otomobil dünyası

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    #16
    Konu: otomobil dünyası

    BMW M3 uçmaya hazır


    Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip oto-market zinciri ve modifiye aksesuarları üssü olan CMS Shop, ürün yelpazesine her geçen genişletmeye devam ediyor. Mini Cooper’dan Porsche 911’e Peugeot 206’dan Audi TT’ye kadar birçok farklı binek ve spor otomobil için “Lambo stili kanatlı kapı” üreten Alman LSD firmasının BMW M3 için ürettiği son kiti de dünyayla aynı zamanda CMS Shop mağazalarında satışa sundu.

    Türk tüketicisine sağlıklı ve güvenilir bir ortamda otomobil aksesuar ve yedek parçalarını CMS kalite ve hizmet anlayışı standartlarında sunma amacıyla kurulan CMS Shop, Alman LSD firmasının yeni nesil BMW M3 için ürettiği kanatlı kapı kitini de ülkemizde satışa sundu.

    Standart binek otomobillerin bile çehresini baştan aşağıya değiştiren LSD’nin kanatlı kapı kitleri, aynı zamanda Alman TÜV sertifikasına sahip olması ve ADAC’ın yapmış olduğu çarpışma testlerinden aldığı yüksek güvenlik notlarıyla başta Avrupa ve Kuzey Amerika pazarlarında maksimum oranda talep gören bir ürün olmasıyla dikkat çekiyor. Ülkemizde CMS Shop tarafından distribütörlüğü yürütülen LSD’nin yeni kanatlı kapı kiti ise yeni nesil BMW M3 için hazırlanmış. Diğer BMW modelleri içinde LSD’nin kanatlı kapı kitlerinin satışını ve montajını gerçekleştiren CMS Shop’un güvencesiyle sipariş üstüne ithal edilen BMW M3 kiti, aracın sportif görünüme daha estetik bir yorum getirmeye yardımcı oluyor.

    Orijinal kapı mekanizmasının bulunduğu noktaya direkt olarak montaj yapma avantajı sunan LSD kapı kiti, 30 derecelik açılma noktasına kadar konvansiyonel tipte kapı işlevi görüyor. Bu açının üstündeki açılma operasyonlarında ise yukarıya doğru açılma işlevini yerleştiren LSD kanatlı kapı kiti, özellikle BMW M3 gibi iki adet uzun kapıya sahip sportif otomobillerde kullanım kolaylığı sunması açısından ön plana çıkıyor.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X