Güncel Fenerbahçe Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #16
    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

    Nihat Özdemir adalet istiyor08 Eylül 2006 16:40


    Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, yarın Antalyaspor ile yapacakları maçın zorlu geçeceğini belirterek, ''Antalyaspor, Beşiktaş'ı yenerek gücünü gösterdi'' dedi
    Sorularını yanıtlayan Özdemir, Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Geçen hafta hazırlık maçında Beşiktaş'ı yenerek güçlerini gösterdiler. Rakibi çok ciddiye alıp, karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

    Nihat Özdemir, Antalyaspor maçının UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Randers ile yapacakları karşılaşma için prova olacağını ifade ederek, şöyle devam etti:

    ''Randers maçı öncesi iyi bir prova olacağını umuyoruz. Ligde kendi sahanda da deplasmanda da kolay maç yok. Bu sezon Turkcell Süper Ligi'ne yükselen Antalyaspor, ligde kalmak isteyecektir. Kendi sahamızdaki maçta 3 puan alıp, Randers maçı öncesi moral bulmak istiyoruz.''

    ''6 KALİTELİ YABANCIMIZ VAR''

    Nihat Özdemir, yeni transferlerle birlikte yabancı kontenjanını tamamladıklarını ve kadrolarında 6 tane kaliteli yabancı oyuncu olduğunu söyledi.

    Türk futboluna katkı yapacak yabancılar transfer ettiklerini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

    ''Futbol Federasyonu'ndan yabancı sınırlaması konusundaki talebimiz rağbet görmedi. Şu anda Avrupa arenasına baktığımızda bütün takımlarda yabancı sınırlaması olmadığını, 10'un üzerinde yabancı futbolcuya sahip olduklarını görüyoruz. Biz yabancı sayısı arttırıldığı zaman, öyle etraftan yabancı futbolcu toplamayacaktık. Türk futboluna özellikle Avrupa kupalarında katkı yapacak kaliteli oyuncular alacaktık, ama federasyondan önerimiz rağbet görmedi. Biz de 6 kaliteli yabancı oyuncu aldık. Kadromuzdaki 6 yabancı da Avrupa'daki tüm kulüplerin sahip olmak isteyeceği futbolculardır. Bu futbolcular Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye hem Turkcell Süper Ligi'nde, hem Avrupa'da hem de Fortis Türkiye Kupası'nda çok önemli katkıları olacak.''

    ''ADİL DÜZEN, ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ''

    Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü ile Futbol Federasyonu arasındaki ilişkilerle ilgili bir soru üzerine, ''Futbol Federasyonu'ndan adil düzen, adil yönetim istiyoruz'' dedi.

    Her takıma eşit mesafede olunması durumunda Fenerbahçe Kulübü'nün federasyonla sorununun olmayacağını kaydeden Nihat Özdemir, ''Futbol Federasyonu Başkanı, başkan vekilleri, yöneticileri, her takıma eşit mesafede oldukları görüşlerini savunuyor. Açıklamalarında, 'Her takıma eşit mesafedeyiz' diyorlar. Açıklamalarıyla yaptıkları hareketler arasında uyumluluk varsa, her takıma aynı mesafede davranıyorlarsa, Fenerbahçe Kulübü ile federasyon arasında sorun olmaz'' şeklinde konuştu.

    ''APPİAH ÖNEMLİ BİR OYUNCU''

    Nihat Özdemir, bu hafta 3 maçlık cezası sona erecek olan Appiah'ın Fenerbahçe için önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

    Appiah'ın Fenerbahçe'ye önemli katkılarda bulunduğunu kaydeden Özdemir, ''Appiah çok önemli bir oyuncu. Tüm Avrupa kulüplerinin sahip olmak istediği bir oyuncuyu biz her hafta tüm Türk futbolseverlerine izlettiriyoruz. Appiah'ın daha Fenerbahçe'ye çok katkıları olacak'' dedi.

    ''TARAFTAR OYUNCULARI SONUNA KADAR DESTEKLESİN''

    Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Özdemir, taraftarların takımın başarısında her zaman büyük önemi olduğunu belirterek, ''Hem lig, hem UEFA Kupası, hem de Fortis Türkiye Kupası'nda takıma en önemli katkıyı taraftarımız yapacak'' diye konuştu.

    Bu sezon bazı maçlarda bazı taraftarların oyunculara tepki göstermesini doğru bulmadıklarını ifade eden Nihat Özdemir, ''Bunlar doğru şeyler değil. Fenerbahçe'nin her oyuncusuna maçın başından sonuna kadar taraftarımız destek olmalı. Olumsuz tezahüratta oyuncu motivasyonunu kaybediyor. Şimde yeni transferlerimiz ilk kez Antalyaspor maçında sahaya çıkacak. Taraftarımızı yarınki maça bekliyoruz. Ne olursa olsun sonuna kadar takıma sahip çıksınlar, destek versinler'' diyerek sözlerini tamamladı.

