Güncel Fenerbahçe Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri







    Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kovalayan Fenerbahçe, nefesleri kesen maçta güçlü rakibi Sevilla'yı mağlup ederek İspanya'daki rövanş için bir adım öne geçti.


    F.BAHÇE: 3-2 :SEVİLLA


    Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    Hakemler: Florian Meyer, Sönke Glindemann, Kai Voss (Almanya)

    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman

    Sevilla: Palop, Dragutinoviç, Daniel Alves, Duda, Adriano, Jesus Navas,
    Poulsen, Luis Fabiano, Kanoute, Escude, Keita

    MAÇ BAŞLADI

    Karşılaşmaya Fenerbahçeli futbolcular başladı... Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz...

    2. dakika. Maçta ilk dakikalar oynanıyor. Sevilla orta sahada baskı yaparak Fenerbahçe'nin rahat oyun kurmasını önleme çabasında.

    3. dakika. Orta sahada üstünlük kurma mücadelesinde iki takımda çok pas hatası yapıyor.

    4. dakika. Fenerbahçe orta sahada pas hatası yaptı. Sol kanattan Sevilla atağı Duda ile etkili gelişti. Ceza sahasına sokulan Duda'nın önündeki topu son anda Edu ayak koyarak kornereçeldi.

    5. dakika. Sevilla Kanoute ile gole yaklaştı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Fenerbahçe savunmasının uzaklaştıramadığı top penaltı noktası üzerinde Kanoute'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunu Volkan güçlükle çeldi. Altıpasta boşta kalan topu savunma ayak koyarak uzaklaştırdı.

    7. dakika. Sevilla oyunu Fenerbahçe yarı sahasına yıkmış durumda. Sarı-Lacivertli ekip bir türlü topu ceza sahasının civarından uzaklaştıramıyor. İspanyol ekibinde ceza sahası dışında şut pozisyonu bulan Keita sert vurdu. Meşin yuvarlak Volkan'ın üzerine geldi.

    8. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan rakip kaleye sokuldu. Gökhan Gönül ceza sahasına hareketlenen Kezman'ı düşündü. Sevilla savunmasında Dragutinoviç araya girerek topu karşıladı.

    10. dakika. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik sürüyor. Fenerbahçe bu ana kadar Sevilla karşısında istediği futbolu sahaya yansıtabilmiş değil. Daha etkili görünen taraf İspanyol ekip.

    11. dakika. Fenerbahçe deplasmanda oynar gibi rakip atakları kendi yarı sahasında karşılıyor. Oyunun kontrolü Sevilla'da. Sarı-Lacivertli ekip henüz rakip kaleye sokulabilmiş değil.

    12. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Uğur Boral ile Sevilla ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. Savunma ayak koyarak atağı kornerle kesti.

    Fenerbahçe sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Sevilla kalesinde etkili oldu. Arka direğe inen topa Selçuk vuramadı. Sol kanada açılan topu Alex ceza sahasına ortaladı. Kezman boş pozisyonda ayak koydu. Kaleci Palop son anda uzanıp topu karşıladı. Boşta kalan meşin yuvarlağı Palop atik davranarak kapınıp kontrol etti. Fenerbahçe bu pozisyonda gole çok yaklaştı.

    15. dakika. Karşılaşmada golsüz eşitlik sürüyor. Fenerbahçe ilk dakikalardaki tutukluğu üzerinden atmış görünüyor. Sarı-Lacivertli ekip yavaş yavaş oyundaki ağırlığını hissettirmeye başladı.

    16. dakika. Sevilla sağ kanattan Navas ile etkili geldi. Bu futbolcunun ceza sahasına hareketlenen Kanoute'ye havalandırdığı topa Lugano zamanında müdahele ederek Kaleci Volkan'a kazandırdı.

    17. dakika. Fenerbahçe gole Kezman ile buldu. Sarı-Lacivertli ekip sol kanattan Uğur Boral ile rakip kaleye etkili indi. Boral süratle sokulduğu ceza sahasına ortasını yaptı. Kale sahasında boşta kalan Kezman harika bir kafa vuruşu ile topu Palop'un uzanamayağı noktadan rakip fileleri havalandırdı.

    Fenerbahçe Kezman'in harika kafa golüyle Sevilla karşısına skoru 1-0 yaptı.

    20. dakika. Kadıköy'de büyük coşku var. Sevilla kalesinde golü gördükten sonra eşitlik golü için Fenerbahçe kalesine yüklenme çabasında. Savunmasında iyi kapanan Sarı-Lacivertli ekip hızlı ataklarla 2. golü kovalıyor.

    24. dakika. Sevilla Edu'nun kendi kalesinde attığı golle eşitliği yakaladı.

    Sevilla atağı sağ kanattan gelişti. Navas'ın ceza sahasına ortaladığı topa pozisyon yok iken Edu ters bir vuruş kaptı. Top Volkan'ın bakışları arasında Fenerbahçe ağlarına takıldı. Sarı-Lacivertli ekip adına talihsiz bir an.

    Sevilla, Edu'nun (K.K) attığı golle Kadıköy'de 1-1'lik eşitliği yakaladı.

    26. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral, Daniel Alves'e yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü.

    32. dakika. Fenerbahçe'de yediği golden sonra yaşanan moral bozukluğu oyununa yansıdı. Herşey iyi giderken Edu takımının hızını kesti. Oyunda tempo bu bölümlerde Sevilla'nın istediği şekilde gidiyor.

    33. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Gökhan Gönül ile Sevilla ceza sahasına sokulda. Bu futbolcunun ilk ortasında top Dragutinoviç'in eline çarptı. Hakem devam dedi. Gökhan 2. pozisyonda ön direğe yerden ortasını yaptı. Aurelio'nun altıpasta vuruşundan savunma son anda araya girerek tehli***i kornerle uzakaştırdı.

    34. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına inen top Sevilla savunmasında Escude'nin eline çarptı. Hakem bu pozisyona da devam dedi. Alex sol kanada açılan topu takip ederek arka direğe ortaladı. Aurelio pozisyonu iyi takip ederek kafayı vurdu. Kaleci Palop topu son anda çizgiden çelerek gole izin vermedi. Fener adına üst üste şansız anlar yaşandı.

    38. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısında son bölümlere girildi. Fenerbahçe'nin 2. gol için etkili atakları var. Sevilla oyunu ağırlaştırma çabasında.

    39. dakika. Fenerbahçe sol kanattan gelişen Sevilla atağını kestiği anda Edu, ceza sahası içinde ağır davranarak arkasındaki rakip oyuncuya topu kaptırdı. Sevilla bir anda pozisyon bulacağı sırada Navas'ın pasında Lugano araya girerek tehli***i önledi. Edu'nun kendi kalesine golü attıktan sonra konsantrasyonu bozulmuş durumda.

    41. dakika. Sevilla sol kanattan üst üste köşe vuruşları kullandı. Fenerbahçe savunması yan toplarda hata yapmadı.

    43. dakika. Fenerbahçe atağında sol kanattan rakibinden sıyrılmak isteyen Uğur Boral, Danile Alves'in faulüyle yerde kaldı. Topun gerisine Alex geçti. Sambacı'nın kale sahasına kestiği etkili ortayı Sevilla savunmasında Fabiano kafa ile karşılayıp taça gönderdi.

