TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TECHNOVA
    Junior Member
    • 03-11-2004
    • 390

    #76
    Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

    Onurlu Bir Adam
    TV'DE İLK KEZ
    BU AKŞAM SAAT 22.00'de
    SHOW TV DE

    Gerçek bir yaşam öyküsünden alınmış; ırkçılık, insani zaaflar ve sınıf farklılıklarının irdelendiği bir başarı mücadelesi. Bu filmdeki performanslarıyla pek çok ödüle aday olan iddialı oyuncu kadrosunu izlemekse ayrı bir keyif Carl Brashear (Cuba Gooding Jr.) ırkçılığın tırmandığı 60’lı yıllarda ilk Afro-Amerikan dalgıç olarak göreve başlamıştır. Eğitmeni Billy (Robert De Niro); limitlerini zorlayarak azmini kırmaya kararlıdır. Carl tehlikeli dalışlar yaparak hedefine ulaşmak için girdiği mücadeleyi sürdürmektedir. Kader bu iki adamın yollarını çok farklı bir şekilde yeniden kesiştirecektir.

    Yorum

    • TECHNOVA
      Junior Member
      • 03-11-2004
      • 390

      #77
      Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

      JANJAN
      TV'de ilk kez
      Bu Akşam 20:00'de
      ATVDE

      Janjan yoksul ve mütevazi Anadolu kasabasında yaşayan genç ve zararsız bir delidir. Evinde barındığı Murtaza Efendi, ömrünün son demlerinde başlık parası olarak arazisini vererek köyden genç ve çok güzel bir kızı eş olarak alır. Kıza istediğini yapamayan Murtaza Efendi kasabada alay konusu olurken, tüm delikanlılar için de Güzel adlı kız bir ilgi alanı olmuştur. Ancak Murtaza Efendi kızı sokağa çıkarmamaktadır ve onu rahatlıkla görebilen tek kişi Janjan'dır. Janjan'la Güzel'in kader birliğinden doğan arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüşür ve kız hamile kalır.
      tatil dönüşü yeniden merhaba
      İYİ SEYİRLER
      technova