    Yorum

    • eerol
      Banned
      • 06-11-2004
      • 8682

      #17
      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

      Antalya ile 25. kez

      F.Bahçe ile Antalyaspor arasında yarın yapılacak karşılaşma, her iki ekibi ligde 25. kez karşı karşıya getirecek.

      İki takım arasında Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye kadar yapılan 24 maçtan 17'sini Fenerbahçe, 2'sini kırmızı-beyazlılar kazanırken, taraflar 5 maçta da eşitlik bozulmadı.
      ''Sarı Kanaryalar''ın toplam 47 golüne, ''Akrepler'' 18 golle karşılık verdi.
      İki ekip, ligde en son 2001-2002 sezonunda karşılaşmış ve Fenerbahçe İstanbul'da 3-2, Antalya'da da 1-0'lık skorlarla galip gelmişti.
      İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
      Fenerbahçe, Antalyaspor ile İstanbul'da yaptığı maçlarda rakibine şimdiye dek hiç yenilmedi.
      İki takım, İstanbul'da ilk kez 1982-83 sezonunda karşı karşıya gelirken, bu maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.
      Bu sonuç aynı zamanda Antalyaspor'un Fenerbahçe karşısında İstanbul'da şimdiye kadar elde ettiği tek puan oldu.
      Fenerbahçe, daha sonra İstanbul'da Antalyaspor ile yaptığı 11 maçı da kazanırken, rakibine puan alma olanağı tanımadı.
      İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 29 gol atarken, kalesinde yalnızca 8 gol gördü.


      Kaynak: AA

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        #18
        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

        Büyük heyecan

        Fenerbahçe'nin yeni transferleri Sırp Meteja Kezman, Brezilyalı Deivid De Souza ile Edu ve Uruguaylı Diego Alfredo Lugano Moreno, Antalyaspor maçıyla birlikte ilk kez Kadıköy'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maça çıkacak. Kezman, Deivid ve Edu, yarınki maçta ilk kez resmi bir maçta Fenerbahçe formasını giyecek. Lugano ise, deplasmanda yapılan Sakaryaspor maçında ilk 11'de oynamıştı.
        6 YABANCI İLK KEZ SAHADA
        Fenerbahçe, Antalyaspor maçında ilk kez sahaya 6 yabancı oyuncuyla çıkacak.
        Sarı-lacivertliler, Aurelio'nun Türk vatandaşı olup Türk statüsünde oynamasının ardından ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor maçına Alex ve Appiah olmak üzere 2 yabancıyla çıkmıştı. Appiah'ın ilk maçta kırmızı kart görmesinin ardından 2. hafta Gençlerbirliği ve 3. haftada da Çaykur Rizespor maçında yabancılardan yalnızca Alex ile mücadele eden Fenerbahçe, 4. haftada Sakaryaspor maçında ise Alex'in yanı sıra yeni transfer Lugano'yu da oynatmıştı.
        Antalyaspor ile yarın yapılacak karşılaşmada Kezman, Deivid, Alex, Appiah, Edu ve Lugano'nun forma giymesiyle Fenerbahçe bu sezon ilk kez bir lig maçında yabancı kontenjanının tümünü kullanmış olacak.
        APPIAH, TAKIMA DÖNÜYOR
        Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcu Stephen Appiah da Antalyaspor maçında yeniden takıma dönüyor.
        Ligin ilk maçında Kayseri Erciyesspor maçında Emre ile topsuz alandaki tartışmasının ardından kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Appiah, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor maçlarında forma giyemedi.
        Appiah, yarın Antalyaspor karşısında ligde 3 maç sonra ilk 11'de sahaya çıkacak.
        BAZI TÜRK OYUNCULAR YEDEĞE ÇEKİLECEK
        Antalyaspor maçında Fenerbahçe'nin bazı Türk oyuncuları yedeğe çekilecek.
        Sakaryaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculardan Can, Mehmet Yozgatlı ve Semih'in yarınki maçta yedekler arasında yer alması bekleniyor.
        SOLDA KİM OYNAYACAK?
        Teknik direktör Zico'nun Antalyaspor maçında savunmanın sağında ve özellikle orta alanın solunda kimi oynatacağı merakla bekleniyor.
        Brezilyalı çalıştırıcı, sol tarafta son milli maçta başarılı bir performans ortaya koyan Tümer ile Tuncay arasında tercih yapacak. Savunmanın sağında ise Kerim, Serkan ve Önder'den biri forma giyecek.
        Savunmanın solunda ise Ümit'in oynaması bekleniyor.
        MUHTEMEL 11
        Fenerbahçe'nin, Antalyaspor maçındaki muhtemel 11'i şöyle: Rüştü, Kerim (Önder), Lugano, Edu, Ümit, Appiah, Mehmet Aurelio, Alex, Tümer (Tuncay), Deivid, Kezman.
        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma, Lig TV'den naklen yayınlanacak.


