avustralya açık maç sonuçları...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #31
    Konu: avustralya açık maç sonuçları...

    ERKEKLERDE YARI FİNAL
    Avustralya Açık erkekler yarı final mücadelesinin ilki, 1 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer ile 6 numaralı seribaşı ABD'li Andy Roddick arasında bugün oynanacak. Yarı finalin diğer karşılaşmasında ise, Alman raket Tommy Haas ile Şilili Fernando Gonzalez yarın karşı karşıya gelecek.

    Yorum

    • furkandnr
      Junior Member
      • 03-10-2005
      • 30

      #32
      Konu: avustralya açık maç sonuçları...

      FİNAL maclarını yayınlayan kanal varmı bilen arkadas varsa saatini ve kanalı yazabilrimi.tesekkürler

      Yorum

      • mazlum22
        Senior Member
        • 03-03-2006
        • 7143

        #33
        Konu: avustralya açık maç sonuçları...

        Originally posted by furkandnr View Post
        FİNAL maclarını yayınlayan kanal varmı bilen arkadas varsa saatini ve kanalı yazabilrimi.tesekkürler
        bildiğim kadarıyla sabaha karşı oynanıyor final maçları...türksatta veren bi kanal yok sanırım yad ben hiç rast gelmedim...izliyebileceğin yer olarak hotbirddeki isviçre paketi var...sgr swiss paketi yani...

        Yorum

        • furkandnr
          Junior Member
          • 03-10-2005
          • 30

          #34
          Konu: avustralya açık maç sonuçları...

          Tesekkürler..
          Karsılasmalarla ilgili verdiğin bilgilerde süper.Tebrikler

          Yorum

          • mazlum22
            Senior Member
            • 03-03-2006
            • 7143

            #35
            Konu: avustralya açık maç sonuçları...

            Federer güle oynaya


            Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta ilk finalist, Andy Roddick'i çok rahat bir oyunun ardından 3-0 mağlup eden Roger Federer oldu.
            Avustralya Açık'ta erkeklerde ilk finalist Roger Federer oldu. Yarı-finalde Andy Roddick'le karşı karşıya gelen dünya klasmanının 1 numarası, oldukça rahat bir oyun ortaya koyduğu maçtan 3-0 galip ayrılarak adını finale yazdırdı.
            Avustralya Açık öncesi yapılan Kyoong Klasik'te finalde kaybettiği rakibi karşısında maça iyi başlayan İsviçreli raket, 2-0 öne geçti. Daha sonra toparlanan 6 numaralı seribaşı Andy Roddick, üst üste 3 set alarak durumu 3-2'ye getirdiyse de ilk setin galibi 6-4'lük sonuçla Roger Federer oldu.
            2006 Ağustos ayından bu yana tek yenilgisini aldığı rakibi önünde çok etkili bir 2. set çıkaran Federer, ABD'li tenisçiye oyun şansı vermedi ve 6-0'lık seriyle durumu 2-0'a getirdi.
            Klas vuruşlarıyla tribünleri dolduran binlerce izleyiciye keyifli anlar yaşatan Federer, son seti de 6-2 kazanarak üst üste 7. finaline Avustralya Açık'ta yükseldi.
            Rod Laver Arena'da yapılan maçı 1 saat 23 dakika gibi kısa bir sürede kazanmayı başaran Federer, maçtan sonra yapıtığı açıklamada, ''Buraya gelirken gerçekten endişeleniyordum. Çünkü Roddick iyi tenis oynuyordu ama, benim için inanılmaz bir gündü. Herşey çok iyi gitti ve maçı kazandım'' dedi.
            Kariyerinin 10. Grand Slam şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Roger Federer'in finaldeki rakibi, yarın oynanacak Tommy Haas (12)-Fernando Gonzalez (10) maçından sonra belli olacak. Erkekler finali pazar günü TSİ 10.30'da başlayacak ve Eurosport'tan naklen yayınlanacak.

            Yorum

            • mazlum22
              Senior Member
              • 03-03-2006
              • 7143

              #36
              Konu: avustralya açık maç sonuçları...