    44. dakika. Fenerbahçe 2. gole Alex ile çok yaklaştı. Sol kanattan etkili gelişen atakta Uğur Boral ceza sahasına ortasını yaptı. Deivid kale sahasında iyi yükselip sert bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Palop topu çizgiden güçlükle çeldi. Boşta kalan topu Alex uygun durumda kaleye vurdu. Yan direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı. Fenerbahçe adına şansız bir an daha geride kaldı.

    45. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika gösterdi.

    Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Fenerbahçe ve Sevilla ilk 45 dakika sonrası soyunma odasına 1-1'lik eşitlik ile gitti.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    2. yarıya Sevilla başladı...

    47. dakika. Fenerbahçe'de Kezman sarı kart gören isim oldu.

    48. dakika. Sevilla sol kanattan Adriano ile Fenerbahçe kalesine sokuldu. Bu futbolcunun ön direğe hareketlenen Kanoute'ye yaptığı orta Kaleci Volkan'ın ellerinde kaldı.

    49. dakika. Fenerbahçe yarı savunmadan çıkarken Selçuk ile top kaybı yaptı. Duda ceza sahasının dışından sert vurdu. Volkan sağına iyi kapanarak topa sahip olmayı başardı.

    51. dakika. Sevilla 2. yarıya iyi başladı. Fenerbahçe sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

    52. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahaya Deivid ile geçti. Deivid, Alex ile duvar pasları yaparak Sevilla ceza sahasına sokuldu. İspanyol ekibinin savunmasında Dragutinoviç son anda araya girerek tehli***i uzaklaştırdı.

    54. dakika. Karşılaşmada 1-1'lik eşitlik sürüyor. Sevilla oyunun hakimi durumunda. Fenerbahçe oyun kurmakta bu ana kadar çok zorlandı.

    56. dakika. Fenerbahçe Lugano ile 2. golü buldu. Fenerbahçe sol kanattan Alex ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına inen topa Lugano arka direkte iyi yükselip harika vurdu. Top Kaleci Palop'un bakışları arasında köşeden Sevilla ağlarına takıldı.

    Fenerbahçe Lugano'nun kafa golüyle Sevilla karşısında 2-1 öne geçti.

    60. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Alex serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına inen topu Sevilla savunması güçlükle sol kanada uzaklaştırdı. Kezman topu takip ederek Uğur Boral'a kazandırdı. Boral'ın arka direğe kestiği topa Deivid kafayı vurdu. Altıpas içinde Kaleci Palop topu güçlükle uzaklaştırdı. Fenerbahçe 3. gole yaklaştı.

    61. dakika. Fenerbahçe Kezman ile Sevilla kalesini yokladı. Sırp golcü ceza sahası dışından kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Palop'un üzerine gitti.

    62. dakika. Fenerbahçe bu dakikada sağlı sollu ataklarla Sevilla kalesini abluka altına aldı. Sol kanattan Roberto Carlos ceza sahasına sert bir top kesti. Arka direkte Deivid'ten önde Sevilla savunması son anda araya girerek gole izin vermedi.

    63. dakika. Sevilla'da Duda yerini Capel'e bıraktı.

    65. dakika. Fenerbahçe'de Roberto Carlos, Navas'a yaptığı faul sonrası sarı kartı gören isim oldu.

    Sağ kanattan Sevilla'nın kazandığı serbest vuruşu Daniel Alves kullandı. Kale sahasına inen topu Volkan güçlükle tokatlayarak kornere çeldi.

    66. dakika. Sevilla Escude ile beraberlik golünü buldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kafalardan seken meşin yuvarlak altıpas içine düştü. Boşta kalan topa Escude ayak koydu. Meşin yuvarlak Fenerbahçe ağlarıyla buluştu.

    Sevilla Escude'nin golüyle Kadıköy'de 2-2'lik eşitliği yakaladı.

    68. dakika. Fenerbahçe'de sakatlanarak kenara alınan Roberto Carlos'un yerine Vederson oyuna dahil oldu.

    69. dakika. Sevilla'da topu oyunu geç sokan Kaleci Palop sarı kart gördü.

    70. dakika. Karşılaşmada son 20 dakikaya 2-2'lik eşitlikle girildi. Fenerbahçe, Sevilla karşısında çok talihsiz anlar yaşadı. Golü bulup oyunu kontrolüne aldığı dakikalarda pozisyon yok iken gelen Sevilla gollerine engel olamadı.

    73. dakika. Fenerbahçe atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleyi gördüğü anda yerden sert vurdu. Top ceza sahası içindeki Aurelio'nun ayağına çarptı. Yön değiştiren meşin yuvarlak Kezman'a çarpıp Kaleci Palop'un ellerinde kaldı.

    74. dakika. Sevilla yan toplarda Daniel Alves ile kullandığı serbest vuruşlarda Fenerbahçe kalesinde etkili oluyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Alves ceza sahasına kesti. Volkan'ın yumrukladığı top kısa düştü. Fener savunması ayak koyarak tehli***i uzaklaştırdı.

    78. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral'ın yerine Kazım Kazım dahil oldu.

    78. dakika. Fenerbahçe, Sevilla ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Topun gerisine Vederson geçti. Sambacı'nın sert şutunda üst direği yalıyan top auta çıktı. Fenerbahçe adına şansız bir an.

    80. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan gelişti. Topla ceza sahasına sokulan Kazım çarprazdan direkt kaleyi düşündü. Ön direğe gelen topu Kaleci Palop kolaylıkla kontrol etti.

    81. dakika. Sevilla tüm hatlarıyla savunmasına kapanmış durumda. Fenerbahçe kapanan rakibine karşı kanatları kullanmaya çalışıyor. Oyunda tempo bu bölümlerde durmuş durumda.

    83. dakika. Sevilla atağı sol kanattan hızlı gelişti. Cezanın önüne kesilen topu Kanoute tek pasla Keita'nın önüne bıraktı. Bu futbolcunun ceza sahasının dışından yaptığı sert vuruş yerden yan direğin yanından auta çıktı.

    84. dakika. Fenerbahçe'de Kezman'ın yerine Semih dahil oldu.

    85. dakika. Fenerbahçe atağında Alex topu ceza sahasına hareketlenen Semih'e doğru havalandırdı. Yerden seken topu kalesinde zamanında çıkan Palop son anda kontrol etti.

    86. dakika. Karşılaşmada son dakikalara girildi. 2-2'lik eşitlik sürüyor. Fenerbahçe rövanş maçı için kendisine avantajı sağlayacak 3. gol için rakip kaleye yükleniyor. Sevilla tüm hatlarıyla savunmasına kapanmış durumda.

    87. dakika. Fenerbahçe 3. golü Semih ile buldu. Sarı-Lacivertli ekip yarı sahasından Kazım'ın uzun topuyla çıktı. Deivid'in kafa ile bıraktığı topu Alex sağdan savunmanın arkasına sarkan Semih'e çıkarttı. Semih, önüne aldığı topu yerden ters köşeye bıraktı. Palop uzanmasına rağmen direğin dibine giden topu çıkartamadı.

    Fenerbahçe Semih'in şık golüye Sevilla karşısında skoru 3-2 yaptı.

    90. dakika. Karşılaşmanın normal süresi tamamlandı. Fenerbahçe uzatmalara Sevilla karşısında 3-2 önde girdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi.

    90+1. dakika. Fenerbahçe'de Selçuk sarı kart gördü.

