TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TECHNOVA
    Junior Member
    • 03-11-2004
    • 390

    Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

    ARKA BAHÇE
    BU AKŞAM SAAT 21.30'de
    KANAL1 DE

    Kuzey Kenya'nın sapa bir bölgesinde, kararlı, zeki ve tutkulu Tessa Quayle canice öldürülmüş olarak bulunur. Tessa'nın yol arkadaşı olan yerli doktor olay yerinden kaçmıştır ve tüm kanıtlar bunun bir aşk cinayeti olduğunu göstermektedir. Sandy Woodrow, Sör Bernard Pellegrin ve İngiliz Yüksek Komiserliğinin diğer üyeleri, Tessa'nın eşi olan meslektaşları Justin Quayle'dan, bu olayın takibini kendilerine bırakmalarını ister.
    Diplomat olan Justin'in dengesi, çok sevdiği kadının ölümüyle tepetaklak olur. Zıt karakterli olmalarına rağmen, aralarında oluşan çekim sonucu evlenen ikili, Kenya'ya, Justin'in görevi nedeniyle gelmiştir. Justin'in karısına duyduğu sevgi onu hayatında ilk kez ipleri eline almaya yönlendirir. Karısının sadakatsizliğiyle ilgili söylentilerin de etkisiyle Justin kendisini tehlikeli bir maceranın içinde bulur. Karısının adını temizlemeye ve onun başladığı işi bitirmeye kararlı olan Justin, karısının ortaya çıkarmaya çok yaklaştığı ilaç sanayinin kirli çamaşırlarını araştırmaya başlar ve gerçeğin peşinde iki kıta arasında yolculuklar gerçekleştirir. Bu çok sayıda masum insanın canına mal olan ve kendi hayatını da tehli***e atabilecek bir komplodur.

    Yorum

    • TECHNOVA
      Junior Member
      • 03-11-2004
      • 390

      Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

      FISILTI
      TV'de İlk Kez
      BU AKŞAM SAAT 22.300'de
      STARDA
      Zengin bir İngiliz ailenin çocuğu olan 10 yaşındaki David (Blake Woodruff) kaçırılır. Çocuğu kaçıran Max Harper (Josh Holloway) ve ortağı, yüklü bir fidye karşılığı bu olayı klasik bir kaçırma olayı olarak görmektedirler. Ancak utangaç ve sessiz biri gibi gözüken küçük çocuğun gizli güçleri vardır. Max Harper yaşadıklarından sonra çocuğu kaçırmamış olmayı diler.

      HOLİGANLAR
      TV'de İlk Kez
      BU AKŞAM SAAT 23.00'de
      ATV DE
      Matt (Elijah Wood), bir yanlış anlama sonucu Harvard Üniversitesi’nden atılmış ve ablası Shannon’ın (Claire Forlani) ailesiyle birlikte yaşamak için Londra’ya gelmiştir. Pete (Carlie Hunnam) ile tanışması Londra’nın şiddet dolu yüzüyle karşılaşmasına sebep olur. Pete ve arkadaşları, İngiltere’nin en sert futbol kulüplerinden birinin “Green Street Elite” adlı fanatik taraftar grubunun bir parçasıdır. Matt, bu dünyanın içine çekildikçe sokak kanunlarının okulda öğrendiği doğrulardan oldukça farklı olduğunu anlamak zorunda kalır. Hayatının en önemli dersini de yine sokaklardan alacaktır.
      Futbolu ve şiddeti birbirinden ayıramayan holiganların dünyasını gözler önüne seren müthiş bir film!

      Yorum

      • TECHNOVA
        Junior Member
        • 03-11-2004
        • 390

        Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

        Denizin Efsanesi(ANİMASYON)
        TV'de İlk Kez
        BU AKŞAM SAAT 20.40'de
        ATV DE
        Zamanın birinde, Cennet’ten aldığı vekalet ile gökyüzüne ve denizlere hükmeden çok kudretli bir ejderha vardır. Ölümlü dünyada yağmurların ve denizlerin efendisi olan Doğu Denizi’nin Ejderha Kralı, dalgaların altındaki görkemli sarayında saltanat sürmektedir. Ana karakterimiz Draco yani Ejderha Kral’ın tahtının tek varisi Küçük Ejderha Prens çok neşeli ve bir o kadar da asidir. Bir delilik anında Hükümdar’ın hazinesi ve gücünün kaynağı olan “Parlayan İnci”yi oynamak için “ödünç” alır. Fakat Kral’ın baş düşmanı ve incinin gücünün peşindeki kötü Ahtapot Ocho tarafından oyuna getirilir. Artık Draco, babası ve tüm sevdikleriyle tehdit altındadır. Çünkü Ocho, korku salan, Kılıçbalığı Ordusu’nun generali “Yengeç Hermit” ve onun iki düzenbaz yardakçısı “Hammer” ve “Anvil” ile saraya saldırı planları yapmaktadır. Böylece, Kral Babasını ve sevdiklerini korumak için küçük ejderhanın denizler altındaki keşif yolculuğu başlar. Dostları mürekkep balığı Sam, kirpi balığı Ping, kungfucu denizyıldızı Star Lee ve herşeyi bilen Deniz Tarağı ona bu heyecan dolu macerada eşlik ederken; diğer yanda Ulu Bilge Istakoz ve Ejderha Kral’ın “Karides Ordusu” ise hep arkasında olacaktır.

