla dolaşırken? Müzikçaları elde tutarak dinlemenin zararı ya da zorluğundan bahseden hiçbir araştırma olduğunu sanmıyoruz ama iPod'unuzu yerleştirebileceğiniz bir külot var. Şarkıları ileri geri alırken yanlış anlaşılma ihtimaliniz fazla. Orada unutup pantalon giydiğinizde durum daha da karışabilir. Ama böyle bir 'şey' var. Üstelik Üç tane alana iki şarkı da bedavaymış. Aklınızda bulunsun. (getir.net/z9)


    Titre ve kendine gel!
    Farklı sosyal gruplardan binlerce kişiyi bir odaya doldurup bir hafta süre vererek iPod için bir aksesuvar geliştirmelerini isterseniz asla böyle bir sonuç çıkmayacağından emin olabilirsiniz.
    Bu cihaz bir 'vibratör' ve iPod ile çalışıyor. Enteresan ayrıntılardan biri kontrolünün iPod ile hiçbir ilgisi olmaması. Müziğin sesini açtıkça şiddeti de artıyormuş. İşin garibi müzik olmadan da çalışıyor. (www.ibuzz.co.uk)


    Pantolonu da var
    Levi's, gençliğin trend belirleyicisi olma unvanını yakalamak için iPod'a da el attı. Bu özel pantolonda özel bir cebe yerleştirdiğiniz iPod'u, çakmak cebi üstündeki kumaş kaplı düğmelerle idare ediyorsunuz. Pantolonu yıkamak istediğinizde o bölümü çıkarıyorsunuz. Peki neden böyle bir şey için iPod kadar para veriyorsunuz? (levisredwire.com)

    Aynalı kemer ince bele
    Geliştiriciler külot içinde kullanımının biraz zor olacağını düşünmüş olmalılar ki ürün moda tasarımcıları çok daha pratik bir kullanım alanına yönelmiş. Resimde görüldüğü gibi bu kemerin içine iPod'un Nano serisini yerleştirebiliyorsunuz. Farklı renk ve modellere sahip kemer bütün pantolon-larınızla da uyumlu. (tunebuckle.com)

    Alıntıdır.
İşlem Yapılıyor
X