    90+2. dakika. Sevilla sağ kanattan gelişen atakta Fabiano ile gole yaklaştı. Ceza sahasına sokulan Brezilyalı golcü sağ çarprazdan sert vurdu. Volkan iyi kapanarak topu çıkarttı. Boşta kalan meşin yuvarlak sol kanada açıldı. Kanoute dönüp sert vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

    90+3. dakika. Fenerbahçe'de Alex sarı kart gördü.

    Uzatmalarda Sevilla'nın beraberlik golü için baskısı sonucu değiştirmedi. Fenerbahçe nefesleri kesen karşılaşmada güçlü rakibi Sevilla'yı 3-2 mağlup ederek rövanş karşılaşması için bir adım öne geçti.

    Yorum

    • turanayhan35
      Junior Member
      • 30-09-2004
      • 20

      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

      oooo!!!!! şampiyon CİM-BOM-BOM'um sen çoq yasa super kupa hasreti ile yanıp tutuşan o zamanın en büyük ve tek yenilmeyen kulübü Real Madrid'in elinden kupayı biz aldık fazla söze gerek yoq şampiyon -----GALATASARAY-----

      Yorum

      • senova
        Senior Member
        • 29-10-2006
        • 7485

        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

        Originally posted by turanayhan35 View Post
        oooo!!!!! şampiyon CİM-BOM-BOM'um sen çoq yasa super kupa hasreti ile yanıp tutuşan o zamanın en büyük ve tek yenilmeyen kulübü Real Madrid'in elinden kupayı biz aldık fazla söze gerek yoq şampiyon -----GALATASARAY-----
        daha yaşın küçük ..belki ilerleyen yaşlarda aklın başına gelir..GS ile fikirlerini GS topiğinde yazıcaksın..burası FB bölümü..ayrıca mesajının konuyla alakası yok..Mesajının içeriği ,ile ilgili yorum yapmıycam..gerek bile duymuyorum..

        Yorum

        • cemal344
          Senior Member
          • 03-11-2005
          • 3977

          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

          Hocam bırak eylensin.

          Yorum

          • ssg_12
            Junior Member
            • 24-04-2007
            • 461

            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

            Originally posted by turanayhan35 View Post
            oooo!!!!! şampiyon CİM-BOM-BOM'um sen çoq yasa super kupa hasreti ile yanıp tutuşan o zamanın en büyük ve tek yenilmeyen kulübü Real Madrid'in elinden kupayı biz aldık fazla söze gerek yoq şampiyon -----GALATASARAY-----
            sizin avrupada ki kupalarınız bize sökmez.
            Hatırlatalım da iyice öğren:Sizinkiler avrupa şampiyonluguna gider iken fener çıkıp alisamiyende 1-0 ı yenmişti.

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

              Fener, Konya'da farka koştu16 Mart 2008 16:30


              Haftanın en ilgi çekici maçı bugün Konya'da oynandı. Ligin en golcü takımı Fenerbahçe, en çok gol yiyen ekibi olan Konyaspor'a fark attı...
              KONYA: 1-4 :F.BAHÇE

              Turkcell Süper lig'deki Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

              Stat: Atatürk
              Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Serkan Gençerler, Erhan Sönmez

              Konyaspor: Damir, Erkan, Ömer, Milos, Da Silva, Mustafa Er, Yusuf, Erman, Ceyhun, Veysel, Murat Hacıoğlu

              Fenerbahçe: Serdar, Vederson, Lugano, Edu, Gökhan, Selçuk, Aurelio, Alex, Uğur, Deivid, Kezman

              MAÇTAN DAKİKALAR

              Maça Konyaspor başladı... İki takıma da başarılar..

              2. dakikada, defansın bir anlık hatasından yaralanan Veysel, rakibinden aldığı topla ceza sahasına girdi. Veysel'in kaleyi sol çaprazdan gören noktadan sert vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.

              5. dakikada Konyaspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Veysel'in uzaktan şutu kalenin az farkla yanından auta çıktı.

              11. dakikada, Konyaspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta, ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Murat Hacıoğlu'nun şutunda, top kalecide kaldı.

              16. dakika. Konyaspor etkili olabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen isim Ceyhun oldu. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak kalenin farklı şekilde üzerinden auta gitti.

              21.Dakika Fenerbahçe sağ kanattan korner atışı kazandı. Alex ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı.

              25. dakika. Karşılaşmada tempo düşük İki takımında net denebilecek gol pozisyonu yok. 0-0'lık eşitlik sürüyor.

              31. dakika. Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Deivid De Souza'nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Alex De Souza uygun durumda topu auta attı.

              32. dakikada Uğur'un sol kanattan ortasında, kale önünde topla buluşan Deivid'in sert vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

              36. dakikada, Fenerbahçe'nin geliştirdiği bir atakta, ceza sahası çizgisi üzerinde topu kontrol eden Alex, Uğur'a derinlemesine pas verdi. Kaleciyle karşı karşıya karşıya Uğur'un sol çaprazdan vuruşunda top kalecide kaldı.

              39. dakikada, orta sahada kazanılan bir serbest vuruşu beklemeden kullanan Veysel, ileri uçtaki Murat'a aşırtma bir pasla topu verdi. Kale önünde topla buluşan Murat'ın cılız vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

              41. dakika : Fenerbahçe atağında Alex De Souza, ceza sahası dışında iki rakibini geçti kalesini terk eden Damir'in üzerinde vurdu ama top auta gitti.

              45. dakika. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gol olmadı. Ekipler soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.


              MAÇIN İKİNCİ YARISI

              2. yarıya Fenerbahçe başladı

              48. dakika. Konyaspor Ceyhun'un golüyle Fenerbahçe karşısında öne geçti.

              Sağ kanattan etkili gelişen atakta Ceyhun ceza sahası içinde topla buluştuğu anda şutunu attı. Direkten dönen meşin yuvarlak yerdeki Kaleci Serdar'ın sırtına çarparak Fenerbahçe ağlarına gitti.

              Konyaspor, Ceyhun'un golüyle Fenerbahçe karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

              50. dakika. Konyaspor 2 gole Ceyhun ile yaklaştı. Hızlı gelişen atakta ceza sahasının dışından kaleyi gören Ceyhun çok sert vurdu. Köşeye giden meşin yuvarlağı Kaleci Serdar harika uzanarak yumruklayıp kornere çeldi.

              53. dakika. Fenerbahçe'de Selçuk yerini Semih'e bıraktı.

              54. dakika. Konyaspor bir kez daha Ceyhun ile Fenerbahçe kalesini yokladı. Ceza sahası dışında topu rakibinden kurtaran Ceyhun yerden çok sert vurdu. Kaleci Serdar direğin dibine doğru giden meşin yuvarlağı kapanarak kontrol etmeyi bildi.

              55. dakika. Konyaspor bu bölümlerde Fenerbahçe kalesine etkili ataklarla yükleniyor. Sağdan topla ceza sahasına giren Ceyhun yerden pasını çıkarttı. Murat Hacıoğlu'nun önündeki meşin yuvarlağı son anda savunma ayak koyarak tehli***i uzaklaştırdı.

              59. dakika. Fenerbahçe Semih'in golüyle Konya deplasmanıda beraberliği yakaladı. Hızlı gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Deivid ceza sahasına yerden pasını çıkarttı. Semih boş pozisyonda meşin yuvarlağa ayak koyarak Konya ağlarına havalandırdı.

              Fenerbahçe Semih'in golüyle Konya karşısında skoru 1-1 yaptı.