        Kan Kırmızı
        TV'de İlk Kez
        BU AKŞAM SAAT 22.30'DA
        STARDA
        1700'lerin Romanya'sındayız. Bir yarı-vampir yani vampir olan Rayne gerçek kökenlerinden habersiz, bir sirkle birlikte yaşamaktadır. Genç kız sirkin iri yarı kabadayısına karşı kendini savunmak istediğinde insan kanının tadına bakar ve kendisiyle ilgili gerçekleri yavaş yavaş anlamaya başlar.İnsanları koruyan, sadece vampirlerin kanını içerek beslenen Bloodrayne isimli ikinci kişiliğine dönüşmeye başlar. Sebastian ve Vladimir isimli iki vampir avcısı onunla karşılaştıklarında, annesine tecavüz edip öldürmüş olan Kagan'ı yani öz babasını bulup yok etmeye ikna olur. Elbette bu görev o kadar kolay olmayacaktır, zira Kagan, tüm vampirlerin kralı ve en güçlü olanıdır.

        Yorum

        • TECHNOVA
          Junior Member
          • 03-11-2004
          • 390

          Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

          Ölüm Yolu
          TV'de İlk Kez
          BU AKŞAM SAAT 23.15'DA
          KANALD DE
          Gerilim ve korku romanlarının dünyaca ünlü yazarı Stephen King'in 'Karanlık Öyküler' isimli romanından sinemaya uyarlanan “Ölüm Yolu” TV’de ilk kez bu akşam Kanal D’de ekrana geliyor.Alan, kendine verilen hayatın değerini bilmeyen ve onu bencilce harcayan bir üniversite öğrencisidir. İntihar eğilimli kimliği ve şizofrenik yapısı onu oradan oraya sürüklemektedir. Annesinin felç geçirdiğini öğrenince evine geri dönmek için bir gece otostop çekerek yola koyulur. Bu yolculuk onun için hayatı sorgulayacağı bir mücadeleye dönüşecektir. Babası hakkındaki gerçeği, hayatının ve annesinin değerini, hayalet bir sürücü olan George ona öğretecektir. Hem de hayal bile edemeyeceği bir biçimde…


          Zonguldak tarihi , kültürü, yöresel yemekleri,ekonomisi,konaklama.

          Yorum

          • TECHNOVA
            Junior Member
            • 03-11-2004
            • 390

            Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

            Kahramanlar Okulu
            TV'de ilk kez
            Bu aksam 20.0O'DE
            FOXTA

            Will Stronghold, liseye başlamak üzere olan ergenlik çağı gençlerinden birisidir. Stronghold ailesinin önceki kuşakları gibi onun da ünlü Sky High Lisesi’ne devam etmesi beklenmektedir. Son derece seçkin bir öğrenim kurumu olan bu okulda, bugünün süper güçlere sahip öğrencileri, yarının süper kahramanları olarak yetiştirilmektedir. Oyuncular: Michael Angarano, Kurt Russell, Kelly PrestonYönetmen: Mike MitchellOrijinal Adı: Sky HighTür: KomediYapım Yılı: 2005, 90dk.

            Hayalet Savaşçı
            TV'de ilk kez
            Bu aksam 20.0O'DE
            KANALD DE

            Henry, Ben ve Kara, Amerikan Donanması’na bağlı dünyanın en iyi savaş pilotları arasında yer almaktadırlar. Ancak takımlarına yeni bir üye katılır. Bu üye, yüksek teknoloji ürünü, tam otomatik, pilotsuz ve görünmez bir savaş uçağıdır. Aynı zamanda acımasız ve yenilmezdir. Saniyeler içinde dünyanın dört bir tarafına ulaşıp yok etme yetisine sahip bu görünmez savaşçıya, bir görev dönüşü sırasında yıldırım çarpar ve yapay zekâsı kontrolden çıkar. Şimdi yeni bir dünya savaşını önlemek için onu etkisiz hale getirmek, üç kahraman pilota bağlıdır. Başarılı aksiyon sahneleriyle dikkat çeken bu müthiş filmi sakın kaçırmayın! Orjinal adı : StealthYönetmen : Rob Cohen Yapım Yılı : 2005 Türü: AksiyonOyuncular : Josh Lucas, Jessica Biel, Jamie Foxx, Sam Shepard, Richard Roxburgh
            KESKİN NİŞANCI
            TV'de ilk kez
            Bu aksam 22.45' DE
            KANALD DE

            Çeçenler’in elinde bulunan bir nükleer güç santrali, bir grup terörist tarafından ele geçirilmek üzeredir. ABD ise bu katliamı önlemek için Özel Kuvvetler görevlisi olan Painter’ı görevlendirir. Zamana karşı yarıştığı bu yeni görevi Painter için hiç de kolay olmayacaktır. Milyonların ölümüne ve dünyanın iki büyük gücünün devrilmesine sebep olacak patlamayı önlemek için mekanizmayı etkisiz hale getirmek zorundadır. Günün en iyi seyirliklerinden olan bu harika filmi sakın kaçırmayın! Orjinal adı :The MarksmanYapım Yılı : 2005 Türü: Aksiyon/ GerilimYönetmen : Marcus AdamsOyuncular : Wesley Snipes, Anthony Warren, Emma Samms, William Hope

            matematik ile ilgili herşey

            Yorum

            • kanarya1958
              Member
              • 01-06-2008
              • 1306

              Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

              teşekürler

              Yorum

              • TECHNOVA
                Junior Member
                • 03-11-2004
                • 390

                Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                TETİKÇİ ''TV'de İlk Kez''
                BU AKŞAM 20:00'de ATV'de


                Oyuncular: Jason Statham - Amy Smart
                Tetikçi Chev Chelios, kız arkadaşı Eve ile birlikte yeni bir hayata başlamaya ve artık adam öldürmeyi bırakmaya karar verir. Bu kararı aldıkları gecenin sabahında, Chev'i çok kötü bir süpriz beklemektedir. Vücuduna, gece uykusunda zehir enjekte edilmiştir ve hayatta kalabilmesinin tek yolu ise bir an evvel panzehiri bulmaktır. Ama bir yandan da, zehrin kalbini durdurma sürecini uzatmasını sağlayabilmek için adrenalin düzeyini sürekli yukarıda tutmak zorundadır.
                Chelios, son nefesini vermeden kendisine bunu yapan kişileri bulup intikam almak için sokaklara dökülürken bir yandan da, karşısına çıkan insanlara zarar vermekten çekinmez. Hem panzehiri hem düşmanlarını bulmak, hem de adrenalin seviyesini düşürmemek için sürekli gerilim halinde olmak zorundadır.
                Brian Taylor, yönetmenlik koltuğunu bir başka genç yönetmen Mark Neveldine ile paylaşıyor. İki genç yönetmenin bu ortak çalışmasında, insanın hayatta kalabilmek uğruna yapabileceklerinin sınırı tartışılıyor.
                zonguldaka dair herşey

                Yorum

                • TECHNOVA
                  Junior Member
                  • 03-11-2004
                  • 390

                  Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                  Uzay Maymunları(ANİMASYON)
                  TVDE İLK KEZ
                  BU AKŞAM SAAT 20.10 DA
                  STARDA

                  Beş milyar dolarlık uzay mekiği kara delikte kaybolunca, uzaya giden ilk maymunun torunu olan Ham III, uzaya derinliklerine gidip mekiği bulmak üzere bir teklif alır. Ama Ham fazlasıyla özgür ruhludur ve sirkte bir şov maymunu olarak çalışmaktan memnundur. Sonunda iki maymunla birlikte görevi kabul eden Ham, uzayın derinlerine yaptığı yolculukta kendisini inanılmaz bir maceranın içinde bulur ve galaksinin en acımasız diktatörüne karşı savaş vermek zorunda kalır. Ham, uzaya giden dedesinin aksine rahat bir maymun olarak yaşamak istemektedir ve dedesinin izinden gitmek yerine bir sirk maymunu olarak çalışmaktadır. Fakat Uzay Birimi ona reddedemeyeceği bir teklif sunar. İleri teknolojiyle donatılmış bir uzay aracı kara delik tarafından yutulmuş ve uzayın derinliklerinde bir gezegene düşmüştür. Ham uzay aracını kurtarmak için, uzaya gitmek için yıllardır eğitim alan iki uzay maymunla bir takım oluşturur.

                  hd uydularr,4k tv modelleri, turksat, azersat,tivibu,dsmart,filbox,digiturk ,turkcell tv+ kampanyaları

                  Yorum

                  • halhal
                    Junior Member
                    • 18-05-2009
                    • 32

                    Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                    tüm bilgilendirme için teşekkürler

                    Yorum

                    • TECHNOVA
                      Junior Member
                      • 03-11-2004
                      • 390

                      Konu: TV DE İLK KEZ Gösterilen Filmler vs burada

                      B]Spiderwick Günceleri
                      Tv'de İlk Kez
                      BU AKŞAM 21.30 DA
                      ATVDE
                      [/B]

                      Simon, Jared ve Mallory kardeşler, anneleriyle birlikte yıkık dökük bir eve taşınırlar. Burada tesadüfen buldukları güncenin kapağını kaldırır kaldırmaz hayatları değişir. Fantastik bir dünyanın olağandışı girdaplarına kapılan kardeşler kendilerini tuhaf yaratıklarla dolu yeni bir evrende bulurlar.Fantastik çocuk edebiyatının ünlü serilerinden The Spiderwick Chronicles, serüvenlerini kitap sayfalarından beyazperdeye taşıyan örneklere bir yenisini ekliyor

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X