              Tayvanlı çaylaklar finalde kaybetti





              Tayvanlı tecrübesiz raketler Chan Yung-Jan ve Chuang Chia-Jung'un 'Kül Kedisi' masalı, Avustralya Açık bayanlar çiftler final maçıyla sona erdi...
              Yılın ilk Grand Slam mücadelesi olan Avustralya Açık'ta, bayanlar çiftler mücadelelerinin en büyük sürprizine imza atarak finale kadar yükselen Tayvanlı çaylak raketler Chan Yung-Jan ve Chuang Chia-Jung, final maçında tecrübeli rakipleri karşısında varlık gösteremediler.

              Zimbabweli 3 numaralı seri başı Cara Black ve Güney Afrikalı 2 numaralı seri başı Liezel Huber karşısında final maçına çıkan Tayvanlı çift, rakiplerine 2 saat 10 dakika süren bir mücadelenin ardından 6-4, 6-7 (4/7) ve 6-1'lik setlerle teslim oldu.

              WTA Tenis Turnuvaları'nın en deneyimli çiftleri arasında yer alan Black ve Huber, 2005 yılında Wimbledon'da kupa sevinci yaşarken, aynı yıl Fransa Açık'ta da final oynamışlardı.

              Buna karşın Chan ve Chuang, bugüne kadar sadece 3 basit turnuvada mücadele ettiler ve Avustralya onların en ciddi turnuvaları oldu. Bu arada ilk kez Tayvanlı bir raket bir Grand Slam mücadelesinde final oynamış oldu.

              Yorum

              • mazlum22
                Senior Member
                • 03-03-2006
                • 7143

                #37
                Konu: avustralya açık maç sonuçları...

                Gonzalez de kısa kesti


                Şilili raket Fernando Gonzalez, Alman Tommy Haas'ı 3-0'la geçerek, Avustralya Açık'ın finalinde Roger Federer'in rakibi oldu.
                Fernando Gonzalez, ilk kez bir Grand Slam finali oynayacak.
                Avustralya Açık'ta tek erkeklerin ikinci yarı final maçı da kısa sürdü.

                Roger Federer'in 3 set sonunda Andy Roddick'i yenerek finalist olduğu turnuvada, Fernando Gonzalez de Tommy Haas'ı 3-0 yenerek finale yükseldi.

                Turunuvaya 10 numaralı seribaşı olarak katılan 27 yaşındaki Gonzalez 90 dakika süren yarı final maçını, 6-1, 6-3 ve 6-1'lik setlerle aldı ve kariyerinin ilk Grand Slam finalini oynamaya hak kazandı.

                Şilili raket, daha önce 6 kez katıldığı Avustralya'da Açık'ta en iyi derecesini 2002'de 4. tura yükselerek elde etmişti.
                Daha önce 2 kez Avustralya Açık yarı finali oynayan Tommy Haas ise, yine finalin kapısından döndü.

                Erkekler final maçı Pazar günü oynanırken, bayanlar finalinde ise Maria Sharapova ile Serena Williams, bu gece TSİ 04.30'da karşı karşıya gelecek.

                Yorum

                • mazlum22
                  Senior Member
                  • 03-03-2006
                  • 7143

                  #38
                  Konu: avustralya açık maç sonuçları...

                  Serena-Sharapova maçı nefes kesti





                  Sezonun ilk Grand Slam Turnuvası olan Avustralya Açık'ta kazanan isim belli oldu... ABD'li raket Serena Williams ve Rus Sharapova'ın karşılaşması nefes kesti...
                  Sezonun ilk Grand Slam Turnuvası olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda bayanlarda zafer ABD'li raket Serena Williams'ın oldu.



                  Sakatlığı nedeniyle uzun süre ara verdiği tenise muhteşem bir dönüş yapan Serena Williams, seri başı olmadan katıldığı Avustralya Açık'ta finale kadar yükseldi ve finalde dünya klasmanının 1 numaralı ismi ve Avustralya Açık'ın 1 numaralı seri başı Rus tenisçi Maria Maria Sharapova'yı devirdi.



                  Williams, Sharapova ile Melbourne Park'ta yaptığı ve 1 saat 3 dakika süren karşılaşmayı 6-1 ve 6-2'lik setlerle alarak kariyerinin sekizinci Grand Slam zaferine ulaştı. Turnuvanın favori isimlerinden olan Sharapova, Williams'ın etkili servisleri ve şaşırtıcı dönüşleri karşısında varlık gösteremeyince, ABD'li raket sakatlıktan sonra katıldığı Avustralya Açık'ta 'peri masalını' şampiyonlukla süsledi.