        Kaynak: AA

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          #19
          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

          Tuncay mı Tümer mi?

          Fenerbahçe'de teknik patron Zico, Kezman ile Deivid'in transferiyle 4 haftadır ilk 11'de giydikleri formaları tehlikeye giren Tümer Metin - Tuncay Şanlı ikilisinden hangisini yedeğe çekeceğine karar veremiyor.Yedek soyunduracağı ismi küstürmek istemeyen Brezilyalı hoca, Tümer ve Tuncay'la görüşme yaparak kararına anlayış göstermelerini isteyecek. Milli Takım'dan dün dönen iki futbolcusuyla baş başa görüşecek olan Zico'nun, Fenerbahçe'nin başarısı için el ele vermek zorunda olduklarını ifade edeceği bildirildi.

          Tecrübeli teknik adam, görüşmede Antalyaspor'a karşı hangi oyuncuyu ilk 11'de sahaya süreceğine bugün yapılacak son taktik çalışmanın ardından karar vereceğini bildirecek.
          Önder Turacı dönüyor
          Forvet hattında Kezman - Deivid ikilisine görev verecek olan Teknik Direktör Zico'nun, Tümer ile Tuncay'dan, alacağı karara saygı göstermelerini de isteyeceği vurgulandı.
          Bu arada sarı - lacivertli takımın, Sakaryaspor'a mağlup olduğu maçta yedek bekleyen Önder Turacı bir haftalık aradan sonra formasına kavuşuyor. Zico'nun, antrenmanlardaki performansından memnun kaldığı Önder'e yarın akşam savunmanın sağ kanadında görev vereceği belirtildi.
          Öte yandan Zico, frikik atışlarını Alex ve Kezman'ın kullanmasına karar verdi. Tecrübeli hoca, sağ ayaklı olan Kezman'dan ceza sahası sol tarafından kazanılan serbest atışları doğrudan kaleye kullanmasını istedi.


          Kaynak: Milliyet

          Yorum

          • eerol
            Banned
            • 06-11-2004
            • 8682

            #20
            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

            Vural: "F.Bahçe hiç de kolay bir takımla oynamayacak"

            Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi merak edilen sorularını yanıtladı.
            1 Haftadır takımı ile birlikte İstanbul’da kampta bulunan Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçı öncesi Beşiktaş gibi güçlü bir ekiple özellikle bir hazırlık maçı yaptıklarını belirterek, "Takımımız da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı görmemiş bir sürü oyuncumuz var. Hem onlar bu atmosferi yaşasın hem de uygulamamızın büyük bir takıma karşı yapılırken doğruluğunu en azından yaşayalım diye böyle bir maç oynamayı düşündük ve çok şükür sonucu da çok iyi oldu 3-1 bitti. Fenerbahçe maçı öncesi bizim için çok iyi bir kamçı oldu bu. Şartlar Fenerbahçe’nin lehine. Sanırım çoktandır 52 bin kişi gelmiyor Fenerbahçe Stadına. Şimdi yeni transferleri görmek, Sakarya yenilgisi sonrası takıma destek olmak, dolayısıyla 52 bin kişinin geleceği bir tek yerin olmayacağı bir maç oynayacağız. Çok önemli oyuncular kadroya katıldı. Zaten önemli bir kadrosu vardı" dedi.
            Rakip kim olursa ne kadar para ederse etsin futbolun bir takım oyunu olduğunu söyleyen Vural, "Oyuncularıma sürekli söylediğim bir şey futbol saha içinde doğru oynayanın kazanacağı bir branştır. Bunu biz takım olarak uygularsak herkese karşı kazanma şansımız olur. İnanıyorum ki Fenerbahçe takımı hiç de kolay bir takımla oynamayacak. Fenerbahçe’yi seyretmeye gelenler kadar onlara da Antalyaspor'u seyrettirmek isteriz. Çünkü orada çok güzel bir şov Fenerbahçe stadı. Çünkü 52 bin kişi, olağanüstü bir ilgi, çok güzel bir atmosfer. Oyuncularıma sürekli söylüyorum futbol bir eğlencedir. Gerçekten bir eğlencedir. Siz uygulayanlar olarak kendiniz eğlenmeniz lazım, kendiniz keyif almanız lazım. Bunu da yürekli yapacaksınız ve iyi uygulayacaksınız. Sonuçta 3 sonuçlu bir maç bu ne olacaksa olacak. Problem değil. Neticede daha önümüzde daha 30 tane maç var. Kaybetsek 29 tane kalır. Ama kazanmak bize çok şey verir. Ama Fenerbahçe karşısında 'eyvah kaybetmeyelim diyen' bir takım bulmayacak" dedi.
            Vural, Fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları hakkında ise şunları söyledi: "Fenerbahçe7nin yabancıları tabii ki isimli oyuncular. Kezman kendini kanıtlamış genç bir oyuncu. Fakat çok uzun zamandır o golcü vasfını yerine getiren bir oyuncu değil. Dolayısıyla şuanda takıma intibakı ne olur. Deivid ile ilgili olumlu şeyler söyleniyor. Çabuk oynadığı, Nobre'nin farklı boyutunda bir oyuncu olduğu lanse ediliyor. İki stoperi Edu ile Lugano'nun aralarında biraz uyumsuzluk olduğu ama daha önceden yan yana oynadıkları ifade ediliyor. Alex ve Appiah'ın da durumu ortada. Aurellio da Türk ama yabancı 7 ve Önder Belçikalı 8.Yani 8 tane yabancı oyuncunun oynağı bir takım. Bu hafta içerisindeki gelişmeleri yakından izleyeceğiz ve ona göre bir taktik yorum getirip böyle önemli bir ekip karşısında biz de başarmak için mücadele edeceğiz".
            Vural, Fenerbahçe'nin 9 puan almasında Tümer ve Alex'in etkili oyununu dikkat çekerek, "Onların attığı goller var. Dolayısıyla ikisi de çok klas oyuncular. Topla ilişkisi iyi olan, bireysellikleri iyi olan ve oyunun kilitlendiği yerde bireysellikleriyle sonuç değiştiren oyuncular. Ama Tümer'le ilgili tercihi, Tuncay -Tümer tercihi eğer yabancılar oynayacaksa o zaman onu Zico'nun düşünmesi gerekiyor.