      Yorum

      • TECHNOVA
        Junior Member
        • 03-11-2004
        • 390

        #78
        Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

        BU AKŞAM TAM BİR SİNEMA ŞÖLENİ VAR
        MÜNİH
        TV'DE İLK KEZ
        BU AKŞAM SAAT 2O.00'de
        CNBC-E DE

        Kariyerinde Jaws, Raiders Of The Lost Ark ve Jurassic Park gibi büyük gişe başarısına imza atmış ve “entertainment” denince ilk akla gelen filmlerin bazılarını çeken Steven Spielberg bir yandan da Schindler’s List ve Amistad gibi tarihi gerçeklerden yola çıkan ve sinemanın bambaşka bir boyutunu da ustalıkla sergileyen yapımların da yaratıcısı malumunuz. Ama ünlü yönetmenin hiçbir filmi 2005 tarihli Munich kadar tartışılmamış, eleştirmenleri ve izleyicileri kamplara bölmemiştir herhalde.Aslında bu kamplaşmanın sebebini anlamak çok da zor değil. 1972 Münih Olimpiyatları’nda yaşanan kanlı terör olayının ardından İsrail’in misilleme girişimini anlatan Munich konusu itibariyle kimseye yaranamayan bir film oldu. İsrail yanlıları Spielberg’i kendi davalarını teröristlerinkiyle bir tutmakla suçladılar, Filistin yanlıları ise Mossad’ın intikam misyonunu yüceltmiş olmakla. Oysa Spielberg alabildiğine açık konuşuyor film hakkında: “Yanlış anlaşılmak istemem. Ben hiçbir şekilde İsrail’e saldırmıyorum bu filmde. Bu çok zor bir konu ve biz de elimizden geldiğince dürüst ve tarafsız olmaya çalıştık. Munich, İsrail’in dünyanın geri kalanıyla paylaştığı politikaları ve ülkelerin şiddete karşı en iyi savunma yöntemi olarak neden yine şiddeti seçtiklerini anlamaya yönelik bir film.” Tabii Spielberg’in tarafsız kalma çabaları da herkesi kızdırmış olabilir, zira herkes kendi davasının haklı olduğuna ve tüm dünyanın da kendisinden yana tavır almasını ister. Bütün bu tartışmalar bir yana Munich, Tony Kushner (Angels In America’nın yazarı ) imzalı senaryosu, ve başrollerdeki Eric Bana (Hulk), Ciaran Hinds (Rome), Geoffrey Rush (Pirates Of The Carribean), Daniel Craig (beyazperdenin son James Bond’unu tanıtmaya gerek var mı?) ve yönetmen olarak daha çok film çekmesini arzu ettiğimiz Mathieu Kassovitz’in (La Haine) övgüye değer performanslarıyla birinci sınıf bir film. Bütün bunlara bir de Spielberg’in görsel titizliğini ve tarihsel olgulara yaklaşımındaki insancıl üslubu da katarsanız Munich’in neden artık olgunluk çağına erişmiş yönetmenin en iyi filmlerinden biri olduğunu anlarsınız. Özellikle Eric Bana’nın canlandırdığı tim lideri Mossad ajanı Avner’in (gerçek hayattaki adı Yuval Aviv) kimliğinde toplumların uyguladığı sistematik şiddetin birey üzerindeki etkilerini görmek izleyici üzerinde sarsıcı bir etki bırakıyor ki, asıl mesele bu. Filmin politik tartışmaları gölgede bırakacak denli sağlam bir kurguya, neredeyse John Le Carre romanlarını anımsatacak bir duygusal yoğunluğa sahip olması ise Munich’in taraflı olup olmadığı tartışmalarını bir hayli anlamsızlaştırıveriyor. Orijinal Adı : MUNICHYönetmeni : Steven SpielbergOyuncuları : Eric Bana, Daniel Craig, Ciaran Hinds, Mathieu Kassovitz, Geoffrey Rush. Yapım Yılı : 2005

        ADAMIM
        TV'DE İLK KEZ
        BU AKŞAM SAAT 2O.00'de
        KANALD DE
        Ekranların sert adamı Samuel L.Jackson ve ekranların komik adamı Eugene Levy’in tüm zamanların en zıt ve en eğlenceli partnerlerini canlandırdığı komedi filmi “Adamın” Tv’de ilk kez bu akşam Kanal D’de ekrana geliyor. Bir grup silah tüccarının peşine düşen özel ajan Derrick Vann’ın yolu bir yanlış anlama sonucu tıbbi araçlar tedarik eden geveze satıcı Andy Fiddler ile kesişir. Fakat Derrick Vann bu silah satıcılarını yakalamak için bu çaylak satıcıyı da oyunun bir parçası yapmaya karar verir. Peki Vann’mı Fiddler’ı yoksa Fiddler’mı Vann’ı kendisine benzetecektir. Günün en iyi seyirliklerinden olan bu eğlenceli filmi sakın kaçırmayın! Orjinal adı :The ManYapım Yılı :2005 Türü:Aksiyon/ KomediYönetmen : Les MayfieldOyuncular : Samuel L.Jackson, Eugene Levy, Luke Goss, Miguel Ferrer
        BEN SANA SÖYLEMİŞTİM
        TV'DE İLK KEZ
        BU AKŞAM SAAT 21.45'de
        KANALD DE
        Eileen, çevresindeki herşeye karışan, özellikle de kızını takıntı haline getirmiş bir kadındır. Kızının doğru adamı seçip onunla evlenebilmesi için sürekli olarak ona baskı yapan ve attığı her adıma karışan Eileen’nın bu tavırlarından çok sıkılan Milly, biraz olsun rahat nefes alamamaktadır.Fakat Milly, bir gün annesinin kontrolü dışında bir adamla tanışır ve aşık olur. Bütün uyarılarına rağmen kızının bu ilişkiye girmesini engelleyemeyen Eileeni zor günler beklemektedir.Günün en iyi seyirliklerinden olan bu filmi sakın kaçırmayın! Orjinal adı :Because I Said SoYönetmen :Michael Lehmann Yapım yılı : 2007 Türü : Romantik / KomediOyuncular :Diane Keaton, Mandy Moore, Stephen Collins, Colin Ferguson , Tony Hale, Neil Hopkins, Gabriel Macht

        Son düzenleme TECHNOVA; 17-02-2008, 14:04.

