Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #16
    Samsung’un Phablet segmentinde yer alacak olan Galaxy Note 5 Galaxy S6 Edge+ modellerinin en net görüntüleri yayınlandı. İşte karşınızda kanlı canlı yeni Galaxy modelleri!


    Samsung, yeni Phablet modellerini 12 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Ancak etkinliğe 3 gün kala, tanıtılacak yeni Galaxy modelleri ortaya çıktı. Galaxy Note 5 veGalaxy S6 Edge+ modellerinin en net görüntüleri İtalyan menşeli bir site tarafından paylaşıldı.
    Galaxy Note 5 Özellikleri

    Phablet segmentinin en güçlü adayı olarak gösterilen Galaxy Note 5; 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekrana, 16 Megapiksel arka kameraya, 5 Megapiksel ön kameraya, 64 bit destekli 8 çekirdekli Exynos 7420 işlemciye, 4 GB RAM’e ve 32 GB depolama birimine sahip olması bekleniyor.
    Galaxy S6 Edge+ Özellikleri

    Segmentin diğer bir güçlü adayı ise Galaxy S6 Edge+ olacak. Galaxy S6 edge+’ın; modifiye edilerek güçlendirilen Exynos 7420 yonga setine veyaSnapdragon 810 yonga setine, 4 GB RAM’e, 5.5 veya 5.7 inç büyüklüğünde ekrana, 3.000 mAh kapasiteli bataryaya ve 13 Megapiksel kameraya sahip olması bekleniyor.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #17
      Samsung W2016 resmen tanıtıldı

      Asya pazarında hala popüler olan kapaklı telefonlar hayranları bulunuyor.


      Samsung da geçen yıllarda çıkardığı kapaklı telefon satışlarını göz önüne aldığında bunu yeni nesil güçlü android işletim sistemli bir cep telefonu üreterek piyasadan daha fazla pay almanın peşinde.
      Samsung şık metal-cam karışımı yeni nesil donanımlar ile güçlendirilmiş telefonunu resmen tanıttı.



      Samsung W2016'da içte ve dışta olmak üzere iki adet amoled ekran mevcut. Her iki ekran da 3,9 inç çözünürlüklü ve 1280x728 piksel çözünürlüğünde.


      İşlemci olarak 8 çekirdekli 2.1 GHz, Exynos 7420 yonga seti bulunuyor. Ayrıca cihazda 3GB ram ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor.

      Android 5.1.1 işletim sistemi kullanılan cihazda 16MP ve 5MP olmaz üzere iki adet kamera bulunuyor.


      Samsung W2016'nın boyutları 120,4 x 61 x15,1 mm ölçülerine sahip.

      Cihazda 2000mAh'lık bir batarya bulunuyor. Telefonda yarım saatte bataryayı %50 şarj edebilen hızlı şarj teknolojisine sahip.

      Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği ve ülkemize ne zaman geleceği hakkında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor...

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #18
        Samsung bu yıl tanıttığı amiral gemi modelleri Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ için yeni bir güncelleme yayınladı. İşte güncellemenin detayları!


        Samsung, yeni amiral gemi modelleri Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 5 için ayrı bir güncelleme daha yayınlayan Samsung, bu kez iki cihaza aynı anda güncelleme verdi.
        Performans ve güvenlik güncelleştirmeleri ile Android 6.0 Marshmallowöncesi kullanıcılara daha iyi bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Samsung,Galaxy Note 5 ve S6 edge+ için yayınlanan 96MB boyutunda ki güncellemeyi OTA yolu ile dağıtmaya başladı.
        Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ Güncellemesi

        Samsung'un Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+ için yayınladığı güncelleme performans ve güvenlik ağırlıklı yenilikler ile geliyor. Ayrıca güncelleme daha stabil telefon görüşmeleri ve batarya optimizasyonları gibi iyileştirmeler sunuyor.

        Güncelleme ile birlikte Samsung cihazlarda bulunan Knox güvenlik sistemiyeni versiyona yükseltildiği için bir alt versiyona dönmek yani güncellemeyi kaldırmak mümkün değil.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #19
          Samsung, 2016 yılında 4K'ya mı taşınacak?

