POLONYA VE KOREYİ YENMELİYİZ...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    POLONYA VE KOREYİ YENMELİYİZ...

    Yazıcıoğulları: Polonya ve Kore'yi yenmeliyizA Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları, Polonya ve Kore maçlarını alıp ilk altıya kalmak istediklerini söyledi.


    A Milli Bayan Voleybol Takım Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları ise, 2. tur maçları sonunda E Grubunda ilk altıya girmek istediklerini ve bunun için Polonya ile Kore maçlarını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

    Sakatlığı bulunan Seda'nın biraz toparlandığını ancak, pasör Bahar'ın oynamasının zor olduğunu ifade eden Reşat Yazıcıoğulları, şampiyona sonunda ilk 12 takım arasına girmek istediklerini kaydetti.

    Şampiyona süresince aldığı 142 sayıyla, Azeri Natalia Mammadova ile ''en skorer oyuncu'' unvanını paylaşan milli voleybolcu Neslihan Demir ise, ''Ben sadece takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Tabii bu arada en skorer oyuncu olmakta beni mutlu ediyor. Diğer maçlarımız iyi giderse bu unvanı koruyabilirim'' dedi.

    Milli takım kafilesiyle birlikte bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ise, Türk voleybolunun artık dünyada bir marka olduğunu belirterek, ''Bizim şampiyon takımları yenen bir takımımız var. Burada çok güçlü takımlarla karşılaşıyoruz. Tabii ki yenmekte var yenilmekte. 2. tura çıkmak bile büyük bir başarıydı. Milli takımımızın önü açık. Tüm oyunculara, teknik kadroya ve federasyon başkanına teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

    .userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
İşlem Yapılıyor
X