        Yorum

        • TECHNOVA
          Junior Member
          • 03-11-2004
          • 390

          #79
          Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

          Belalı Çanta
          TV DE İLK KEZ
          BU AKŞAM SAAT : 20:00 DE
          KANAL D DE

          Saunders ,Ailesi için bu Noel diğer Noel’lerden çok daha farklıdır. Çünkü ailecek Los Angales’dan Edmonton’a taşınma fikri hiç de sıcak gelmemiştir. Evin annesi yurtdışında aileden uzak olduğu için Noel alışverişi evin babasına kalmıştır. Edmonton’da bulunan alışveriş merkezine gittiklerinde ise başlarına geleceklerden tamamen habersizlerdir. Ailenin en ufak üyeleri olan 12 yaşındaki Brian ve 6 yaşındaki Mary’in alışveriş merkezinden birden karşılarına çıkan para dolu çanta işlerin tamamen karışmasına sebep olur. İçi tamamen sahte para ile dolu bu çantayı ellerinden kaçıran iki şapşal hırsız ise, Brian ve Marry’in peşine düşecektir. Günün en iyi seyirliklerinden olan bu filmi sakın kaçırmayın!
          Orjinal adı : Christmas In Wonderland
          Türü : Komedi Yapım Yılı:2007
          Yönetmen : James Orr
          Oyuncular : Patrick Swayze, Matthew Knight, Amy Schlagel, Zoe Schlagel, Carmen Electra

          Yorum

          • TECHNOVA
            Junior Member
            • 03-11-2004
            • 390

            #80
            Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

            Büyükanne Kuralları
            TVDE İLK KEZ
            BU AKSAM SAAT 22.15 TE
            KANALD
            Bir ailenin üç nesil kadınları arasında yaşanan hikayeyi konu olan “Büyükanne Kuralları” Tv’ de ilk kez bu akşam Kanal D’ de ekrana geliyor. Ele avuca sığmayan son derece asi bir kız olan Rachel, davranışları ile annesi Lilly'yi çileden çıkarmaktadır. Kızının kontrol edilemeyen bu halleri ile başa çıkamayan Lilly'nin sabrı, Rachel'in yaptığı son araba kazası ile iyice taşar. Lilly ,çarelerinin tükenmiş olmasının umutsuzluğu ile Rachel'ı yıllar evvel bir daha dönmemeye yemin ederek ayrıldığı annesinin evine götürmeye karar verir. Fakat son derece sarsılmaz kurallara sahip olan Büyükanne Georgia, hiç de klasik sevimli büyükanne modellerine benzememektedir. Büyükanne Georgia kendi yöntemleri ile torunu Rachel’ in sorunlarının temeline inmeye çalışırken eski defterler açılacak ve bütün sırlar açığa çıkacaktır.

            Son düzenleme TECHNOVA; 02-03-2008, 12:40.

            Yorum

            • TECHNOVA
              Junior Member
              • 03-11-2004
              • 390

              #81
              Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

              LADDER49
              TV DE İLK KEZ
              BU AKŞAM SAAT : 20:00 DE
              STARDA
              Ladder 49 adlı bir itfaiye istasyonunda çalışan Jack Morrison, işine çok özen gösteren ve insanları kurtarmak için hayatını tehli***e atan bir görevlidir. Hayatlar kurtaran ve işini çok iyi yapan Jack, bunun karşılığını alamadığı için kendisini sorgulamaya başlar. Hem kariyeri, hem de ailesi açısından tatmin olmayan Jack, birgün yangının ortasında çaresiz kalır ve tüm bu sorularla yüzleşir.

              Son düzenleme TECHNOVA; 07-03-2008, 17:27.

