Beşiktaş Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • engkl
    Member
    • 01-10-2004
    • 570

    #31
    Konu: Beşiktaş Haberleri

    ben koyu bir beşiktaşlıyım ama oynadığımız futbol sıfır..................

    Yorum

    • delphin
      Senior Member
      • 27-12-2005
      • 15279

      #32
      Konu: Beşiktaş Haberleri

      Beşiktaşımız G.Birliği karşısında son dakikada Bobo'nun golüyle güldü
      G.Birliği 1-2 Beşiktaş


      Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği ile Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşan Beşiktaşımız, mücadeleden 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıda bekleneni veremeyen takımımız, maçın 60. dakikasında İbrahim Toraman ile öne geçse de, 69. dakikada Kerem'den gelen gole engel olamadı. İkinci gol ise gelmedi, gelmedi! 90+4'te geldi! Bobo attı, Beşiktaşımız kazandı! Bu sonucun ardından Beşiktaşımız Turkcell Süper Lig'de puanını 55'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü!

      BOBO MAÇ KADROSUNDA
      Turkcell Süper Lig'de 4 yıl aradan sonra liderliği yakalayan Beşiktaşımızda Bobo, Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosunda yer aldı. Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları bulunan Cisse ve İbrahim Kaş'ın yokluğunda golcü oyuncu Bobo, 18 kişilik maç kadrosuna alınırken, Schildenfeld de Ankara'ya getirilmesine karşın teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kadroya alınmadı.

      ETKİSİZ BAŞLANGIÇ
      Gençlerbirliği ile Ankara'da oynadığımız maça Beşiktaşımız istediği gibi başlayamadı. Tamamen düşük tempoda geçen karşılaşmanın ilk yarısında rakibimiz Gençlerbirliği'nin kalabalık orta saha ve defans kurgusu, Beşiktaşımızın oyun planını bozdu. İleri uçtaki ikilimizi Holosko ve Nobre'ye etkili topları taşıyamadığımız ve son haftalarda hiç boş geçmeyen bu ikilinin oldukça uyumsuz gözüktüğü bu devrede ev sahibi ekibin baskısını da üzerimizde hissettik ancak savunmada Baki'nin ve İbrahim Toraman'ın agresif futbolu, Gençlerbirliği forvetini durdurmaya yetti. Kanatlarımızın da bekleneni veremediği bu yarıda özellikle sağ kanadımız çok kötüydü. Ali Tandoğan ve Serdar Özkan'ın tutuk futbolu, takımızı hücumda etkisiz kılarken, savunmada da açıklar vermemize neden oldu. Sağ kanadımızı kullanamazken sol kanatta da İbrahim Üzülmez ve Tello'nun etkili olamayışı ilk yarıyı golsüz kapatmamıza neden oldu.

      BASKI SONUÇ GETİRDİ!
      İlk yarıda ortaya tutuk bir oyun koyan Beşiktaşımız, ikinci yarıda ise sahaya bambaşka bir kimlikle çıktı. Bu yarıda kanatları da iyi kullanarak özellikle ilk 15 dakikalık diliminde rakip yarı sahada büyük baskı kuran Beşiktaşımız, 51. dakikada Delgado'nun direkten dönen şutuyla gole çok yaklaştı. Buna rağmen ataklarını sürdüren takımımız, 60. dakikada Tello'nun kullandığı serbest vuruşta İbrahim Toraman'ın kafa golüyle 1-0 öne geçtik.

      TERSE DÖNDÜ...
      İkinci yarıdaki baskımızın sonuç vermesi ve golü bulmamızın ardından ise herşey tersine döndü. Rakibimiz Gençlerbirliği oyunun hakimiyetini ele geçirdi ve yaptığı sağlı solla ataklarla Beşiktaşımızı bunalttı. 71. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında Baki'nin sektirdiği top, Kerem'in önüne düştü ve bu futbolcunun yaptığı vuruşla oyuna denge geldi.