          Galay S7 ve LG G5'te, Sony'nin şimdiden geçiş yaptığı 4K ekranları görecek miyiz?



          Cep telefonlarında son dönem 2K ekran modası ciddi anlamda yaygınlaşmaya başlasa da, Sony'nin 4K hamlesi büyük ses getirmişti. Pek, 2016'da ne olacak? Teknoloji devlerinin yeni amirallerini4K'yla görmeye devam edecek miyiz? Güney Kore kaynaklarından gelen raporlar, buna bir nevi cevap olmuş durumda.
          Sony'nin Xperia Z5 Premium'daki 4K hamlesi her ne kadar ses getirmiş olsa da, gelen raporlara göre Samsung ve LG, 4K'ya henüz yanaşmıyorlar.Son olarak amirallerinde 2K çözünürlük kullanan Samsung ve LG, muhtemelen bu yıl piyasaya sürecekleri yeni üst düzey telefon modellerinde de 2K çözünürlükten ayrılmayacak. Bunun ilk sebebi 4K görüntünün şu anki telefon tasarımlarını fazladan ısıtması ve pil tüketimini olumsuz yönde etkilemesi. Diğer yandan 5G'den önce 4K içeriklerin çok yaygınlaşmayacak olması da üreticileri bu teknolojiden uzakta tutuyor.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #20
            Samsung Tizen'in Yeni Sürümü Geliyor!

            Samsung tarafından geliştirilen yeni işletim sistemi Tizen’in yeni sürümü ile ilgili çıkış tarihi belirlendi.

            Samsung tarafından kullanıma sunulan yeni işletim sistemi Tizen giderek gelişiyor. Samsung tarafından üzerinde özel bir şekilde çalışmaların yürütüldüğü belirlenirken Tizen 3.0 konusunda en çok merak edilen soru da yanıtını bulmuş durumda.
            Samsung tarafından üretilen ve elektronik cihazlarda kullanılan işletim sistemi daha çok fotoğraf makinesi ve akıllı saatlerde tercih ediliyor. Bu konuda önümüzdeki yıllardan itibaren akıllı telefonlarda daha çok yer bulması tahmin edilen Tizen işletim sisteminin yapılacak geliştirmeler ile birlikte daha kapsamlı hale getirilmesi amaçlanırken bu konuda firma tarafından yapılan açıklamalarda Tizen 3.0 versiyonunun Eylül ayından itibaren dağıtıma gireceği belirtildi.
            Samsung Geliştiriciler Konferansı'nda duyurulan bu gelişmeyle Tizen işletim sistemini merak eden kişilerin kafalarındaki soru işaretleri giderilmiş olurken Samsung'un yeni versiyon ile birlikte hangi yenilikleri sunduğu da merak ediliyor.
            Samsung Gear S3 gibi ürünlerin de tanıtılacağı IFA 2016 etkinliğinde Tizen 3.0 için de pek çok soru yanıtını bulacak. Zira etkinlikte pek çok yeni ürün ve sistem ile kullanıcıların karşısına çıkacak Samsung’un etkinliğe özel bir sürpriz de yapması bekleniyor.
            İşletim sisteminin yeni sürümünde özellikle güvenlik açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı belirtilirken yeni sürüm ile birlikte 64 bit cihazlara da destek verileceği belirtildi. Performans konusunda ciddi artışların yaşanması beklenirken trafik performansının yüzde 30’a varan bir artış ile kullanıcılara destek vermesi diğer beklentiler arasında.

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #21
              Yılın en sağlam telefonlarından biri olan Galaxy S7 Edge'e Batman dokunuşu eklenirse nasıl olur? Samsung'dan mükemmel bir Galaxy S7 Edge cihazı geldi.
              Geçtiğimiz yıl Samsung, amiral gemisi telefonu Galaxy S6 Edge için Marvel ile bir anlaşma yapmış ve karşımıza mükemmel tasarımı ile 'Galaxy S6 Edge Iron Man Edition'ı çıkarmıştı .