              Yorum

              • TECHNOVA
                Junior Member
                • 03-11-2004
                • 390

                #82
                Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                KEŞKE 30 OLSAM
                TVDE İLK KEZ
                BU AKSAM SAAT 22.00 DE
                KANALD DE
                Jenna on üç yaşında bir kızdır. Tek bir isteği vardır: ünlü ve sevilen biri olmak. O bunları hayal etsin; okulun en yakışıklı ve popüler delikanlısı yüzünden kendi doğum günü partisinde bir dolaba kilitlenerek küçük düşürülür.Bu sırada bir dilek tutar ve 30 yaşında olmak ister.Dileği kabul olur ve dolaptan çıktığında 30 yaşına gelmiştir, çok güzeldir ve son derece popülerdir. Jenna bu yeni hayatının tadını çıkarırken bir şeylerin eksik olduğunu fark eder: zamanında göz koyduğu delikanlı! Matt, bir başka genç hanımla hayatını birleştirmek üzeredir. Ama Jenna buna izin vermeyecektir.Romantik komedi tadındaki bu eğlenceli filmi sakın kaçırmayın!

                Son düzenleme TECHNOVA; 09-03-2008, 12:25.

                Yorum

                • TECHNOVA
                  Junior Member
                  • 03-11-2004
                  • 390

                  #83
                  Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                  SEVGİ HERŞEYDİR
                  Tv de İlk Kez
                  Bu Akşam saat 21:20'de
                  Kanal1 de

                  Daphne Reynolds bir kızın istediği her şeye sahiptir; ya da öyle görünmektedir. Bu hareketli genç Amerikan kızının kendine özgü eşsiz bir stili, bohem ruhlu annesi Libby’yle alışılmışın dışında bir ilişkisi ve önünde olanaklarla dolu bir gelecek bulunmaktadır. Ne var ki, dikkat çekici potansiyeline karşın, Daphne kendini yetersiz hissetmektedir. Hiç tanımadığı babasıyla bir gün karşılaşma hayalleri kurmaktadır. Libby, kızının babasıyla 17 yıl önce çalkantılı bir aşk yaşamış, ama sevgilisinin aristokratik ailesinin kendisini oğullarına layık bulmaması yüzünden bu ilişkiyi geride bırakmıştır. Daphne, hayatında yer almayan babasıyla romanlardaki gibi bir ilişki yaşama düşünü gerçekleştirmek için, kendini Londra’ya giden ilk uçağa atar ve buraya varır varmaz babasının ünlü politikacı Lord Henry Dashwood olduğunu öğrenir. Henry’nin varlığından bile haberdar olmadığı kızını hayatına ve sosyal çevresine sokması ile Daphne’nin yüksek sosyetede boy göstermesi politik kariyerini tehdit edici bir çalkantıya neden olur. Babasının yaklaşmakta olan seçimler için yürüttüğü kampanyayı tehli***e sokmak istemeyen Daphne, doğasında var olan canlı kişiliğini bastırır, sosyeteye uygun bir genç kız olmak için kendine çeki düzen verir ve ağırbaşlı İngilizler’in rağbet ettiği faaliyetlere yönelir. Ama babası Henry’nin desteğine karşın, sinsi nişanlısı ve onun kıskanç kızı Daphne’ye yardımcı olmak bir yana, her adımında ona köstek olmaya kararlıdırlar. Sosyeteyi iyi tanıyan, çekici müzisyen Ian’ın da yardımıyla, Daphne sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğini kanıtlamaya çalışır. Ama Daphne kısa süre sonra bu süreç sırasında dönüşmeye başladığı kişiden hoşlanmadığını anlar. Her ne kadar babasının kızı olmak istese de, kendisi olamadıktan sonra bunun değeri yoktur.

                  Son düzenleme TECHNOVA; 11-03-2008, 01:23.