            Kaynak: DHA

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              #21
              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

              Alex çok mutlu

              Fenerbahçe'nin süper solağı Alex'in yüzü artık daha çok gülüyor. Yeni Brezilyalıların gelmesiyle birlikte idmanlarda daha hırslı görünen Alex, özellikle eski takım arkadaşı Deivid'le buluştuğu için çok sevinçli. İdmanlarda Deivid'e adeta gözü kapalı paslar atan Alex, "Birbirimizi sahada iyi tanıyoruz" diye konuştu.
              EZBERE BİLİYOR
              Alex, Deivid'in yetenekli bir golcü olduğunu belirterek şunları söyledi: "Onun ne zaman nereye koşacağını iyi biliyorum. Cruzeiro'yu böyle şampiyon yaptık. Ben asist kralı o da gol kralı oldu. Şimdi yeniden bir aradayız ve bu kez F.Bahçe'yi şampiyon yapacağız. Sadece ligde değil F.Bahçe'yi UEFA'da da başarıya taşıyacağız."

              Kaynak: Pasfotomaç

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                #22
                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                Lugano, Kezman, Edu ve Deivid taraftarın huzurunda, F.Bahçe ilk kez 7 yabancıyla sahada. Kanarya, Antalya'yı ağırlıyor. Maç saat 19:00 da... İşte muhtemel 11'ler...
                Dinamo Kiev’e elenip, Şampiyonlar Ligi’nin kapısından döndükten sonra büyük bir transfer harekatına girişen ve Lugano, Kezman, Deivid ile Edu’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni çehresiyle ilk kez taraftarının huzuruna çıkıyor. Bazı maçları iki yabancıyla oynayan Kanarya, Türk vatandaşlığına geçen Aurelio’yla birlikte bugün 7 yabancı oyuncuyla sahada olacak. Beylerbeyi ve PAF takımlarıyla oynanan maçlarda forma giyebilen yeni transferler, bugün taraftarla buluşacak.

                Yedeğe çekilecekler
                Yenilerin forma giymesiyle birlikte, bazı Türk oyuncular da yedeğe çekilecek. Önder’den sonra genç Can ve Semih de yedek soyunacak. Savunmanın sağında genç Kerim’e görev vermesi beklenen teknik direktör Zico’nun, orta sahanın solunda ise Tümer ile Tuncay arasında tercih yapması bekleniyor. Sakarya yenilgisini unutmak ve unutturmak zorunda olduklarını belirten teknik direktör Zico, “Öncelikli hedefimiz Antalya maçını kazasız geçmek. Daha sonra sıra Randers sınavına gelecek” dedi.

                50 bin kişilik koro
                Sarı-Lacivertli oyuncular, Antalyaspor karşısına müthiş bir taraftar desteğiyle çıkacak. Süper Lig’de ilk kez bir maçta 50 bin kişilik koro önünde mücadele edecek olan Fenerbahçeli futbolcuların tek isteği, ne olursa olsun 90 dakika boyunca kendilerine destek olunması. Maç esnasında hata yapmanın doğal olduğunu vurgulayan Sarı-Lacivertliler, “Güzel hareket ve gollerde nasıl coşku yaşıyorlarsa, hatalarımızda da bizleri motive etsinler. 100. yılımızda onlarla büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu. Bu arada taraftarların, özellikle yeni transferlere destek olmak için pankartlar hazırladığı öğrenildi. Bu arada www.antu.com isimli internet sitesince bu yıl ikincisi düzenlenen Taraftar Ödülleri’ni kazananlara hediyeleri maçtan önce törenle verilecek.