              60. dakika. Fenerbahçe Semih'in golüyle Konya karşısında üstünlüğü yakaladı.

              Savunmanın arkasına sarkan Deivid boş pozisyondaki Semih'i gördü, Semih boş kaleye vurdu ve topu ağlara gönderdi.

              Fenerbahçe Semih'in 2 dakika içinde attığı gollerle Konya karşısında 2-1 öne geçti.

              64. dakika. Konyaspor'da Veysel sarı kart gören isim oldu.

              65. dakika. Konyaspor'da Yusuf yerini Tehoue'ye bıraktı

              67. dakika. Karşılaşmada son bölümlere girildi. Fenerbahçe'nin üst üste bulduğu goller sonrası mağlup duruma düşen Konyaspor beraberlik golü için yükleniyor.

              68. dakika. Fenerbahçe 3. gole Alex ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Alex, Kaleci Damir ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci'den dönen topu Brezilyalı yıldız kale sahasına ortaladı. Boş pozisyonda Gökhan Gönül ayak koyamadı.

              70. dakika. Konyaspor'da Veysel yerini Washington'a bıraktı.

              74. dakika. Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren Semih 2 golü attıktan sonra sakatlanıp yerini Maldonado'ya bıraktı.

              81. dakika. Fenerbahçe 3. golü Kezman ile buldu. Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Gökhan Gönül rakip kaleye sokulduğu anda ceza sahasına ortasını yaptı. Kezman topu kontrol edip rakibini oyundan düşürdükten sonra Kaleci Damir'in yanından ağları havalandırdı,

              Fenerbahçe, geriden gelip Kezman'ın golüyle Konya karşısında skoru 3-1 yaptı.

              84. dakika. Fenerbahçe 4. golü Kezman ile buldu. Hızlı gelişen atakta Maldonado ceza sahası içindeki Kezman'a pasını bıraktı. Sırp golcü topu kontrol ettiği anda şutunu attı. Meşin yuvarlak Damir'in yanından Konya ağlarıyla buluştu.

              Fenerbahçe, Kezman'ın golüyle Konya deplasmanında skoru 4-1 yaptı.

              84. dakika. Konya'da Mustafa yerini Batista'ya bıraktı.

              86. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral yerini Kazım Kazım'a bıraktı.

              90. dakika. Maçın normal süresi tamamlandı. Hakem uzatma süresi oynatmadı.

              Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada üst üste bulduğu gollerle Konya deplasmanında 4-1 galip gelerek puanını 57 yapıp zirve yarışını sürdürdü.

              Yorum

              • mahirkarabulut
                Junior Member
                • 26-12-2007
                • 147

                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                Originally posted by turanayhan35 View Post
                oooo!!!!! şampiyon CİM-BOM-BOM'um sen çoq yasa super kupa hasreti ile yanıp tutuşan o zamanın en büyük ve tek yenilmeyen kulübü Real Madrid'in elinden kupayı biz aldık fazla söze gerek yoq şampiyon -----GALATASARAY-----
                Tek çiçekle bahar olmaz....

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                  Fener, Kasımpaşa'yı 2. yarıda yıktı


                  Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe Kadıköy'de ağırladığı Kasımpaşa'yı ikinci yarıda gelen gollerle yenip Beşiktaş derbisi öncesi haftayı kayıpsız kapattı...
                  F.BAHÇE: 3-0 :K.PAŞA

                  Stat: FB Şükrü Saracoğlu

                  Hakemler: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

                  Fenerbahçe: Serdar, Gökhan, Lugano, Edu, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman

                  Kasımpaşa: Tolga, Askou, Ömer, Alpaslan, Özgür, Desire, Fatih, Merthan, Erhan, Murat, Barbaros

                  MAÇTAN DAKİKALAR

                  Karşılaşmaya Fenerbahçe başladı... İki takıma da başarılar...

                  3. dakika. Maçta ilk bölümler orta saha mücadelesi şeklinde geride kaldı.

                  4. dakika. Fenerbahçe savunmasının geri pasında Kaleci Serdar'ın degajı kısa düştü. Kasımpaşa'da topu kontrol eden Murat Akın sağ kanattan ceza sahasına sokulup dar açıdan şutunu attı. Meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

                  6. dakika. Kasımpaşa sol kanatta korner direğinin hemen önünden serbest vuruş kazandı. Erhan Küçük atışı kullandı. Ön direğe inen topu Fenerbahçe savunması kafa ile karşıladı. Sol kanattan devam eden atakta ceza sahasına ortalanan topa Özgür kafayı vurdu. Top kalenin yanından auta çıktı.

                  9. dakika. Fenerbahçe gole Kezman ile yaklaştı. Sarı-Lacivertli ekip ayağa paslarla Kasımpaşa ceza sahasına sokuldu. Deivid topu Kezman'a bıraktı. Sırp golcü ceza sahasına girmeden sert vurdu. Kaleci Tolga ağlara giden topu güçlükle yumruklayıp çıkarttı. Boşta kalan topu Tolga Alex'ten önce kapanarak sahip oldu. Alex bu pozisyonda rakip kaleciye faul yaptı.

                  11. dakika. Fenerbahçe bu kez Deivid ile gole yaklaştı. Yarı sahasında hızlı çıkan Sarı-Lacivertli ekip Kezman'ın ara pasında Deivid savunmanın arkasına kaçırdı. Brezilyalı futbolcu sağ kanattan ceza sahasına sokulduğu anda uzak direğe yerden şutunu attı. Tolga'nın uzandığı pozisyonda meşin yuvarlak direğin dibine vurarak auta çıktı.

                  13. dakika. Kasımpaşa gole Özgür ile yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına ortalanan topu Desire kafa ile arka direğe sektirdi. Boş kalan Özgür altıpas içinde kafayı vurdu. Serdar üzerine gelen topu kontrol etmeyi başardı.

                  14. dakika. Fenerbahçe atağında Deivid ceza sahasının dışından yerden şutunu attı. Tolga köşeye giden topu kapanarak kontrol etti.

                  15. dakika. Kasımpaşa, rakip kaleyi Erhan ile yokladı. Ceza sahasının dışından Erhan sert vurdu. Yerden seken topu Serdar güçlükle çeldi. Boşta kalan topu yerden çabuk kalkan Serdar kontrol etti.

                  20. dakika. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik sürüyor. Kasımpaşa savunmasında çok adamla kapanıyor. Sarı-Lacivertli ekip rakip savunmayı ayağa paslarla aşma çabasında.

                  22. dakika. Kasımpaşa atağında Murat Akın ceza sahasına çalımlarla sokulup şutunu attı. Edu'ya çarpan meşin yuvarlak sol kanattan kornere çıktı. Ön direğe kullanılan köşe vuruşunda Fenerbahçe savunması tehli***i kafa ile karşıladı.

                  24. dakika. Zaman zaman temposu yükselen karşılaşmada Fenerbahçe, ligin dibindeki Kasımpaşa'ya istediği baskıyı kurabilmiş değil. Başabaş bir mücadele oluyor.

                  27. dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahası dışında Kezman ile ver-kaç yapan Aurelio kaleyi gördüğü anda yerden sert vurdu. Tolga üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti.

                  30. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Kasımpaşa kalesine etkili indi. Vederson'un yakın direğe kestiği topa Aurelio kafayı vurdu. Top ters taraftan kalenin yanından auta çıktı.