                  Yorum

                  • TECHNOVA
                    Junior Member
                    • 03-11-2004
                    • 390

                    #84
                    Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                    KURT KAPANI
                    TV DE İLK KEZ
                    BU AKŞAM SAAT : 20:00 DE
                    ATVDE
                    Çocuk yaşta kabilesine yapılan saldırıdan sadece “Gri Kurt” (Aleksandr Bukharov) lakaplı “Wolfhound” kurtulmuştur. Anne babası ile birlikte tüm kabilesini öldüren katillerden öc almaya and içen Gri Kurt’un maceralarını nefeslerinizi tutarak seyredeceksiniz. Yönetmen : Mikhail TumanishukiOyuncular : Inara Sluckka, Aleksei Guskov Filmin Konusu:Göçebe hayatı yaşayarak büyüyen Gri Kurt, her zaman güçsüzlerin yanında yeraldığı için bir efsane haline gelir. Gri Kurt, birlikte yaşadığı insanlara eziyet eden diktatör Ogre’yi bir savaşta yok ederek kalesini yerle bir eder ve kör bir bilgeyle genç bir kadını da Ogre’den çektikleri zulümden kurtarıp yanına alarak yoluna koyulur. Ancak Gri Kurt, Ogre’yi yokederken onun rakibi olan Zhadoba’yı dünyada tek başına güçlü kılacağını hesap edememiştir. Zhadoba, taptığı şeytani tanrıçayı hapsedildiği Galirad’daki dağlardan kurtarmak için artık daha da güçlenmiştir. Gri Kurt, kurtardığı iki sadık dostuyla ilerlerken yoluna Galirad Kralı’nın kızı Prenses Elen çıkar. Prenses Elen’in kafilesine katılan Gri Kurt, birlikte yaptıkları bu yolculukta Prenses’in güvenini kazanacaktır. Bu arada Galirad’ı ele geçirmek isteyen Zhadoba, Prenses Elen’i babasından, ölen Ogre’nin oğluna ister. Karşılığında da Galirad’ı kendi ülkesiyle birleştirmek istemektedir. Bu kez Galirad’ı kurtarmak ve aynı zamanda anne babasının katilleri olan Zhadoba’yı ele geçirmek için dostu yarasa ile yola koyulan Gri Kurt ve yanında Prenses Elen ülkelerine barış getirebilecek, güçsüzlerin ve öldürülenlerin öcünü alabilecekler mi? Rusya’nın nefes kesici doğa güzellikleri arka planda, müthiş CGI efektleri kullanılarak çekilen “Kurt Kapanı”, Maria Semyonova’nın aynı adlı romanı üzerine kurulu ve gelmiş geçmiş en yüksek bütçeli Rus filmlerinden biri olma özelliğini taşıyor.
                    TV DE İLK KEZ
                    BU AKŞAM SAAT 22:30 DA
                    KANALD DE
                    Mafya için çalışan bir tetikçinin başına gelenleri komedi tadında ekrana taşıyan “Beni Deli Etme” Tv’de ilk kez bu akşam Kanal D’ de ekrana geliyor.Frank, hayatı boyunca mafya için çalışmış,işinin ustası bir tetikçidir.Fakat ciddi bir alkol sorunu vardır ve bu sorun yüzünden kendisine verilen görevleri tamamlayamadan olduğu yerde sızıp kalmaktadır.Mafya ise bu sorunu çözmek için Frank’i bir rehabilitasyon merkezine göndermeye karar verir.Frank, tedavi olmak için gittiği bu merkezde aşık olunca işler tamamen karışır.Çünkü aşık olduğu kadın,bundan sonraki işinde öldürmesi gereken kişinin yakın bir akrabası çıkacaktır

                    Son düzenleme TECHNOVA; 16-03-2008, 12:40.

                    Yorum

                    • TECHNOVA
                      Junior Member
                      • 03-11-2004
                      • 390