                FENERBAHÇE
                Rüştü, Kerim, Lugano, Edu, Ümit, Appiah, Aurelio, Alex, Tümer (Tuncay), Kezman, Deivid

                ANTALYA
                Cordoba, Uğur, Bieniuk, Dziewicki, Volkan, Levent , Suazo, Mustafa, Ali,
                Coşkun (A.Cansun), Straka (Taner)

                Stat: Şükrü Saracoğlu
                Hakem: Hüseyin GÖÇEK
                Saat: 19.00
                Yayın: Lig Tv

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  #23
                  Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                  09 Eylül 2006 14:30


                  F.Bahçe’nin yıldız futbolcusu Alex, tribünleri ayağa kaldıran serbest atışlarının sırrını açıkladı. İşte frikik ustasının kendi ağzından belirttiği vuruş tekniği...
                  Fenerbahçe'nin Brezilyalı starı Alex frikik atışlarının sırrını açıkladı. Yıldız sambacı duran her topun ardından aynı şeyi yaptığını belirtti...

                  ALEX'IN SIRRI!..
                  F.Bahçe’nin yıldız futbolcusu Alex, tribünleri ayağa kaldıran serbest atışlarının sırrını açıkladı. Brezilyalı duran top ustası, “Topu kendime göre ayarlıyorum. Vuruşlarımı tam topun supabından yapıyorum. Bu şekilde top daha dengeli ve daha hızlı bir şekilde kaleye gidiyor. Bunu bilen bazı rakiplerimiz ben atışı kullanırken topu yerinden oynatıyorlar” itirafını yaptı.

                  Bu sezon da frikik gollerine devam edeceğini iddia eden sambacı, “Taraftarlarımız her maça gelerek bize destek versinler” diye konuştu. Bu arada Alex’in yakın çevresine, “F.Bahçe’de son sezonumu yaşıyorum. Sözleşmem bitince Brezilya’ya döneceğim” dediği öğrenildi.

                  Kaynak: Türkiye

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    #24
                    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                    Lugano Kadıköy'de şovunu yaptı09 Eylül 2006 20:45


                    Lugano, Kezman, Edu ve Deivid taraftarın huzurunda, F.Bahçe ilk kez 7 yabancısıyla Antalya karşısına çıktı. Zorlu geçen mücadelede Lugano düğümü çözen isim oldu...
                    Maçın başlamasına sayılı dakikalar kaldı.

                    Her iki takımda son hazırlıklarını yapıyor.

                    MAÇ BAŞLADI...

                    Fenerbahçeli oyuncular başlama vuruşunu yaptı. İlk saniyeden itibaren Antalyasporlu futbolcular pres yapmaya başladılar. Fenerbahçe iyi top yapıyor.

                    2. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Tümer ile Ümit Özat'ın ver-kaç'ın savunmanın arkasına sarktı. Tümer ceza sahasının çarprazından yerden ortasını Kezman'a çıkarttı. Bu futbolcunun yerden şutu kaleci Cordoba'nın kucağında kaldı.

                    3. dakika. Alex, Antalyaspor ceza sahası önünde yerde kaldı. Tehlikeli bir noktadan Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen Alex'in şutunda meşin yuvarlak baraja takıldı.

                    4. dakika. Maç başladığından bu yana top Fenerbahçeli oyuncuların ayağında. Maç tempolu başladı. Antalyaspor kendi yarı sahasından birtürlü çıkmadı.

                    6. dakika. Fenerbahçe ilk anlardaki baskısından sonuç çıkartabilmiş değil. Antalyaspor savunmasında Suazo top kaybı yaptı. Alex topu Appiah'ın önüne bıraktı. Appiah ceza sahası önünde şut denedi. Savunma Ganalı yıldızın vuruşu sırasında meşin yuvarlağın önüne yatarak kalesine topun gitmesine izin vermedi.

                    9. dakika. Antalya kendi yarı sahasına kapanmış durumda. Fenerbahçe presli rakibinin oyun kurmasına izin vermiyor. Mücadelede şu ana kadar tek net pozisyon Kezman'nın şutundan geldi.

                    11. dakika. Maçta 0-0'lık eşitlik var. Fenerbahçe oyuna hakim olmasına rağmen rakip ceza sahası içinde pozisyon bulamıyor. Şimdi orta sahadan Tümer ile çıkmak isteyen Fenerbahçe top kaybı yaptı. Antalyalı futbolcular topu kaleciler Cordoba'ya kadar oynadı. Cordaba topu gelişine vurarak uzun bir degaj yaptı. Sağ kanada açılan topu Antalyalı futbolcu Uğur aldı. Uğur ani gelişen atakta topu Fenerbahçe ceza sahasına yerden ortaladı. İlyas ön direkte yerden sert bir şut çıkardı. Kerim son anda meşin yuvarlağa ayak koydu. Top kaleci Rüştü'nün bakışları arasında kale direğini sıyırarak kornere çıktı. Antalya çok tehlikeli geldi.