                  33. dakika. Kasımpaşa yarı sahasında alanı iyi daraltıyor. Fenerbahçe bu ana kadar uzaktan şutlar dışında rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. Tempo konuk ekibin istediği şekilde devam ediyor.

                  34. dakika. Kasımpaşa atağında sağ kanatta Ömer ceza sahasına ortasını yaptı. Arka direğe inen topu Gökhan Gönül kafa ile uzaklaştırmak isterken Özgür'ün önüne bıraktı. Bu futbolcu dar açıdan sert vurdu. Kaleci Serdar direğin dibinden topu eliyle kornere çeldi.

                  36. dakika. Fenerbahçe yarı sahasından hızlı çıktı. Aurelio savunmanın arkasına sarkan Alex'e pasını attı. Brezilyalı yıldız ceza sahasına girdiği sırada havadan gelen topu kontrol edemedi. Yerden seken topa Kaleci Tolga'nın ellerinde kaldı.

                  38. dakika. Fenerbahçe gole Kezman ile yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına dalan Sırp golcü çarprazdan sert vurdu. Yakın direğin dışına çarpan meşin yuvarlak auta çıktı. Sarı-Lacivertli ekip adına şansız an.

                  39. dakika. Karşılaşma tempo kazandı. Bu kez gole yaklaşan taraf Kasımpaşa oldu. Sağdan gelişen atakta Desire ceza sahası içindeki Barbaros'u topla buluşturdu. Bu futbolcu penaltı noktası üzerinde dönüp şutunu attı. Meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta çıktı. Golü kaçıran taraf Kasımpaşa oldu.

                  40. dakika. Maçın ilk yarısı için son 5 dakikaya girildi. Kasımpaşa, zirveyi kovalayan Fenerbahçe karşısında başabaş mücadelesini sürdürüyor.

                  41. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Vederson ile rakip kaleye yüklendi. Bu futbolcu ceza sahasına sokulduğu anda pasını Kezman'a çıkarttı. Sırp golcünün şutunda araya giren Ömer tehli***i uzaklaştırarak savunmasını rahatlattı.

                  42. dakika. Fenerbahçe gole bir kez daha çok yaklaştı. Soldan gelişen atakta cezası içinde topla buluşan Alex'in şutunu savunma ayak koyarak karşıladı. Ceza sahası dışına açılan topun gelişine Deivid boş pozisyonda vurdu. Altıpas üzerindeki Alex'e doğru giden topu Sambacı topuğuyla ağlara göndermek istedi. Kasımpaşa savunması bu vuruşta araya girerek gole izin vermedi.

                  45. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika işaret etti.

                  45+1. dakika. Fenerbahçe ilk yarıdaki ilk köşe vuruşunu bu anda kullandı. Alex'in ön direğe kestiği top bir anda boşta kaldı. Deivid'in uzağına düşen topu Kasımpaşa savunması ayak koyarak uzaklaştırdı.

                  Maçın ilk yarısında gol çıkmadı. Fenerbahçe ve Kasımpaşa soyunma odasına 0-0'lık eşitlik gittiler.

                  MAÇIN İKİNCİ YARISI

                  2. yarıya Kasımpaşa başladı...

                  47. dakika. Fenerbahçe'de topla elliyle oynayan Deivid sarı kartı gördü. Sambacı kritik Beşiktaş derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

                  51. dakika. Kasımpaşa'da Desire yerini Ademoviç'e bıraktı.

                  52. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan etkili gelişti. Kezman ceza sahası önündeki Alex'i topla buluşturdu. Sambacı yerden sol ayağı ile şut denedi. Top kalenin yanından auta çıktı.

                  54. dakika. Kasımpaşa'da Barbaros rakibini arkadan çekince sarı kartı gördü.

                  57. dakika. Kasımpaşa savunmasında çıkarken top kaybı yaptı. Edu soldan savunmanın arkasına sarkan Kezman'ı gördü. Sırp golcü çarprazdan ceza sahasına girdiği anda sert vurdu. Tolga üzerine gelen meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

                  58. dakika. Fenerbahçe'de Selçuk yerini Semih'e bıraktı.

                  60. dakika. Fenerbahçe sol kanattan rakip kaleye yüklendi. Vederson'un ortasına Kezman dokundu. Boşta kalan topa Edu yatarak vurmak istedi. Savunmanın ayak koyduğu meşin yuvarlak sol kanada açıldı. Tolga çıkarak topa sahip oldu.

                  61. dakika. Fenerbahçe'nin gol için atakları sıklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Vederson ceza sahasına ortasını yaptı. Kezman penaltı noktası üzerinden kafayı vurarak topu yandan auta attı.

                  63. dakika. Karşılaşmada dakikalar birer birer eriyor. Fenerbahçe zirve yarışında kritik 3 puanı getirecek golü henüz bulabilmiş değil. Kasımpaşa savunmasında iyi direniyor.

                  64. dakika. Fenerbahçe maçtaki en net gol pozisyonunu Kezman ile kullanamadı. Semih'in pasında ceza sahası dışında topu alan Alex, savunmanın arasına iyi bir ara pası çıkarttı. Kezman, Kaleci Tolga ile karşı karşıya pozisyonda yerden şutunu attı. Meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta çıktı.

                  67. dakika. Fenerbahçe golü Alex ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Semih, Kezman'dan aldığı topu rakibinden kurtarıp sağ kanattan bindiren Gökhan Gönül'e harika bir ara pası çıkarttı. Ceza sahasına giren Gökhan yerden ortasını Alex'e verdi. Sambacı da meşin yuvarlağı gelişine vurarak Kasımpaşa ağlarını havalandırdı.

                  Fenerbahçe, Alex'in golüyle Kasımpaşa karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

                  71. dakika. Kasımpaşa'da Barbaros yerini Yekta'ya bıraktı.

                  71. dakika. Kasımpaşa sol kanattan serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen Erhan sol ayağı ile çok sert vurdu. Meşin yuvarlak kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                  73. dakika. Fenerbahçe atağında Semih topla ceza sahasına sokuldu. Kaleci Tolga kalesini terk ederek rakibinin önündeki topa yatarak ayaklarıyla uzaklaştırdı.

                  75. dakika. Karşılaşmada son 15 dakikaya Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile girildi. Sarı-Lacivertli ekip bu bölümlerde 2. gol için rakip kaleye yükleniyor.

                  77. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Vederson ile rakip kaleye indi. Bu futbolcunun ortasına Kezman yakın direkte ayak koydu. Tolga kapanıp meşin yuvarlağa sahip oldu.

                  78. dakika. Kasımpaşa rakip ceza sahası dışında serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen isim Erhan oldu. Bu futbolcu çok sert vurdu. Kaleci Serdar köşeye giden topu son anda uzanarak kornere tokatladı. Kasımpaşa beraberlik golüne çok yaklaştı.

                  78. dakika. Kasımpaşa sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda beraberlik golüne çok yaklaştı. Erhan yerden ortasını yaptı. Murat boş pozisyonda şutunu attı. Savunma ağlara gitmekte olan topu karşıladı. Sağ kanada açılan topun gelişine Erhan sert vurdu. Serdar harika uzanarak topu çıkarttı. Sol kanada açılan topu Özgür kale sahasına doldurdu. Yükseklik kazanan meşin yuvarlağı Serdar çıkarak kontrol etti.