                      #85
                      Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                      Molıere
                      TVDE İLK KEZ BU GECE
                      SAAT: 00.30 DA
                      ATV DE
                      dolandırıcılık ustası Anthony tüm dünyada polis tarafından aranmaktadır. Yıl 1644, Moliere henüz 22 yaşında. Boğazına kadar borca batmış durumda ve odacılar tarafından aranıyor. Tiyatro sahnesine trajediyle çıkmak istiyor fakat bu konuda oldukça kötü olduğu kendisine hatırlatılıyor. Alacaklıların şikâyeti üzerine hapse düşen Moliere birden bire ortadan kayboluyor… İşte bütün hikâye de burada başlıyor. Bütün bu zaman içinde neredeydi Moliere? Genç ve güzel Markiz Celimene'i baştan çıkarmak için Moliere'den yardım isteyen ve onu hapisten çıkaran Jourdain (Fabrice Luchini) adlı bir zenginin evindedir Moliere. Kendi tiyatro grubundan uzunca bir süre uzak kaldığı bu dönemde Moliere hala Jean Baptiste'dir ve bu süreçte komedinin ustası Moliere olur. Markiz'i tavlaması için Jourdain'ın evinde kendisine tiyatro dersleri veren Moliere, bu arada Jourdain'ın güzel karısı Elmire'e (Laura Morante) âşık olur. Eve geldiğinde kendisini Tartuffe (Moliere'in en başarılı oyunlarından birinin ve karakterinin adı) olarak farklı bir kimlikle tanıtan Moliere, Elmire'e tiyatrocu olduğunu ve trajedi oynamak istediğini söylediğinde, Elmire ona turnelere çıkması gerektiğini, şehir şehir, kasaba kasaba gezip oynamasını ancak bu şekilde ünlenebileceğini söyler. Moliere ve Elmire bu kaçamak aşk ve tiyatro yolculuğuna beraber çıkmak isteseler de koşullar buna el vermeyecektir. Olayı fark eden Jourdain, Moliere'i yanına çağırıp karısının bir aşığı olduğunu ve onu gördüğü yerde boğmak istediğini söyler. Moliere olduğunu biliyordur fakat bunu direk yüzüne söylemez. Ve aralarında gizli bir anlaşma geçer, Jourdain kızını isteğinin dışında sevmediği bir erkekle evlendirmek üzeredir, Moliere, Jourdain'a karısının mutlu olmasının kızının da mutluluğuna bağlı olduğunu ve kızını sevdiği adamla evlendirmesi karşılığında karısının mutlu olacağını ve aşığını terk edip kendisine döneceğinin, yani Moliere olarak aradan çıkacağının sözünü verir. Ve sözünde durur…yarışında, başarılı polis Akermanokunulma

                      Son düzenleme TECHNOVA; 22-03-2008, 13:35.

                      Yorum

                      • TECHNOVA
                        Junior Member
                        • 03-11-2004
                        • 390

                        #86
                        Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                        Hazine Avcıları
                        TV'de İlk Kez
                        BU AKŞAM SAAT 20.00'de
                        KANAL D DE

                        Flynn Carson,zeki, iyi eğitimli fakat hala annesi ile yaşayan,tek düze bir hayatı olan bir kütüphane görevlisidir.Görevli olduğu New York halk kütüphanesinin altı esrarlı ve çok eski bir hazineyi barındırmaktadır.Bir suç çetesi kütüphanenin güvenlik sistemini kırarak,bu önemli hazineye ait olan bir parçayı çalar ve kütüphane görevlisi Flynn Carson hayatı ise bu olaydan sonra tamamen değişir.Hayatının macerasını yaşayacak olan Flynn Carson’nın bu zorlu yolculukta yanında sadece Nicole Noone yer alacaktır

                        Kaçık
                        TV'de İlk Kez
                        BU AKŞAM SAAT 22.15'de
                        KANAL D DE

                        Ted Crawford, genç karısı Jennifer’ın bir ilişki yaşadığını öğrenince, onu öldürmek üzere kusursuz bir cinayet planı yapar. Cinayetin ardından, suç mahaline gelen polis ekipleri arasında, olay yerine girmeye izni olan tek yetkili Dedektif Rob Nunally’dir. Crawford, işlediği cinayeti hiç tereddütsüz üstlenir; ancak Nunally, kanlar içinde yerde yatan kadının, gerçek kimliği hakkında hiçbirşey bilmediği sevgilisi olduğunu farkedince şok olur. Jennifer’ın yakın mesafeden vurulmasına rağmen henüz ölmediğini farkeder. Crawford’ın suçunu beklenmedik bir şekilde kabullenmesi, bölge başsavcı yardımcısı olan Willy Beachum’ı olayın gerçek yüzünü su üstüne çıkarmak için harekete geçirir. Bu olay, Beachum’ın mesleğinde yükselebilmesi için büyük bir fırsattır. Ancak hiçbirşey göründüğü kadar basit değildir. Gücün cazibesi ve hırslı ve ****i avukat Nikki Gardner ile yaşadığı ilişki, Willy’nin başarısız olmasına ya da daha da kötüsü, tamamen etik kurallarını unutmasına mı neden olacaktır? Zeka ve stratejinin ön planda olduğu bu tehlikeli düelloda, Crawford ve Willy, görünürde mükemmelmiş gibi gözüken her ayrıntının bir kırılma noktası olduğunu keşfedeceklerdir.

