TUMER:"Giydiğim formanın hakkını vereceğim"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    TUMER:"Giydiğim formanın hakkını vereceğim"


    "Giydiğim formanın hakkını vereceğim"

    Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tümer Metin, kaleci Rüştü'nün sakatlığından Beşiktaş derbisine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş derbisinin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyleyen Tümer Metin, "Beşiktaş ile yapacağımız bu maçın benim için anlamı son derece büyük. Ne konuşursam konuşayım her yere çekilebilir bir durumum var. Zemin bu anlamda çok kaygan. Sezon başında yapılan camia değişikliğinin ve o dönemin yankılarının devam etmesi açısından benim için son derece önemli bir maç. Bu maç benim için biraz karışık duyguları içinde barındırıyor. Sahaya çıktığımda bu duyguları bir kenara bırakacağımı da biliyorum. Camianın ve giydiğim formanın hakkını vereceğim. Beşiktaş'ın konum olarak zor bir durumu var. Kaybederlerse onlar için işler çok zor olabilir. Beşiktaş için Fenerbahçe maçları hep önemli geçmiştir. Onlar şu anda bu maçın kendileri için çıkış maçı olabileceğini düşünüyorlardır. Beşiktaş'ın Kadıköy'de aldığı seriye son vermek istiyoruz. Kendi adıma bu durum benim için çok önemli" diye konuştu.
    Takım olarak Beşiktaş derbisine hazır olduklarını dile getiren Tümer, Sarı-lacivertli taraftardan da bu maçta özel bir ilgi beklediğini söyledi. Tümer, "Yapılan eleştirileri fazla okumuyorum, ama takımın genel havası son derece iyi. Denizlispor maçı ve ondan önceki maçlar önemli değil şu anda. Bir derbi var önümüzde ve derbilerin havası hep bir başka olmuştur. Dolayısıyla Pazar günü oynayacağımız maçta derbi havası yaşanacak. Biliyorum ki o maçta stat tıklım tıklım olacaktır. Ben biraz daha özel ilgi istiyorum açıkçası. Çünkü sahaya çıktığımda yaşayacaklarımı biliyorum. Bu benim için son derece önemli. Taraftarlarımız desteklerini esirgemesinler" dedi.
    Önlerinde sadece Beşiktaş maçının değil, daha zorlu maçların olduğunu, ancak takım olarak her maça ilk maçmış gibi yaklaştıklarını belirten Tümer Metin, "Zorlu bir periyoda girdik. Ama biz sezon başında da bu periyodun zor olacağını biliyorduk. Bütün maçlara adım adım bakıyoruz. Dolayısıyla şimdi önümüzde Beşiktaş maçı bulunuyor" ifadelerini kullandı.
    Kaleci Rüştü'nün sakatlığı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Tümer, Rüştü'nün sakatlığının büyük bir talihsizlik olduğunu belirterek, "Rüştü'nün sakatlığına çok üzüldük. Gönül ister ki böyle şeyler olmasın, ama bizim mesleğimizin içinde bunlar ne yazık ki var. Rüştü'ye acil şifalar diliyorum, bir an evvel aramıza katılmasını arzu ediyorum" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X