                  82. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral yerini Maldonado'ya bıraktı.

                  82. dakika. Fenerbahçe 2. gole Kezman ile yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Semih savunmanın arkasına sarkan Kezman'ı gördü. Sırp golcü kaleye sokulup dar açıdan şutunu attı. Tolga yakın mesafeden iyi kapanarak gole izin vermedi.

                  85. dakika. Fenerbahçe 2. golünü Semih ile buldu. Soldan gelişen atakta Vederson'un pasıyla topla buluşan Alex ceza sahası dışından sert vurdu. Tolga'nın sektirdiği topu Semih iyi takip ederek tek vuruşla ağlara bıraktı.

                  Fenerbahçe, Semih'in attığı golle Kasımpaşa karşısında skoru 2-0 yaptı.

                  86. dakika. Kasımpaşa'da Merthan yerini Fransergio'ya bıraktı.

                  88. dakika. Fenerbahçe 3. gole şok yaklaştı. Sağdan savunmanın arkasına sarkan Semih bomboş pozisyonda topla buluştu. Semih, altıpas içinde 3 arkadaşının pas beklediği anda kötü bir orta ile meşin yuvarlağı kalenin arkasına gönderdi.

                  90. dakika. Maçın normal süresi tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi.

                  90+3. dakika. Fenerbahçe 3. golü Deivid ile buldu. Hızlı gelişen atakta sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Kezman sağdan bindiren Deivid'i gördü. Ceza sahasına giren Sambacı Kaleci Tolga ile karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

                  Uzatmalarda başka gol olmadı. Fenerbahçe, ligin dibindeki Kasımpaşa'yı 2. yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek puanını 60 yaparak zirveye çıktı.

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri


                    Fenerbahçe Başkent'te çöktü!


                    Lig lideri F.Bahçe rahat kazanacağı maçta, düşme hattında bulunan Ankaraspor'a son dakikada 2 puan kaptırdı.


                    ANKARA: 2-2 :F.BAHÇE

                    Turkcell Süper Lig'de oynanan Ankaraspor-Fenerbahçe maçı 2-2 berabere sona erdi.

                    Stat: 19 Mayıs
                    Hakemler: Halis Özkahya xx, Serkan Gençerler xx, Nihat Mızrak xx

                    Ankaraspor: Senecky x, Risp x, Emre xx, Tayfun xxx, Erhan x, Tita xxx (Dk. 79 Orhan xx), Hamilton xx (Dk. 74 Neca x), Hürriyet xx (Dk. 74 Murat Tosun x), Adem xx, Mehmet xxx, De Nigris xx

                    Fenerbahçe: Serdar xx, Gökhan x, Lugano xxx, Edu xxx, Vederson xx, Kazım xx (Dk. 68 Uğur Boral xx), Aurelio xx, Maldonado xx, Deivid x, Alex xx (Dk. 89 Selçuk ?), Semih x (Dk. 81 Kezman x)

                    Goller: Dk. 7 Alex, Dk. 58 Vederson (Fenerbahçe), Dk. 31 Hamilton, Dk. 90 Mehmet Yılmaz (Ankaraspor)

                    Sarı kartlar: Dk. 24 Vederson, Dk. 45 Deivid, Dk. 63 Lugano (Fenerbahçe), Dk. 40 Hürriyet, Dk. 63 Mehmet, Dk. 88 Risp, Dk. 89 Emre (Ankaraspor)

                    MAÇTAN DAKİKALAR

                    Karşılaşmaya Fenerbahçe başladı... İki takıma da başarılar...

                    1. dakika. Fenerbahçe gole Vederson ile çok yaklaştı. Sol kanattan süratle Ankaraspor ceza sahasına sokulan Brezilyalı oyuncu dar açıdan sol ayağının dışıyla çok sert vurdu. Üst direğin altına çarpan meşin yuvarlak yerden sekerek ters taraftan auta çıktı. Sarı-Lacivertli ekip adına şansız bir an.

                    5. dakika. Fenerbahçe sol kanattan ayağa paslarla Ankaraspor ceza sahasına sokuldu. Deivid'in ara pasıyla ceza sahasına giren Aurelio sıfırdan topu kale sahasına çevirdi. Kazım'dan önce savunma araya girerek tehli***i uzaklaştırdı.

                    7. dakika.
                    Fenerbahçe golü Alex ile buldu. Sağ kanatta Gökhan Gönül'ün pasıyla ceza sahasına giren Aurelio rakibinden topu kurtardığı anda altıpas üzerindeki Alex'i gördü. Alex yerden köşeye plase vuruşla ağları havalandırdı.

                    Fenerbahçe, Alex'in golüyle Ankara karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı
                    .

                    10. dakika. Fenerbahçe iyi başladığı karşılaşmada golü de bulup skor avantajını yakaladı. Sarı-Lacivertli ekip Başkent'teki zorlu deplasmanda oyundaki kontrolü ilk dakikadan itibaren eline aldı. Sağlı sollu ataklarda Alex golü buldu. Ankara henüz rakibi karşısında etkili bir atak geliştirebilmiş değil.

                    12. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan etkili gelişti. Kazım korner direğinin dibinde 2 rakibinden topu kurtarıp ceza sahasına giren Aurelio'yu gördü. Aurelio sıfırdan ortasını yapmak istedi. Savunma ayak koyarak topu kornere çeldi.

                    14. dakika. Ankaraspor ilk etkili atağını bu anda geliştirdi. Ceza sahası önünde topla buluşan Mehmet Yılmaz kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

                    15. dakika. Fenerbahçe 2. gole Deivid ile yaklaştı. Sağ kanattan Kazım rakiplerinden sıyrılıp arka direğe ortasını yaptı. Deivid topun gelişine voleyi vurdu. Savunmaya çarpan meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

                    16. dakika. Fenerbahçe bu kez Aurelio ile rakip kaleyi yokladı. Deivid'in pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Aurelio yerden sert vurdu. Senecky sağına iyi kapanarak gole izin vermedi.

                    20. dakika. Ankaraspor ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Kaleyi hafif sağ çarprazdan gören pozisyonda topun gerisine Tita geçti. Bu futbolcunun kale sahasına kestiği topa Mehmet Yılmaz iyi yükselip kafayı vurdu. Serdar üzerine gelen topu güçlükle çeldi. Boşta kalan topu Fenerbahçe savunması ayak koyarak uzaklaştırdı.

                    24. dakika. Fenerbahçe'de Vederson sarı kart gördü. Sarı-Lacivertli futbolcu hafta oynanacak Denizli maçında cezalı duruma düştü.

                    26. dakika. Fenerbahçe 2. gole Semih ile çok yaklaştı. Deivid'in ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Semih, Seneck'in üzerinden aşırtma bir vuruş denedi. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

                    30. dakika. Karşılaşmada yarım saatlik dilim geride kaldı. Ankaraspor, kalesinde golü gördükten sonra daha etkili ataklar geliştirmeye başladı. Fenerbahçe'nin Başkent'te 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

                    32. dakika. Ankaraspor beraberlik golünü Hamilton ile buldu. Ceza sahasına ortalanan topa rahat pozisyonda Vederson ıska geçti. Tita önünde bulduğu topu daha uygun durumdaki Hamilton'a çıkarttı. Bu futbolcu yerden sert bir vuruşla köşeyi gördü. Top Serdar'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

                    Ankaraspor Hamilton'un golüyle Fenerbahçe karşısında skoru 1-1 yaptı.