                  Kariyerinde 3. kez Avustralya Açık zaferine ulaşan Williams, 2003 ve 2005 yıllarında da Melbourne'de şampiyonluk yaşamıştı.

                  Dünya klasmanının 81 numarası olarak turnuvaya katılan 25 yaşındaki Serena Williams, elde ettiği bu zaferle, 1978 yılından beri Avustralya Açık'ı kazanan ilk seri başı olmayan bayan raket olarak da tarihe geçti.

                  Serena Williams, maçtan sonra yaptığı açıklamada, aldığı kupayı 2003 yılında Los Angeles'ta öldürülen üvey kız kardeşi Yetunde Price'a adadığını söyledi. Bu sırada Williams, gözyaşyarına hakim olamadığı gözlendi.

                  Yorum

                  • mazlum22
                    Senior Member
                    • 03-03-2006
                    • 7143

                    #39
                    Konu: avustralya açık maç sonuçları...

                    Rakipsiz Federer


                    Dünya sıralamasının 1 numarası Roger Federer, yılın ilk Grand Slam mücadelesi Avustralya Açık Turnuvası finalini 3-0 kazanarak kariyerinin 10. Grand Slam zaferine ulaştı.



                    Bu yıl 95'incisi düzenlenen ve toplam 22.5 milyon YTL para ödüllü Avustralya Açık'ta, tek erkekler finalinde, dünya sıralamasının bir numarası İsviçreli Roger Federer, 10 numaralı seribaşı Şilili Fernando Gonzalez'i 3-0 yenerek şampiyon oldu.

                    Federer, çekişmeli geçen ilk seti 7-6 kazanmayı bildi. İkinci sette oyunun kontrolünü elinde bulunduran İsviçreli tenisçi setten 6-4 galip ayrıldı ve skoru 2-0'a getirdi.

                    Üçüncü sette, ağırlığını hissettiren Federer, seti 6-4, maçı da 3-0 kazanarak üçüncü kez Avustralya Açık'ta zafere ulaştı.

                    Melbourne Park'ta Rod Laver Arena'da yapılan ve 2 saat 20 dakika süren zorlu mücadelenin ardından, Roger Federer kariyerindeki 11. Grand Slam finalinde 10. şampiyonluğunu kazandı.

                    Roger Federer, kariyerinde ilk kez rakibine finalde set vermeden şampiyonluğa ulaştı. ATP sıralamasında 160 haftadır 1 numarayı kimseye kaptırmayan İsviçreli raket, Bjon Borg'tan sonra finalde set vermeden kupa kazanan ikinci raket olma unvanını kazandı.

                    Avustralya Açık'ta ilk defa bir bayan hakemin yönettiği final maçını kazanan Federer, son yapılan 3 Grand Slam turnuvasında zirvede yer aldı.

                    Turnuva boyunca toplam 554.854 kişinin izlediği Avustralya Açık'ta, tek erkekler şampiyonu İsviçreli tenisçi, 1 milyon dolarlık ödülün de sahibi oldu. Kariyerinde ilk kez finalde oynama başarısını gösteren Şilili Gonzalez ise 500 bin dolar kazandı.

                    FEDERER'İN GRAND SLAM ZAFERLERİ
                    Australya Açık: 2004 – 2006 – 2007
                    Wimbledon: 2003 - 2004 – 2005 – 2006
                    Amerika Açık: 2004 – 2005 – 2006

                    25 yaşındaki Federer'in sadece Roland Garros'ta şampiyonluğu bulunmuyor.

                    Yorum

                    • mazlum22
                      Senior Member
                      • 03-03-2006
                      • 7143

                      #40
                      Konu: avustralya açık maç sonuçları...

                      böylece avustralya açık tenis turnuvası sona erdi...bayanlarda williams erkekelrde de federer şampiyon oldu...

                      böylelikle bi topicte daha sona geldik...emeği geçen herkese teşekkürler)))

                      sağlıcakla kalın...

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X