                    14. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan Kerim ile gelişti. Kerim rakibinden kurtulduğu anda yer kaldı. Hakem atışı Fenerbahçe'ye verdi. Atışı Alex kullandı. Savunma topu karşıladı. Alex tekrar kendisine yönelen topa hamle yaptı. Antalya savunmasında Suazo ikili mücadelede Alex'in suratına dirseği patlattı. Hakem bu pozisyonu atladı. Alex'in yüzü kanlar içinde. Şimdi saha kenarından bu futbolcunun açılan kaşına tedavi yapılıyor.

                    18. dakika. Hakem Suazo'nun hareketini atlayınca o andan itibaren oyunda tansiyon yükseldi. Hakem sık sık oyunu faul düdüğüyle kesmeye başladı. Şimdi sol kanattan Antalya atağı tehlikeli gelişti. Ceza sahasına yapılan ortaya savunma müdahale edemedi. Bu atakta Fenerbahçe kalesi yine tehlike yaşadı. Antalya ileri uçu gol vuruşu yapamadı.

                    26. dakika. Maçta 0-0'lık eşitlik var. Alex ile gelişen atakta sağ kanattan top Kerim Zengin'in önünde kaldı. Genç isim uzak mesafeden Antalyaspor kalesini denedi. Bu vuruşta top az farkla auta çıktı.

                    29. dakika. Antalya sol kanattan hızlı bir atak geliştirdi. İdris'in sürüklediği atakta top ceza sahasına ortalandı. Arka direkte topla buluşan Straka kafa vuruşuyla topu altıpas içine indirdi. Fenerbahçe savunmasında Lugano topu gelişi güzel bir vuruşla taça atarak uzaklaştırdı.

                    33. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan gelişti. Kerim Zengin, topu Alex'e bıraktı. Alex savunmanın arkasına hareketlenen Kezman'a yüksek bir top çıkarttı. Kezman topla buluşacağı anda savunma son anda kafa ile bu tehlikeli atağı kesti. Yan hakemde ofsayt bayrağını kaldırdı.

                    34. dakika. Antalya atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Korner çizgisinde yapılan ortaya ceza sahası içinde Taner vuruşunu yaptı. Bu şutta yerden seken top kalenin az farkla yanından auta çıktı. Fenerbahçe bu dakikaya kadar taraftarlarını mutlu edecek bir futbol ortaya koyamadı.

                    35. dakika. Fenerbahçe atağını sol kanattan Ümit Özat sürükledi. Bu futbolcunun ceza sahasına göndermek istediği top önündeki rakiplerinden sekerek yükseklik kazandı. Ceza sahasının önündeki Alex'e gelen topa, Brezilyalı yıldız harika bir vole çıkarttı. Bu şık vuruşta meşin yuvarlak direğin dibine vurarak auta çıktı. Bu top ağlara gitse, çok güzel bir gol olacaktı.

                    39. dakika. Sol kanatta topla buluşan Tümer, ters taraftan ceza sahasına hareketlenen Kerim Zengin'e isabetli bir top çıkarttı. Kerim ceza sahasında meşin yuvarlakla buluştuğu anda yerde kaldı. Fenerbahçeli futbolcu penaltı karar bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi.

                    Fenerbahçe sallı sollu ataklarla topu rakip ceza sahasının önüne kadar getiriyor. Fakat ceza sahasının içinde Kezman'nın tek şutunun dışında bir pozisyon üretebilmiş değil. Buna karşı rakip kaleye tek tük giden Antalya 2 net pozisyon yakaladı.

                    41. dakika. Fenerbahçe atağında Tümer savunmanın arkasına hareketlenen Alex'e yerden derin bir top çıkarttı. Alex ile birlikte savunmada hareketlendi. Tehlikeyi sezen Cordoba kalesini terk etti. Ceza yayının üzerinde 3 futbolcunun da müdahale etmek istediği topa son olarak savunma dokundu, kaleci Cordoba'yı geçen top kornere çıktı.

                    43. dakika. Fenerbahçe, Antalya ceza sahasında Kezman'ı pozisyona soktu. Savunma golcü isme şut şansı tanımadı. Seken top Deivid'in önünde kaldı. Bu futbolcu istediği vuruşu yapamadı. Zayıf giden top Cordoba'nın ellerinde kaldı.

                    45. dakika. Fenerbahçe ilk yarının son anlarında Tümer ile inanılmaz bir fırsattan yararlanamadı. Alex'in sağ kanattan geliştirdiği atakta top ön direkteki Kezman'a gönderildi. Kezman'dan seken topa Antalya savunması müdahale edemedi. Arka direkte bomboş pozisyonda Tümer topla buluştu. Rahat bir şekilde meşin yuvarlağı kontrol eden Tümer kaleci Cordaba'nın yanında golünü atmak istedi. Cordoba harika bir kurtarışla kalesinde gole izin vermedi.