                    35. dakika. Ankaraspor 2. gole Hürriyet ile yaklaştı. Ceza sahasına sokulduğu anda Tita'nın pasıyla topla buluşan Hürriyet köşeye sert vurdu. Meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

                    36. dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahası dışında Kazım kaleyi yokladı. Yerden sert giden meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

                    40. dakika. İlk yarıda son 5 dakikaya 1-1'lik eşitlikle girildi. Ankaraspor sağ kanattan Tita ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası dışına açılan topun gelişen Hürriyet sert vurdu. Serdar üzerine gelen meşin yuvarlağı kolaylıkla kontrol etti.

                    41. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Alex ile serbest vuruş kullandı. Brezilyalı yıldızın ceza sahasına kestiği ortaya Edu'dan önce savunma kafayı vurup tehli***i uzaklaştırdı.

                    44. dakika. Fenerbahçe rakip ceza sahası dışında Alex ile serbest vuruş kullandı. Kale sahasına inen topa Lugano yükseldi. Savunma kafayı vurarak topu karşıladı.

                    45. dakika. İlk yarı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika gösterdi. Fenerbahçe'nin gol için son bölümlerde baskısı var.

                    45+2. dakika. Fenerbahçe'de Deivid hakeme itirazdan sarı kartı gören isim oldu.

                    Uzatmalarda başka gol olmadı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında Ankaraspor ile Fenerbahçe soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gittiler.

                    MAÇIN İKİNCİ YARISI

                    2. yarıya Ankaraspor başladı...

                    47. dakika.
                    Fenerbahçe atağı sol kanattan etkili gelişti. Deivid'in ceza sahasına kestiği topa Semih dokunamadı. Sağ kanada açılan topu Kezman ceza sahasına doldurdu. Ankara savunması tehli***i uzaklaştırdı.

                    51. dakika. Vederson'un Ankaraspor savunmasının arkasına vurduğu topa Kaleci Senecky çıkıp degajını yaptı. Orta sahada Deivid'te kalan topu Brezilyalı futbolcu boş kaleye vurdu. Top kısa düşünce Ankara savunması topu kontrol etti.

                    54. dakika. Fenerbahçe orta sahadan uzun topla çıktı. Ceza sahasına hareketlenen Kazım'ın önündeki topa Senecky kalesini terk ederek ayak koydu. Top taça gitti.

                    55. dakika. 2. yarıda 10 dakikalık bölüm geride kaldı. Fenerbahçe'nin rakip kalede hünez etkili bir atağı yok. Ankaraspor oyun kendi yarı sahasında kabul ediyor. Tempo düşmüş durumda.

                    58. dakika.
                    Fenerbahçe Vederson ile 2. golü buldu. Alex sağ kanattan kazanılan köşe atışını ceza sahasının dışındaki Vederson'a doğru kullandı. Bu futbolcunun şutunda yerden seken meşin yuvarlak Senecky'i yanıltıp köşeden ağlarla buluştu.

                    Fenerbahçe Vederson'un attığı golle Ankaraspor karşısında 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

                    64. dakika. Fenerbahçe'de Lugano ve Ankaraspor'da Mehmet Yılmaz tartıştıkları için hakemden sarı kartı gören isimler oldu.

                    68. dakika. Fenerbahçe'de Kazım yerini Uğur Boral'a bıraktı.

                    69. dakika. Fenerbahçe atağında Aurelio savunmanın arkasına sarkan Alex'e ara pasını bıraktı. Sambacı topu önüne alıp gitmek yerine arkasındaki Semih'i düşündü. Semih'in sol kanattan bindiren Uğur Boral'a atmak istediği top savunmaya çarpıp Alex'in önüne düştü. Senecky zamanında çıkarak topu kontrol etti.

                    70. dakika. Ankaraspor beraberlik golüne Adem ile yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Tita ceza sahasında Adem'i topla buluşturdu. Bu futbolcunun altıpas üzeriden yaptığı vuruş yan direkte patladı.

                    70. dakika. Fenerbahçe kalesinde yaşadığı tehlikeden hemen sonra 3. gole yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkan Semih kale sahasına yönelen Deivid'e pasını aktaramadı. Savunmadan seken top tekrar Semih'te kaldı. Bu futbolcu ceza sahası dışındaki Aurelio'ya pasını çıkarttı. Aurelio uygun durumda sert vurdu. Top yandan auta çıktı.

                    73. dakika. Ankaraspor'da Hamilton ve Hürriyet yerlerini Neca ve Murat'a bıraktı.

                    75. dakika. Karşılaşmada son 15 dakikaya Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile girildi. Zaman zaman temposu yükselen karşılaşmada oyun Sarı-Lacivertli ekibin istediği şekilde sürüyor.

                    77. dakika. Ankaraspor Neca ile beraberlik golüne yaklaştı. Sol kanattan hızlı gelişen atakta ceza sahasına gönderilen topu De Nigris ceza yayı üzerindeki Neca'ya indirdi. Bu futbolcunun yerden sert şutu yan direği sıyırıp auta çıktı.

                    78. dakika. Ankaraspor'da Tita yerini Orhan Ak'a bıraktı.

                    79. dakika. Ankaraspor, Fenerbahçe ceza sahasının dışından serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen isim Murat oldu. Bu futbolcunun şutunda baraja çarpan topu Serdar kapanarak kontrol etti.

                    81. dakika. Karşılaşmada son dakikalara girildi. Ankaraspor beraberlik golünü bulmak için bütün riskleri almış durumda. Temponun yükseldiği anlar.

                    82. dakika. Fenerbahçe'de Semih Şentürk yerini Kezman'a bıraktı.

                    83. dakika. Ankaraspor atağı sol kanattan etkili gelişti. Orhan Ak ceza sahasına etkili bir orta kesti. Topa yükselip vuran De Nigris oldu. Top yandan auta çıktı.

                    85. dakika. Ankaraspor'un gol için baskısı var. Savunmanın arkasına atılan topa De Nigris hareketlendi. Fenerbahçe savunmasında son anda Edu ayak koyarak mutlak bir gol tehlikesini önledi.

                    87. dakika. Fenerbahçe atağında Alex'ten aldığı pasla ceza sahasına sokulan Vederson çarprazdan sert vurdu. Senecky iyi kapanarak topa sahip oldu.

                    88. dakika. Fenerbahçe penaltı atışı kazandı. Sol kanattan savunmanın arkasına Alex pasını bıraktı. Kezman Kaleci Senecky ile karşı karşıya pozisyonda topun kontrolünü sağlayamadı. Sırp golcü topu çıkmadan kontrol edip ortasını yaptı. Risp'in eline çarpan top sonrası hakem penaltı kararı verdi.

                    Bu pozisyonda Risp sarı kart gördü.

                    89. dakika. Fenerbahçe'de penaltı atışını Kezman kullandı. Sırp futbolcu meşin yuvarlağı üstten auta vurdu.

                    89. dakika. Penaltı atışı sonrası itirazlarını sürdüren Ankaraspor'da Emre sarı kart gördü.

                    90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika gösterdi.

                    90+5. dakika.
                    Ankaraspor uzatma süresinin son anlarında Mehmet Yılmaz ile golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topa Mehmet Yılmaz dokundu. Yerden seken top Fenerbahçe ağlarıyla buluştu.