              Bu yıl ise Samsung'un amiral gemisi cihazı için süper kahraman tercihi DC Comics cephesinden oldu. Dün sizlere bu haberimizde de bildirdiğimiz gibi Batman temalı Galaxy S7 Edge, Samsung Mobile'ın resmi Twitterhesabında bir görsel ile ortaya çıkmıştı

              Şimdi ise en az Iron Man Edition'da olduğu kadar efsane tasarıma sahip Galaxy S7 Edge Batman Edition cihazının kutu açılış videosu, yine Samsung Mobile tarafından paylaşıldı.
              Geçtiğimiz sene Samsung, Iron Man temalı modelinde kablosuz şarj platformunu Iron Man'in sembolü olan Arc Reaktörü şeklinde yapmıştı. Aslında bu versiyonda da 'Batsignal' tarzında bir kablosuz şarj platformu bekledik -ki bence efsane olurdu- fakat Samsung, bu sefer tercihini Gear VR'dan yana kullanmış.

              Batman temalı Galaxy S7 Edge'in fiyat bilgisi ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz belli değil. Telefon Haziran ayının ortalarında satışa sunulacak.

              Yorum

              • mehmet karalýlar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #22
                Galaxy S8 4K UHD İle Gelecek!

                Samsung Galaxy S8 için uzun süre olmasına karşın telefon ile ilgili pek çok bilgiler de gelmeye başladı. İşte konuyla ilgili detaylar...


                Samsung, Samsung Galaxy S7 serisi ile sektörde çıtayı oldukça yükseklere çıkartırken, yeni çıkartılacak Samsung Galaxy S8 modelinde gözler çevrilmiş durumda. Yeni modelde çok daha başarılı bir cihazın kullanıcılara sunulması beklenirken, bu konuda pek çok iddia da gelmeye başladı.

                4K UHD Desteği!

                Samsung Galaxy S8 ile ilgili bugüne kadar gündeme gelen iddialarda en çok dikkat çeken detaylardan birisi ekran kalitesi. 4K UHD desteği olması beklenen telefon bu bakımdan oldukça yüksek bir kalite sunacak.

                2017'de Çıkacak!

                Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile birlikte oldukça üstün özellikli cihazlar sunmayı başaran Samsung, tarihinin en iyi akıllı telefonlarını üretmişti. Dünya genelinde büyük ilgi gören Samsung, Galaxy S8 modelleri ile birlikte bu çıtayı sürdürmek istiyor. Bu bakımdan yeni telefonda yeni özelliklerin kullanıcılar ile buluşturulmasına kesin gözüyle bakılırken, 4K UHD kalitesi de bu konuda oldukça önemli bir yenilik olacak. UBI Research şirketi tarafından yapılan araştırmalar ve analizlerde ekran kalitesi açısından önemli bir iddia gündeme getirilirken, Samsung Galaxy S8 hakkında bugüne kadar gelen yeni bir bilgi bulunmuyor.

                Ekran Değişiyor!

                Samsung Galaxy serisinde yeni modeller ile birlikte ekranlarda da değişiklik yapılması, 4K UHD iddiaların gündeme gelmesini sağlarken, bu konuda Samsung bir ilk olmayacak. Samsung'tan önce bu alanda Sony tarafından üretilen ve piyasaya sunulan Sony Xperia Z5 Premium’da benzer kalitede ekranlar kullanılmıştı.

                Yorum

                • mehmet karalýlar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #23
                  Samsung UFS Kartlarıyla 10 Saniyede 5 GB Transfer!

                  Samsung tarafından veri depolama ve transferi konusunda geliştirilen yeni UFS kartlar, hızlı veri transferi sağlıyor.


                  Samsung tarafından özellikle Samsung marka cihazlarda kullanılmak üzere hazırlanan yeni sistem kartlar UFS olarak adlandırıldı. Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan bu cihazlar ile birlikte Samsung’un microSD yerine UFS kullanımının önünü açtığı görülürken, teknolojinin özellikle yüksek bir maliyet getireceği de konuşuluyor. Buna karşın veri transferi konusunda sağlanan hız, UFS’yi oldukça ön plana çıkarıyor.