                    Uzatma anlarında gol olmayınca hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. Kadıköy'deki maçta ilk yarı 0-0 sona erdi...


                    MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                    47. dakika. Antalya atağında Lugano topu elle kesti. Mücadelenin ilk sarı kartını Fenerbahçeli oyuncu gördü. Antalya sağ kanattan serbest atışı kullandı. Top yükseklik kazanarak kalenin üzerinden auta çıktı.

                    49. dakika. Fenerbahçe atağında Kezman sağ kanattan Antalya savunmasının arkasında topla buluşarak ceza sahasına girdi. Kaleci Cordaba ile karşı karşıya kalan Kezman, uygun durumdaki Deivid'e pas vermek yerine şut çekti. Bu vuruşta top kalenin yanından auta çıktı. Fenerbahçe net bir pozisyonda golü bulamadı.

                    51. dakika. Antalyaspor'da Suazo rakibine sert girdi. Maçın ikinci sarı kartı Suazo'ya çıktı. İkinci yarıda Antalyaspor daha etkili bir futbol sergilemeye başladı. Fenerbahçe bir türlü sahaya istediği futbolu koyamıyor. Tribünlerdeki taraflarlar kötü futbola rağmen desteklerini aralıksız sürdürüyor.

                    53. dakika. Antalya atağı hızlı gelişti. Sol kanattan topla hareketlenen İdris ters taraftan bomboş ileri fırlayan Straka'nın önüne meşin yuvarlağı bırakmak istedi. Savunmanın son adamı durumundaki Ümit Özat son anda topa ayak koyarak mutlak bir gol tehlikesini başlamadan önledi.

                    54. dakika. Fenerbahçe iyi paslarla Antalya yarı sahasına geçti. Son olarak ceza yayı üzerinde topla buluşan Tümer sol tarafta boş pozisyondaki Deivid'i topla buluşturdu. Yan hakem bu anda ofsayt bayrağını Fenerli golcü için kaldırdı.

                    56. dakika. Cordoba yarı sahasındaki serbest vuruşu geç kullanınca hakemden sarı kartı gördü. Maçta Fenerbahçe tempoyu yükseltmek istiyor. Fakat Antalyaspor oyunu istediği şekildi götürmeyi sürdürüyor.

                    60. dakika. Maçta 0-0'lık eşitlik var. Ani gelişen Antalya atağını faul ile kesen Ümit Özat hakemden sarı kart gördü. Fenerbahçe kötü futbolunu sürdürüyor. Tüm ikili mücadelelerde ayakta kalan taraf hep Antalyalı futbolcular oluyor. Fenerbahçeliler kora kor bir mücadele sergiliyemiyor.

                    62. dakika. Fenerbahçe orta sahadan atağa kalkarken üst üste top kayıpları yapmaya başladı. Antalyaspor iyi mücadelesini sürdürüyor. Her iki takımda golü her an bulabilir. Ortada bir maç oluyor.

                    65. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Ümit Özat'ı savunmanın arkasına kaçırdı. Özat topu korner çizgisi üzerinde ortaya çevirdi. Antalya savunması ön direkte topu karşılayıp kornere çeldi. Fenerbahçe'de Tümer oyundan alındı. Tuncay oyuna dahil oldu.

                    67. dakika. Fenerbahçe sol kanattan etkili bir atak geliştirdi. Ümit Özat'ın ceza sahasına gönderdiği top Alex'in önünde kaldı. Alex rakiplerinden iyi sakladığı meşin yuvarlağa sol çarprazdan dönüp vurdu. Brezilyalı yıldızın şık vuruşunda top kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                    69. dakika. Sağ kanattan ileri çıkan Kerim Zengin faul ile yerde kaldı. Alex topun gerisene geçip atışı kullandı. Altıpas üzerine gelen topa Lugano kafası soktu. Bu vuruşta top kaleci Cordoba'nın başının üzerinden Antalyaspor ağlarına gitti. Fenerbahçe bu golle 1-0 öne geçti..


                    70. dakika. Fenerbahçe golü bulduktan hemen sonra kalesinde Antalyaspor'un golünü gördü. İleri doğru uzun atılan topa Fener savunması ayak koyup kornere attı. Köşe atışında Antalyaspor savunmasında ileri çıkan Bieniuk kafayı vuruş topu direğin dibinden ağlara gönderdi. Bu golle Antalyaspor Fenerbahçe deplasmanında 1-1'lik beraberliği yakaladı.

                    72. dakika. Fenerbahçe kalesinde gördüğü şok golün sonrası bir kez daha üstünlük sayısı için Antalyaspor kalesine yüklendi. Sol kanattan gelişen atak faul ile kesildi. Atışı Alex kullandı. Ceza sahasının önüne gelen top savunmadan sekerek ceza sahası içinde Tuncay ile kaleci Cordoba'nın arasına düştü. Tuncay daha atik davranarak topu Cordaba'nın altından Antalyaspor ağlarına bıraktı. Antalyasporlu futbolcular yan hakeme ofsayt itirazında bulundu. Hakem golü verdi. Fenerbahçe Tuncay'ın golü ile maçta bir kez daha öne geçti. Şimdi maçta durum 2-1

                    76. dakika oynanıyor. Fenerbahçe 2-1 üstün. Fenerbahçe sağ kanattan gelişen atakta faul kazandı. Topun gerisine Alex geçti. Bu futbolcunun arka direğe kestiği topa Lugano uçarak gelip kafayı vurdu. Bu şık kafa şutunda top bir kez daha Antalyaspor ağlarına gitti. Lugano'nun kendisi adına attığı 2. gol ile Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında 3-1 öne geçti.

                    79. dakika. Fenerbahçe kötü bir futbol ortaya koyduğu Antalyaspor önünde bir anda 3-1 üstünlüğü yakaladı. Sarı-Lacivertli ekibin tüm golleri ölü toplardan geldi. Organize bir atak yok.

                    80. dakika. Antalyaspor sol kanattan tehlikeli geldi. Fenerbahçe ceza sahasına atılan derin pasla harekelenen Taner, yerden direğin dibine vuruşunu yaptı. Rüştü ağlara giden topa son anda uzanarak dokundu. Rüştü'nün parmaklarının seken top kalenin dibinden kornere çıktı. Antalya köşe atışından sonuç alamadı.

                    82. dakika. Antalyaspor bu dakikada Ali Bilgin ile golü bulup skoru 3-2'ye getirerek puan için ümitlendi. Sol taraftan kullanılan köşe atışında top penaltı noktası üzerinde bekleyen Ali Bilgin'in önünde kaldı. Boş pozisyonda yerden vuruşun yapan Antalyalı futbolcu Rüştü'nün altından meşin yuvarlağı Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Bu golle skor şimdi 3-2 oldu.

                    84. dakika. Fenerbahçe'de Zico, sahadan golcü bir isim Deivid'i alıp yerine Selçuk'u soktu. Antalyaspor beraberlik için iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Golcü isim Çoşkun ile Şenol maça dahil oldu.

                    86. dakika. Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan uzun topa oyuna yeni dahil olan Çoşkun hareketlendi. Rüştü'de ceza sahasına düşen topa hareketlendi. Kaleci Rüştü önündeki Lugano'ya takılarak yerde kaldı. Çoşkun sol taraftan dar açıdan topu boş kaleye gönderdi. Bu pozisyonda meşin yuvarlak direğin yanına vurarak auta çıktı. Antalyaspor adına çok şansız bir an.

                    88. dakika. Antalyaspor beraberlik golü için Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Fenerbahçe ani atakta golü Alex ile buldu. Savunmanın arkasına atılan topa Appiah hareketlendi. Kaleci Cordoba'dan topu kurtaran Ganalı yıldız, çizgi üzerinde meşin yuvarlağı ceza sahasına çıkartmayı başardı. Alex boş pozisyonda meşin yuvarlağı Antalyaspor ağlarına ayağının içiyle bıraktı. Bu golle Fenerbahçe, Antalyaspor önünde 4-2 öne geçti.

                    90. dakika. Fenerbahçe ölüp ölüp dirildiği maçta son dakikalara 4-2 önde girmenin rahatlığını yaşıyor. Maçın normal süresine 3 dakika ek süre ilave edildi. Artık Kadıköy'deki ilginç maçta son anlar oynanıyor.

                    90+3 Maçın uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca hakem maçın son düdüğünü çaldı. Fenerbahçe yeni yıldızlarla takviyeli olarak çıktığı Antalyaspor önünde maçtan 4-2 üstün ayrıldı.

                    Maç sonucu: Fenerbahçe: 4-2 : Antalyaspor


                    Stat: FB Şükrü Saracoğlu
                    Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Serkan Ok xx, Orkun Aktaş xx

                    Fenerbahçe: Rüştü xx, Kerim xx, Lugano xxx, Edu xx, Ümit xxx, Appiah xxx,
                    Mehmet Aurelio xxx, Alex xxxx, Tümer x (Dk. 65 Tuncay xxx), Deivid x (Dk. 82 Selçuk xx), Kezman x (Dk. 90 Semih ?)

                    Antalyaspor: Cordoba x, Uğur x, Dziewicki x, Bieniuk xx, Volkan x, Ali
                    Bilgin xxx, İdris xx, Antunez xxx, Straka xx (Dk. 80 Ali Cansun x), İlyas xx (Dk. 85 Şenol ?), Taner xx (Dk. 84 Coşkun ?)

                    Goller: Dk. 68 ve 76 Lugano, