BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #16
    Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

    Beşiktaş'ın Kazım ısrarı
    Beşiktaş, son iki aydır yakın takibe aldığı ve transfer etmek istediği Colin Kazım Richard ile ilgili girişimlerini sürdürüyor. Son olarak A Milli takım forması ile Brazilya karşısında oynayan genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılar, 21 yaşındaki oyuncunun menajeri ile temaslarını artırdı.

    İki taraf arasında yapılan son görüşmede, Sheffield United kulübünün genç oyuncu için istediği 1.7 milyon Euro'luk bonservis bedelinin ödeme planı için Beşiktaş'ın süre istediği ve en geç önümüzdeki hafta ödeme planını İngiliz Kulübü'ne bildirecekleri öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da kadroda görmek istediğini belirttiği genç futbolcunun ise yıllık 1 milyon Euro talep ettiği, ancak bu rakamın daha aşağı çekilebileceği belirtildi.

    Yorum

    • mazlum22
      Senior Member
      • 03-03-2006
      • 7143

      #17
      Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

      Kolot'tan bomba sözü!
      Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos kalitesinde bir oyuncu alacaklarını söyledi. Kolot, yönetim kurulunun Akaretler'deki kulüp binasında düzenlediği toplantının ardından yaptığı açıklamada, içte ve dışta güzel transferler yapacaklarını belirterek, ''Biz de en az Roberto Carlos kadar kaliteli bir oyuncu alacağız'' dedi. Bu konuda temaslarının sürdüğünü ifade eden Kolot, ''Fenerbahçe, Carlos'u 2 senede aldı. Bunun için 2 sene uğraştı. Biz de bir kaç aydan beri uğraşıyoruz. Defans, ön libero, forvet olabilir. Hepsini göreceksiniz'' şeklinde konuştu.

      Beşiktaşlı taraftarlardan sabır isteyen futbol şube sorumlusu Kolot, ''Beşiktaş gerekli yerlere gerekli transferleri yapacaktır. Şu an isim vermeyeceğim. Çalışmalarımız devam ediyor. Transferi yapınca da şaşıracaksınız. Taraftarlarımız gönüllerini ferah tutsunlar'' dedi. Yabancı oyuncu sayısı konusundaki soruyu da yanıtlayan Celalettin Kolot, ''Yabancı oyuncu sayısının 6'dan fazla olmasına karşıyız. Futbol Federasyonu'ndan bu konuda nasıl bir karar çıkacak merak ediyoruz. Bizim dememizle olmuyor. Ondan sonra çalışmalarımızı artırabiliriz'' diye konuştu. Kolot, bir basın mensubunun ''Başkanın yöneticilerden maddi kaynak istediğini doğrulayabilir misiniz?'' sorusunu ise ''Yalanlayabilirim'' diyerek yanıtladı.

      -KLEBERSON KONUSU-

      Celalettin Kolot, sezonun son haftalarında Beşiktaş'tan ayrılan Brezilyalı futbolcu Kleberson hakkında ise şunları kaydetti: ''Kleberson'un son taksiti federasyona yatırılmış vaziyette. Eğer herhangi bir takımda oynamak isterse, Beşiktaş'a bonservis parası vermeden oynayamaz. FIFA geçici lisans verebilir. Ancak bize para ödemesi lazım. Kleberson'un yerine bir yabancı oyuncu daha arıyoruz. Bu oyuncuyu yok sayıyoruz. Kleberson'u sayarsak 6 yabancı oluyor.''

      Yorum

      • mazlum22
        Senior Member
        • 03-03-2006
        • 7143

        #18
        Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

        Kartal Makelele'nin peşinde

        Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Mario Berk, dün gece gittiği Londra'da sabah saatlerinden itibaren transfer çalışmalarını sürdürdü.
        Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u transfer etmesinin ardından, siyah beyazlı taraftarlara yıldız futbolcu sözü veren Kolot, bugün yaptığı temaslarda Chelsea kulübünün menajerleriyle bir araya geldi. Kolot ve Berk, özellike Claude Makelele ile ilgili yoğun bir şekilde görüşmelerde bulundu. Yapılan görüşmelerde, Makelele'nin alacağı ücret konusunda önemli bir aşama kaydedildiği öğrenildi. Bu futbolcunun kendi menajeriyle de bir araya gelen Beşiktaşlı yöneticiler, en geç Salı gününe kadar transferi büyük ölçüde bitirme kararı aldı. Kolot ve Berk'in Salı günü Türkiye'ye gelerek transferi kamuoyuna açıklaması bekleniyor.


        10.06.2007
        Kaynak : DHA

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X