                  5 GB Transfer 10 Saniyede Tamamlanıyor!

                  Yeni teknoloji ile birlikte 10 saniye içerisinde 5 GB’lık bir verinin tamamen aktarılabildiği görülürken, transfer konusunda Samsung önemli bir avantaj sağlıyor. Zira 3D ya da benzer görüntü teknolojileri film gibi arşivlerin yüksek boyutlarda olmasını sağlarken, bu tip verilerin transferinde Samsung’un yeni teknolojilerinin kullanılması büyük bir avantaj sağlayacak.

                  1 saniye içinde 530 MB’lık bir transferin yapılabildiği kartlar, bu bakımdan hızlı veri transferi ve veri işleme imkanı sağlıyor. Yeni teknolojinin kullanılması konusunda ise yapılan açıklamalara göre yeni telefon modelleri ile kullanım mümkün olacak. Uyumlu telefonların üretilecek olması ile birlikte UFS’ye geçiş yapılabilecek.

                  Yeni teknoloji aynı zamanda microSD kullanımını da azaltabilir. Zira kullanıcılar için çok daha hızlı bir aktarım, yüksek ücretlere karşın her zaman tercih edilen bir özellik olacaktır.

                  Yorum

                  • mehmet karalýlar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #24
                    Güney Koreli teknoloji devi Samsung giriş / orta segmentteki yeni iki akıllı telefonu Samsung Galaxy J2 (2016) ve Galaxy J Max'i tanıttı.

                    Son günlerde yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note7 ile sıkça gündeme gelen Samsung elbette sadece üst seviye telefonlar üzerinde yoğunlaşmıyor. Galaxy Note 7 cihazını yakın zamanda tanıtacak olan şirket akıllıtelefon dünyasının çok büyük bir kısmını oluşturan giriş ve orta seviyede de cihazlarını satışa sunmaya devam ediyor.

                    Şu anda akıllı telefon pazarının lideri konumunda olan Samsung giriş seviyesindeki yeni iki akıllı telefonu Galaxy J2 (2016) ve Galaxy J Max'i resmi olarak tanıttı. Galaxy J2 (2016) Smart Glow isimli bildirim ışığıyla öne çıkarken Galaxy J Max dev ekranıyla tüketicilerin dikkatini çekecek. Galaxy J2 (2016) Özellikleri

                    5 inçlik HD (720p) çözünürlüklü Super AMOLED ekranı bulunan Galaxy J2 (2016) gücünü 1.5GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciden alıyor. Cihazda 1.5GB RAM, 8GB depolama alanı ve 2600mAh kapasiteli bataryaya yer veriliyor. Galaxy J2 (2016)'da 8MP çözünürlüğünde arka, 5MP çözünürlüğünde ön kamera kullanılıyor.



                    Ayrıca cihaz kamerasının etrafını saran Smart Glow isimli bildirim ışığıyla dikkat çekiyor. Smart Glow çeşitli bildirimleri almanızın yanı sıra arka kamerayla selfie çekmenize de yardımcı oluyor.

                    Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çalışan Galaxy J2 (2016) 145 dolar fiyatıyla Hindistan'da yakında satışta olacak. Cihazın teknik özellikleri yetersiz görünse de bu fiyat segmentinde Galaxy J2 (2016)'nın birçok kişi için doğru tercih olabilecek bir akıllı telefon olduğunu söyleyebiliriz. Tablet Kadar Telefon: Galaxy J Max Özellikleri

                    Samsung'un giriş seviyesinde satışa sunacağı yeni akıllı telefonlarından diğeri Galaxy J Max'te ise 7 inçlik 1280x800 çözünürlüklü TFT ekran bulunuyor. Cihaz gücünü 1.5GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden alıyor. 1.5GB RAM, 16GB depolama alanı ve 4000mAh kapasiteli bataryaya yer verilen Galaxy J Max 8MP çözünürlüğünde arka, 2MP çözünürlüğünde ön kamerayla geliyor.