      SAÐLAM'IN KOZU BOBO!
      Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, skorun 1-1'e gelmesinin ardından kozlarını oynamaya başladı. Orta sahada etkisiz bir oyun sergileyen Serdar Özkan'ın çıkararak yerine golcü Bobo'yu alan Sağlam, bu sayede hücumda takımımızı kalabalıklaştırmak istedi. Bir türlü istediğimizi yapamadık ancak 90+4'te sahneye Bobo çıktı! Kullandığımız kornerde top Bobo'nun önünde kaldı ve yıldız futbolcumuzun golüyle skoru 2-1'e getirerek maçı kazanmayı bildik!

      karakartal

      Yorum

      • delphin
        Senior Member
        • 27-12-2005
        • 15279

        #33
        Konu: Beşiktaş Haberleri

        90 . Dk da yan hakemim ısrarla penaltı dediği pozsyona maçın hakemi Yunus yıldırım devam dedi buna karşılık 90 + 4 te Bobo sahneye çıktı hakeme gereken cevabı verdi

        Yorum

        • Caravan
          Banned
          • 05-03-2008
          • 127

          #34
          Konu: Beşiktaş Haberleri

          Böyle işte hakemide yendik ohh be
          Şampiyonuz bu sene!!!

          Yorum

          • delphin
            Senior Member
            • 27-12-2005
            • 15279

            #35
            Konu: Beşiktaş Haberleri

            Filip Holosko

            Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü’nde bu seferki konuğumuz, kadromuza ligin ikinci yarısında katılan Slovak futbolcumuz Filip Holosko…

            Holosko’yu tüm detaylarıyla anlatmaya gerek yok. Onu sadece Beşiktaşlılığıyla bilseniz yeter. Takımımız’a transferinden önce başlayan bir Beşiktaş macerası vardı onun. Gazetelerde, televizyonlarda mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Slovak yıldızımız, Siyah Beyazlı formayı üzerine geçirdiği zaman henüz Beşiktaş’ta oynamayı bir kenara bırakın sözleşme için masaya bile oturmamıştı. Filip o sıralarda Vestel Manisaspor’da oynuyordu ama yakaladığı her fırsatta Beşiktaşlı olduğunu, bir gün Beşiktaş’ta oynamak istediğini söylüyordu. Gazeteciler, 4 büyük takımın formasını önüne koyduğunda düşünmeden Beşiktaş formasını seçmiş ve büyük gururla poz vermişti.

            Haberin devamı için buraya Tıklayınız

            Yorum

            • delphin
              Senior Member
              • 27-12-2005
              • 15279

              #36
              Konu: Beşiktaş Haberleri

              Antalyaspor:2 - Beşiktaş:3

              Futbol Takımımız, 2008-2009 futbol sezonundaki ilk maçında Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maçta 2-0 geriye düşen Takımımız'ın gollerini 78. dakikada Delgado ile 80. ve 90. dakikalarda Bobo kaydetti.

              Antalya Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetti.
              Çubuklu forması ile sezonun ilk maçına çıkan Siyah-Beyazlılarımız'ı bir grup taraftarımız tezahüratlarla destekledi.


              Karşılaşma hızlı başlarken ilk dakikalarda her iki takım da pozisyonlar buldu. 10. dakikada Antalyaspor, korner atışı sonrasında Bieniuk'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra pozisyonlar yakalayan Ekibimiz, bunları golle sonuçlandıramadı. 36. dakikada Serge Djiehoua'nın golüyle Antalyaspor 2-0 öne geçen taraf oldu. Karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
              Karşılaşmanın ikinci yarısının başında Uğur İnceman'ın yerine Nobre oyuna dahil oldu. Siyah-Beyazlılarımız, ikinci devrenin ilk dakikalarından itibaren rakip kalede baskı kurmaya başladı. Antalyaspor'un ataklarında ise kalecimiz Rüştü Reçber, başarılı kurtarışları ile dikkat çekti. 78. dakikada Antalyaspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Delgado, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak farkı 1'en indirdi (2-1). 80. dakikada Holosko'nun altıpasa ortasında topa dokunan Bobo, 2-2'lik eşitliği getiren golü kaydetti. 85. dakikada Serdar Kurtuluş, Holosko'nun yerine oyuna dahil oldu. 90. dakikada Brezilyalı yıldızımız Bobo, tüm rakiplerini çalımlayıp ceza sahasına girdi. Bobo, kaleci Ömer'i de çalımladı ve topu boş ağlara bıraktı (2-3)
              Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Ekibimiz, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.