                    Ankaraspor Mehmet Yılmaz'ın golüyle Fenerbahçe karşısında skoru 2-2 yaptı.

                    Hakem Fener'in santra vuruşu sonrası maç için son düdüğünü çaldı.

                    Fenerbahçe zirve yarışında Ankaraspor deplasmanında 2-2 berabere kalarak 2 puan bıraktı. Puanını 67 yapan Sarı-Lacivertli ekip liderliğini averajla sürdürdü.

                    Yorum

                    • senova
                      Senior Member
                      • 29-10-2006
                      • 7485

                      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                      hakemler belli oldu..bu hafta yine çok karışık..

                      Fenerbahçe-denizlispor = M.Kemal ABİTOÐLU
                      iSTANBUL B.B-Galatasaray= Selçuk DERELİ

                      yanlış hatırlamıyorsam meşhur Fenerbahçe _Denizlispor maçının hakemi..yine çıktı piyasaya..o kadar çok şaibeli maçı var ki bu adamın..

                      bu komedi ne zaman bitecek acaba..maç oynanmadı..İnşallah bu sefer düzgün bir maç yönetir..hadi geçen haftayı unutalım..pozitif düşünelim diyosun tam..Yine bir şey çıkıyor..hakkımızda hayırlısı olsun..

                      Yorum

                      • sarýkanarya_41
                        Junior Member
                        • 09-08-2009
                        • 68

                        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                        Sahayı dar edeceğiz




                        Chassot: Rakibin şansı çok diye peşinen teslim olmamız beklenmemeli. Sahayı onlara bırakmayı düşünmüyoruz.


                        Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi olan FC Sion'un sportif direktörü Frederic Chassot, Fenerbahçe'nin tur şansının ağır bastığını ancak peşinen teslim olmalarının beklenmemesi gerektiğini vurguladı. Medyaspor'a konuşan Chassot, "Fenerbahçe seyircisinin rakiplerin konsantrasyonunu bozacak derecede destek verdiğini biliyoruz. Ancak tribünleri görünce sahayı Fenerbahçeli futbolculara bırakmayı düşünmüyoruz" dedi.

                        Küçümsememeliler
                        Kendilerinin küçümsenmemesi gerektiğini ifade eden Chassot, sözlerini şöyle tamamladı: "Açıkçası sonuç ne olursa olsun, futbolcularımızın Roberto Carlos, Güiza ve Volkan gibi yıldızlara karşı oynamaktan büyük ***if alacaklarından eminim. Ancak futbolda beklenmedik şeyler olduğunu da kimse göz ardı etmemeli. Fenerbahçe favori olsa da bu iki ayağın sonunda gülen tarafın kim olacağını şimdiden söylemek saçma olacaktır."

                        Yorum

                        • sarýkanarya_41
                          Junior Member
                          • 09-08-2009
                          • 68

                          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                          Özel bir gece





                          Son 5 sezondur lige puan kaybıyla başlayan Sarı Kanarya, bu defa zinciri kırmak istiyor.

                          ***

                          Özel bir gece

                          Son 5 sezondur lige puan kaybıyla başlayan Sarı Kanarya, bu defa zinciri kırmak istiyor. Kariyerinin en acı günlerinden birini 2005-2006 sezonunun son maçında Denizli'de yaşayan teknik direktör Daum için ise bu gecenin anlamı başka....

                          Hesap kapatacak
                          Beşiktaş'ı yenerek Süper Kupa'yı kazanan, Honved'i eleyerek ise Avrupa macerasında yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, ligde de yeni sezona hızlı girmek istiyor. Deplasmanda Denizlispor karşısına çıkacak olan Sarı Kanaryalar, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Fenerbahçe, son 5 sezondur lige hep puan kaybıyla başladı. Bu kez makus talihini yenmek isteyen sarı- lacivertliler, 2006'dan kalan bir hesabı da kapama peşinde.

                          Senin için Daum
                          Denizlispor , 2005-06 sezonunun son haftasında 1-1 berabere kaldığı güçlü rakibini şampiyonluktan ederken, bu maç Daum'un ilk Fenerbahçe macerasının da sonu olmuştu. O dönem Fener'in başında son maçını yeşil-siyahlılar ile oynayan Alman hoca, yine bir Denizli maçıyla lige start veriyor. Sarı-lacivertli futbolcular, dün kaptan Alex'in yönetiminde özel olarak toplanıp, birbirlerine "Bu maçı öncelikle hocamız için kazanacağız" sözü verdiler.


                          KONUYLA İLİŞKİLİ DİÐER YAZILAR Özel bir gece Fener 4 çeker

                          Yorum

                          • sarýkanarya_41
                            Junior Member
                            • 09-08-2009
                            • 68

                            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                            Tek yol Fener




                            Hiçbir kulüple anlaşamayan, ligde de oynatılmayan yıldız futbolcu, F.Bahçe'ye artık daha sıcak bakıyor.


                            Tuncay Şanlı, adım adım Fenerbahçe'ye yaklaşıyor. İngiltere Premier Lig'de küme düşen Middlesbrough'nun satış listesine koyduğu ancak alıcı bulamadığı milli futbolcunun, Ada'da kalma hayalleri gün geçtikçe azalıyor. M'Boro'nun teknik direktörü Gareth Southgate, "İngiltere'de kalmak istiyordu ama galiba bu gerçekleşmeyecek" dedi.

                            Yönetim atağa kalktı
                            Southgate'in, Championship'in açılış maçında takımının Sheffield'la oynadığı karşılaşmada oynatmadığı Tuncay Şanlı, İngiltere dışından tekliflerle artık daha yakından ilgileniyor. Gelişmeleri yakından takip eden Fenerbahçeli yöneticilerin, yıldız futbolcu için Ada'ya yeni bir sefer düzenleyeceği ve transferi bitirmeye çalışacağı belirtiliyor.

                            Yorum

                            • sarýkanarya_41
                              Junior Member
                              • 09-08-2009
                              • 68

                              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                              Topuz geliyor




                              Tamamen iyileşen Gökhan ve Emre de bu geceki zor maçta kadroda. Kazım ise yedek soyunacak....


                              Taktik denediler
                              Fenerbahçe , Denizlispor maçının hazırlıklarını dün öğlen saatlerinde yaptığı idmanla tamamladı. 1 saat 55 dakika süren çalışmada iki takım halinde teknik bir çalışma gerçekleştiren sarı-lacivertli ekip, daha sonra geniş alanda taktik ağırlıklı bir maç yaptı. Fenerbahçe, saat 16.00'da ise özel uçakla Denizli'ye gitti.

                              'Hazır ol' mesajı
                              Daum , henüz ilk onbirle tanışmayan Mehmet Topuz'u maça özel olarak hazırladı. Alman hoca, dün bir görüşme yaptığı yıldız futbolcuya forma için mesaj verdi. Sakatlıkları tamamen geçen Gökhan Gönül ve Emre de maçın kadrosuna dahil edilirken, iyileşen Kazım ise büyük ihtimalle yedek soyunacak.

                              Yorum

                              • sarýkanarya_41
                                Junior Member
                                • 09-08-2009
                                • 68

                                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                                Semih yine yok





                                Fenerbahçe'de Semih Şentürk'ten beklenen iyi haber yine gelmedi. Sakatlığı tam olarak geçmeyen ve dün yapılan idmanda Roberto Carlos'la birlikte salonda çalışan golcü futbolcu, Denizli'ye götürülmedi. Edu da takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X