                    Cihazın kutusundan dahili olarak Bluetooth kulaklık çıkması ise oldukça şaşırtıcı, genellikle çoğu akıllı telefon üreticisi kablolu kulaklıklardan vazgeçemezken Samsung bu alanda bir ilk adım atıyor.

                    Ama kutudan Bluetooth kulaklık çıkması iyi anlamda şaşırtıcı bir haberken bu haberden daha da şaşırtıcı olan Android 7.0 Nougat'ın tanıtıldığı şu günlerde cihazın Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışması. Galaxy J Max Hindistan'da yaklaşık 179 euro fiyatıyla yakında raflardaki yerini alacak.

                    Yorum

                    • mehmet karalýlar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #25
                      Samsung Veyron Geliyor!

                      Veyron kod adı paylaşılan, Samsung'un yeni kapaklı telefon çalışmalarının tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde tanıtımı yapılacağı belirtildi.


                      Kapaklı telefon üretimleri her ne kadar geçtiğimiz yıllarda sona erse de Samsung bu konuda hem nostalji yapmak hem de kapaklı telefon kullanmak isteyen kişilere yeni bir cihaz sunmak adına özel bir model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklı model için Veyron kod adının kullanıldığı görülürken bu telefon üst düzey özellikleri ile birlikte oldukça farklı bir kullanım sağlayacak.

                      İthalat ve ihracat sitesi Zauba'da görülen telefonun farklı özellikleri hakkında bilgi almak mümkün olurken SM-W2017 kod numaralı cihazda 4.2 inç boyutunda bir ekran yer alacak.

                      Telefonda camdan ya da metalden bir gövdenin yer alacağı belirtilirken performans Exynos 8890 işlemci ile desteklenecek. Cihazın kameraları ile ilgili de bilgi almak mümkün olurken 12 MP arka kamerası ve 5 MP ön kamerası ile Veyron ihtiyaçları karşılamaya çalışacak.

                      Samsung tarafından üzerinde çalışmaların tamamlandığı iddia edilen model, piyasada da büyük beklenti yaratırken, özellikle kapaklı telefon kullanmayı seven kişilerin bu cihaza ilgi göstermesi bekleniyor. Pek çok marka tarafından üretilmeyen bu modeller Samsung ile birlikte gelecek yıllarda tekrar geri dönebilir.

                      Yorum

                      • mehmet karalýlar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #26
                        Samsung Notebook 7 ABD’de Satışta

                        Samsung tarafından geliştirilen Notebook 7 modelinin Amerika'da satışa çıkacağı belirtildi.


                        Birkaç ay önce Samsung tarafından tanıtımı yapılan ve Notebook 7 adı verilen ikisi bir arada olarak tasarlanan cihaz Amerika Birleşik Devletleri'nde resmen satışa çıktı. Farklı ekran ölçüleri ile kullanıcılara seçenek sunulan yeni modelini fiyatları da iki farklı şekilde hazırlandı.

                        Notebook 7 Kaç Para?

                        13.3 inç modelinin etiket fiyatı 899,99 dolar olurken 15.6 inç modelinin etiket fiyatı 1.299.99 dolar olarak belirlendi. Cihazın tanıtımlarında da belirtildiği gibi özellikle SSD desteği ile birlikte cihazda ciddi bir performans elde edilebilir durumda. Bu bakımdan kişilerin bu geliştirmeyi yapması da önerilmektedir.

                        Samsung tarafından geliştirilen ve üstün özelliklerle donatılan bilgisayar modelini Amerika'da ilgi görmesi beklenirken yapılan tanıtımda telefonun tüm özellikleri paylaşılmış durumda.

                        Samsung Notebook 7 Özellikleri Ne?