              Haberin devamı için tıklayınız

              Yorum

              • delphin
                Senior Member
                • 27-12-2005
                • 15279

                #37
                Konu: Beşiktaş Haberleri

                Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

                Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 2-0 geriden gelip 3-2 kazandığımız Antalyaspor maçından sonra şu değerlendirmeyi yaptı:

                "Öncelikle 2008-2009 sezonu tüm ülkemize hayırlı olsun. Aşırı sıcak, aşırı nem, çok kötü bir zemin futbol oynamamak için bütün şartlar mevcuttu. Buna rağmen iki takım futbolcuları ellerinden gelen mücadeleyi maçın sonuna kadar sergilediler. Sonuçta izleyene zevk veren bir karşılaşma çıktı. 1-0'dan sonra birçok pozisyonumuz da vardı, maalesef bunları değerlendiremedik.

                Haberin devamı için tıklayınız

                Yorum

                • delphin
                  Senior Member
                  • 27-12-2005
                  • 15279

                  #38
                  Konu: Beşiktaş Haberleri

                  UEFA’da Rakip Siroki Brijeg

                  Futbol Takımımız, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Bosna-Hersek'in Siroki Brijeg ekibi ile bu akşam (28 Ağustos) saat 21.00'de 2-1'in rövanşında BJK İnönü Stadı'nda karşılaşacak.

                  haberin devamı için tıklayınız

                  Yorum

                  • delphin
                    Senior Member
                    • 27-12-2005
                    • 15279

                    #39
                    Konu: Beşiktaş Haberleri

                    Rakibimiz Met'alist Kharkiv

                    Futbol Takımımız’ın UEFA Kupası 1. turundaki rakibi Ukrayna’nın Kharkiv takımı oldu.

                    Haber devamı

                    Yorum

                    • delphin
                      Senior Member
                      • 27-12-2005
                      • 15279

                      #40
                      Konu: Beşiktaş Haberleri

                      Rakibimizi Tanıyalım

                      Futbol Takımımız’ın UEFA Kupası 1. turundaki rakibi Met'alist Kharkiv’i tanıyalım…

                      Ukrayna’nın Kharkiv kentinde 1925 senesinde kurulan Met'alist Kharkiv, Ukrayna’nın birinci ligi olan Persha Ligi’nde mücadele ediyor. Maçlarını 43 bin kişililk Met'alist Stadium’da oynayan sarı lacivertli takımın tarihinde çok önemli başarıları bulunmuyor. 1 Sovyet Ligi şampiyonluğu, 1 de SSCB dağılmadan önce Ukrayna Birliği şampiyonluğunu kazanan Ukrayna ekibi; ayrıca Sovyet Kupası, Ukrayna Kupası, Sovyet Süper Kupası, Sovyet Federasyon Kupası’nı finalde kaybederken, Ukrayna Birliği Şampiyonası’nda 2 kez finalde çıkmasına rağmen kupaya uzanamadı. Sarı lacivertliler, Ukrayna Persha Ligi'ni ise 1 kez 2. sırada tamamladı.

                      Haberin devamı

                      Yorum

                      • ati456
                        Member
                        • 07-12-2007
                        • 1154

                        #41
                        Konu: Beşiktaş Haberleri

                        Lucescu'dan Beşiktaş'a uyarı...

