turkcell cüceler ligi imiş

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    turkcell cüceler ligi imiş

    sayın bir bilmiş hıncal abi sabahta saçmalamış..turkiye ligi cüceler ligi imiş.....
    Rahatsız olmayın
    Nedense hep Fener'in başarılı olup tırmanışa geçtiği günlerde ligin kalitesizliği tartışılıyor Bu sene şampiyonluk ve de kümede kalma mücadelesi çetin geçecek. Bu bir güzelliktir


    Her sene belirli günlerde yapılan fakat artık kabak tadı veren muhabbet yine başladı. Konu ligimizin kalitesizliği, 'belirli günler' dediğimiz de Fenerbahçe'nin başarılı olup tırmanışa geçtiği günler... Fenerbahçe, Sakarya'ya, Bursa'ya yenildiği veya Ankara ve Sivas ile berabere kaldığı günlerde bu tartışmaları açanları ortalarda göremiyoruz. O zaman ligimiz kaliteli oluyor. Fenerbahçe, Beşiktaş'a 5, Galatasaray'a 8, Trabzon'a 11 puan fark attığı zaman lig kalitesiz oluyor. Rize Galatasaray'ı, Sakarya Trabzon'u yenince mi ya da Antalya'da dört dörtlük bir Beşiktaş maçı izleyince mi kalite düşüyor! Ne güzel işte; demek ki ligimizde artık her takım birbirini yenebiliyor. Eskiden 4 büyük takım alır başını giderdi. İşte o zamanlar da ligin kalitesini tartışmamız gerekmez mi? Ama şimdi öyle değil! Ne Manisa'nın şampiyonluğunu kovalaması, ne Kayseri'nin ne de G.Antep'in yükselişi kimseyi rahatsız etmesin.

    Banko maç yok
    Bakın Galatasaray 18, Trabzon 15 puanda, 16. sıradaki Sakarya'nın puanı ise 13... Bu tabloyu ister 'Galatasaray ile lider arasında sadece 8 puan fark' diye değerlendirin, ister 'küme düşme çizgisindeki takımla arasında 5 puan fark var' diye... Bu değerlendirmelerin sonucunda artık totocular da, lotocular da biliyor ki banko maç yok. Arayı açıp giden de yok. Bu sene hem küme düşme, hem de şampiyonluk mücadelesi çok çetin geçecek. Görünen köy klavuz istemiyor. İşte bu futbol adına zevktir, kalitedir, güzelliktir.

    Düşünce devrimi
    Fenerbahçe'nin şu andaki başarısı 3-5 günlük olay değildir. 4 sene önce yapılan ve halen yaşatılan düşünce devrinin eseridir. Kurumsallaşma, tesisleşme, altyapıya verilen önem, ülkemizin kaliteli bir markası haline gelen Fenerium'uyla, kendisine ait televizyonuyla, Fenerbahçe'nin başka yerlere doğru gittiği bir gerçek. Bunların dışında 'düşünce devrimi' dediğim yapıdan önce istikrar adına kadroların ve teknik adamların korunup kollanılmasıdır. Son 30 yıldır değişen antrenörlere, futbolculara bakın bir de son 4 yıla. Daha geldiği gün 'gitsin' diye kampanya başlatılan Daum'un arkasında duran yönetim, kulübün yıllardır başına bela olan makus talihini de yerle bir etmiştir. 30 yılda sadece 5 şampiyonluk kazanılırken, 3 yıldaki duruma bir bakın (2 şampiyonluk, bir tanesi de son anda kaçtı)... Bu başarıya rağmen saldırılara fazla dayanamayacağı için Daum ile yollar ayrıldı. Zico geldi. Daum'a yapılanların aynısı Zico'ya da yapıldı. Aslında sorun Daum-Zico değil, Fenerbahçe'nin başına gelen teknik adam (Bakınız son 30 yıl)... Kelle avcılarına inanılsa eskiden olduğu gibi Zico da çoktan gitmişti, Fenerbahçe de şu anda Galatasaray'ın herhalde ya 1 puan altında, ya da 1 puan üstünde olurdu. Yönetim Zico'nun arkasında durmakla en iyi işi yapmıştır.

    Yanlış yoldalar
    Tigana, "Beşiktaş 3 yılda 4 teknik adam değiştirmiş" diyor. İşte anlatmak istediğimiz işin özeti bu... Son iki yıldır Beşiktaş, ligi liderin 20-25 puan gerisinde kapatıyor. Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'nin zamanında yaptığı yanlışları yapıyor. Doğru yol ise ortada. Futbolda eğer başarı istiyorsanız istikrarı yakalamanız şarttır. Bu gerçeği kabul eden kazanır, etmeyenin de Allah yolunu açık etsin.
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    #2
    Konu: turkcell cüceler ligi imiş

    beğenmiyosa hıncal efendi defolsun gitsin kendi neymiş acaba

    Yorum

    • ankaragücü
      Junior Member
      • 28-08-2006
      • 128

      #3
      Konu: turkcell cüceler ligi imiş

      bu hıncal efendinin yorumlarını asla dinlemem bence bu kişilik sporla alakası yok yorumlar berbat ve seviyesiz

      Yorum

      • mazlum22
        Senior Member
        • 03-03-2006
        • 7143

        #4
        Konu: turkcell cüceler ligi imiş

        çok ağır konuşmuş...

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X