                        Windows 10 Home işletim sistemi

                        6. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci

                        15.6 ekran boyutu

                        16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı

                        NVIDIA GeForce 940MX ekran kartı

                        Bluetooth 4.1

                        USB-C

                        3- in-1 (SD/SDHC/SDXC)

                        3950 mAh

                        Yorum

                        • mehmet karalýlar
                          Senior Member
                          • 02-06-2009
                          • 11564

                          #27
                          Note 7'nin Göz Taraması Nasıl Çalışacak?

                          Galaxy Note 7 telefon modelinde kullanılacak göz tarama işlemi ile ilgili detaylar bugün basına sızdırıldı.


                          Galaxy Note 7 adı verilen telefon modelinde en çok dikkat çeken özelliklerden bir tanesi göz tarama özelliği olacak. Kullanıcıların güvenlik konusunda seviyeyi en üste çıkartacağı göz tarama sayesinde kullanıcılar dışında telefonun açılması mümkün olmayacak. Bu bakımdan güvenliğe önem verecek kişileri ilgi göstermesi beklenen telefon modelinde en çok dikkat çeken ayrıntılardan bir tanesi göz tarama işleminin performansı ve sorunsuz bir şekilde çalışabilecek olması.

                          En Az 20 CM’den Okuyabilecek

                          Konu ile ilgili gelen son bilgilerde göz tarama işleminin sorunsuz bir şekilde çalışacağı açıklanırken göz tarama işlemlerinin en az 20 santimetreden yapılmasının gerektiği belirtildi. Daha yakın tutulduğunda göz tarama işleminin yapılmayacağı ve bu nedenle telefonun açılmayacağı da ifade edilirken göz tarama için ideal uzaklığı 25 ve 35 santim olduğu açıklandı. Aynı zamanda yeni özellik ile ilgili bir handikap da bulunuyor.

                          Gözlük Takanlar Dikkat!

                          Gözlük takan ya da lens kullanan kişilerin göz tarama özelliğinden yararlanabilmesi şu an için mümkün değil. Bu bakımdan bu durumdaki kişilerin göz tarama özelliğini kullanamayacağını bilmesi ve bu doğrultuda cihaza ilgi göstermesi gerekiyor. Cihazın yüksek özellikleri sayesinde göz tarama işlemlerini çok kısa süre içerisinde yapılabileceği ve bu bakımdan performans açısından herhangi bir sorun yaşanmayacağı ifade edilirken Galaxy Note 7 modeli şimdiden tek bir özelliği ile bile gündeme gelmeyi başarmış durumda.

                          Yorum

                          • mehmet karalýlar
                            Senior Member
                            • 02-06-2009
                            • 11564

                            #28


                            Depolama tarafında ise 64GB giriş modeli olacak. 128GB ve 256GB’lık modeller de yine dünya piyasalarında boy gösterecek. MicroSD kart (UFS tabanlı) desteği ise bir yıl aradan sonra tekrar Note serisine dönecek.

                            Telefonun kasa ebatlarının 153.5mm x 73.9mm x 7.9mm şeklinde olması bekleniyor. Söz konusu rakamlar Galaxy Note 7’nin Galaxy Note 5 (153.2 x 76.1 x 7.6 mm) ile neredeyse aynı uzunlukta olacağını gösteriyor. Telefonun kasa ağırlığı 169 gram, ekran kasa oranı %73.9 olacak.

                            Galaxy Note 7 selefine göre daha dar bir kasaya sahip olacak ki, bu gelişme tasarım noktasında olumlu bir adım olarak görülebilir.

                            Galaxy Note 7, Note 5’e göre daha kalın bir telefon olacak. Ancak kalınlığın sadece 0.3 mm oranında artacak olması telefonun genel tutuşunu etkilemeyecektir. Telefonda 3.500 mAh kapasiteli bir pilin yer alacağı göz önüne alındığında, pek de önemsenmeyecek bir kalınlık artışı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.



                            Galaxy S7 serisinde olduğu gibi telefondaki kamera çıkıntısı önemli ölçüde giderilecek. Tasarım adına söyleyeceğimiz son özellik ise suya dayanıklılık olacaktır. Galaxy Note 7, Galaxy S7 ailesi gibi IP68 sertifikasına sahip olacak.

                            Galaxy Note 7’de kamera birimi Galaxy S7’den farklı olmayacaktır. Dual Pixel teknolojisine sahip ve f/1.7 lensin eşlik edeceği 12 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera Galaxy Note 7’nin kamera donanımını oluşturacak.



                            Galaxy Note 7’nin yazılım tarafı ise şimdilik belirsiz. Ancak son gelişmeler telefonun Android Nougat sürümüne sahip olacağını gösteriyor.

                            Yorum

                            • mehmet karalýlar
                              Senior Member
                              • 02-06-2009
                              • 11564

                              #29
                              Samsung Galaxy On7 (2016) Geliyor

                              Samsung tarafından geliştirilen yeni telefon modeli Samsung Galaxy On7 (2016) 3.300mAh batarya ile görüntülendi.


                              Yeni telefon modellerinin üretimini sürdüren Samsung bir yandan da eski yıllarda çıkardığı telefon modellerini yenileyerek 2016 versiyonlarını piyasaya sunacak. Marka tarafından önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde yeni bir telefon modellinin tanıtılması beklenirken, tanıtımla Samsung Galaxy On7 (2016) görücüye çıkarılacak.

                              Telefon ile ilgili çeşitli test çalışmaları yapılırken TENAA sonuçları elde edilmiş durumda. Samsung Galaxy On7 (2016) sertifikasyon ve testleri sürdürülürken yapılan bu işlemler sırasında telefonun pek çok özelliğine ulaşmak mümkün oldu.

                              Samsung Galaxy On7 (2016), yapılacak yeni güncellemeler ile birlikte bir önceki modeline göre çok daha üstün özelliklere sahip olacak. Cihazın ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sunulması beklenirken telefonda dikkat çeken en önemli özellik 3300 batarya.

                              Samsung Galaxy On7 (2016) Özellikleri Neler?



                              Samsung Galaxy On7 (2016) özellikleri ile ilgili elde edilen bilgilere göre telefonda yer alacak özellikler şöyle;

                              3,300 mAh batarya

                              151.5 x 74.9 x 8 mm telefon boyutları

                              Wi-Fi, Bluetooth, ve 4G LTE

                              5.5 inç 1080p ekran

                              Snapdragon 625 işlemci

                              3 GB RAM

                              32 GB depolama alanı

                              13 MP arka kamera

                              8 MP ön kamera

                              Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi

                              Yorum

                              • mehmet karalýlar
                                Senior Member
                                • 02-06-2009
                                • 11564

                                #30
                                Galaxy On7 Arama Engelleme Nasıl Yapılır?

                                Samsung Galaxy On7 kullanıcılarının telefonlarında arama engelleme işlemlerini yapılabilmesi mümkündür.Arama engelleme için rehberdeki adımları takip edebilirsiniz.


                                Samsung Galaxy On7 telefonunu kullanan kişiler telefonlarında aramaları engelleyebilir. Engelleme işlemi yapmak isteyen fakat engelleme işlemlerini nasıl yapacağını bilmeyen kişiler aşağıda yer alan resimli anlatımlar sayesinde telefonlarından kolay bir şekilde engelleme işlemlerini yapabilir. Bu bakımdan sizler de belirtildiği gibi tüm işlemlerinizi telefonlarınızda yaparak engelleyebilirsiniz.



                                Samsung Galaxy On7 arama engelleme için kişilerin öncelikli olarak telefon menüsü üzerinden telefon seçeneğini seçmesi gerekir.



                                Açılacak yeni ekranda ise altta bulunan daha fazla sekmesi açılmalıdır.



                                Açılan sayfada yer alan ayarlar sekmesinden diğer ayarlar sekmesine geçiş yapın.



                                Burada yer alacak gider aramayı engelleme seçeneğine dokunarak sesli arama seçeneğini geçiş yapın.



                                Giden aramalar seçeneğini açarak ekranda yer alacak bölüme şifre girin. Şifre standart 0000 olmaktadır.


                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X