                        Beşiktaş eski teknik direktörü Lucescu, Kartal'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi M.Kharkiv'in iyi futbol oynadığını ve ciddiye alınmadığı takdirde can yakacağını söyledi..
                        Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'a 100. yılında şampiyonluk yaşatan ve şu anda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ekibini çalıştıran Mircea Lucescu'dan eski takımına uyarı... Siyah-beyazlıların UEFA Kupası'nda karşılaşacağı Metalist Kharkiv'i değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Eğer Beşiktaş rakibini küçümserse sonuçları ağır olur" dedi. Metalist Kharkiv'in Ukrayna liginin başarılı takımlarından olduğunu belirten Lucescu, "Beşiktaş, çok iyi takım futbolu oynayan bir ekiple eşleşti. Özellikle son iki sezondur büyük bir yükseliş içindeler. Hırslı ve inatçılar. 90 dakika boyunca skor ne olursa olsun maçı bırakmıyorlar. Çok fazla Avrupa tecrübeleri olmasa da ciddiye alınmalı" dedi.
                        SAÐLAM İYİ ANALİZ ETMELİ
                        Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, Kharkiv'i çok iyi analiz etmesi gerektiğini vurgulayan Lucescu, "Özellikle takımın golcü yıldızı Coelho'nun iyi tutulması gerekiyor. Çünkü bulduğu fırsatları kaçırmayan bir futbolcu. Ayrıca Beşiktaş evinde oynayacağı ilk maçtan mutlaka avantajlı bir skor alıp Ukrayna'ya gelmeli. En azından İnönü'de gol yememeleri gerekli" ifadesini kullandı.
                        Lucescu'dan Beşiktaş'a uyarı... / Spor / Milliyet İnternet

                        Yorum

                        • ati456
                          Member
                          • 07-12-2007
                          • 1154

                          #42
                          Konu: Beşiktaş Haberleri

                          İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

                          UEFA Kupası 2. ön elemede Bosna Hersek’in Siroki Brijeg takımını iki maçta da yenen ve ligin ilk haftasında da Antalyaspor’u deplasmanda deviren Beşiktaş, yarın Konyaspor ile yapacağı karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.
                          Sezona iyi başlayan ve yaptığı 3 resmi maçı da kazanan siyah-beyazlı takım, bu 3 karşılaşmada 9 gol atıp, 3 gol yemişti. Ligin ilk haftasında Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada 2-0 geriye düşen, ancak daha sonra attığı gollerle 3-2 kazanmasını bilen Beşiktaş, Konyaspor karşısına da galibiyet amacıyla çıkacak.
                          Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki maç, BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de yapılacak ve mücadeleyi hakem Selçuk Dereli yönetecek.
                          Sakatlığı nedeniyle Siroki Brijeg maçında forma giymeyen Nobre’nin iyileşmesiyle tam kadro hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, bu akşam yapacağı antrenmanla da Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
                          Bu arada, siyah-beyazlı takımın Konyaspor karşısına Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Sivok (Zapotocny), Tello, Holosko, Uğur İnceman, Cisse, Serdar Özkan, Delgado ve Bobo muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

                          Yorum

                          • delphin
                            Senior Member
                            • 27-12-2005
                            • 15279

                            #43
                            Konu: Beşiktaş Haberleri

                            Lucesco uyardı bizi yine yaptı yapacağını bakalım nasıl uğur getirecek .

                            Yorum

                            • delphin
                              Senior Member
                              • 27-12-2005
                              • 15279

                              #44
                              Konu: Beşiktaş Haberleri

                              Konyaspor ile 21. Randevu

                              Beşiktaşımız ile Konyaspor, yarın (1 Eylül) yapacakları maçla birlikte ligde 21. kez karşı karşıya gelecek.

                              Siyah Beyazlılarımız ligde rakibiyle yaptığı 20 maçtan 13'ünü kazanırken, 5'inde berabere kaldı, 2 kez yenildi.

                              Beşiktaşımız, 20 maçta rakibine toplam 43 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü.

                              İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Beşiktaşımız İstanbul'da 1-0, Konya'da ise 2-1 galip geldi.

                              Haber devamı

                              Yorum

                              • Zggy
                                Banned
                                • 10-06-2008
                                • 196

                                #45
                                Konu: Beşiktaş Haberleri

                                Her Beşiktaşlıyı Kombine bilet almaya davet ediyorum..

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X