                        Yorum

                        • TECHNOVA
                          Junior Member
                          • 03-11-2004
                          • 390

                          #87
                          Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                          Hava Kuvvetleri 2
                          TV'de İlk Kez
                          BU AKŞAM SAAT 22.00'de
                          STARDA

                          MilburnAmerikan Başkanı’nın sağ kolu, uçağı güneyde bir Amerikan adasına indiğinde kaçırılır ve başkan Walker’ı kaçıran anarşist güçler onu fidye karşılığı rehin tutar; ta ki başkanın gizli servis ajanı ve basın sekreteri başkanın saklı tutulduğu kampa sızıp onu kurtarana kadar…

                          Yorum

                          • TECHNOVA
                            Junior Member
                            • 03-11-2004
                            • 390

                            #88
                            Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                            Asi Kızlar
                            TV'de İlk Kez
                            BU AKŞAM SAAT 22.30'de
                            KANAL D DE

                            Bir grup kız öğrencinin eğitim aldıkları okulda başına gelenleri komedi tarzıyla konu olan” St.Tirinians” Tv’de ilk kez bu akşam Kanal D ’de ekrana geliyor.St.Trinian tamamen genç kızlara eğitim veren özel bir okuldur ve büyük bir mali kriz içerisindedir.Okulun borçlu olduğu banka ise okul müdiresi Camilla Fritton'u okulu kapatmak ile tehdit etmektedir. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanı Geoffrey Thwaites'de bu tehdidin altındadır. O ,Camilla’nın eski sevgilisi olsa da okula yeni bir disiplin emri getirmeye karar vermiştir.Okul yönetimi bu sorunlar ile uğraşırken, okulda eğitim gören genç kızlar ise bambaşka bir işin peşine düşmüşlerdir.Onlar Ulusal galeri’den ünlü bir ressama ait olan bir tabloyu çalmak için plan yapmışlardır.Hatta bu iş için bir kız çetesi oluşturmuş ve okulun bazı öğretmenlerini de bu plana dahil etmişlerdir. Genç kızların giriştiği bu oyunu komedi olarak ekrana taşıyan bu filmi sakın kaçırmayın!

                            Yorum

                            • northampton
                              Member
                              • 30-03-2006
                              • 1194

                              #89
                              Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                              gemma arterton dene bi hatun var o filmde! filmde ki ismi kelly sırf onun için bile izlenebliir film

                              Yorum

                              • TECHNOVA
                                Junior Member
                                • 03-11-2004
                                • 390

                                #90
                                Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                                AŞK İKSİRİ
                                Tv de İlk Kez
                                BU AKŞAM 21:50'de
                                KANAL1 DE

                                Hayatını, Baharat Çarşısı ismindeki dükkanına adayan Tilo, kendisine sorunlarının çözümü için gelen hiç kimseyi geri çevirmeden, baharatlarla yaptığı farklı karışımlarla insanların dertlerine deva olur. Bu konudaki yeteneği ve becerisi her geçen gün yayılan Tilo için yaşam, sadece bu dört duvar arasında geçmektedir.
                                Çünkü güçlerinin devam edebilmesi için muhakkak uyması gereken üç kural vardır. Baharatları sadece insanlara yardım için kullanacak, dükkan dışına çıkmayacak ve hiç kimsenin tenine dokunmayacaktır. Hayatını bu kurallar düzenene uydurarak yaşayan Tilo'nun, aşk kapısını çalınca bütün dengesi değişir.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X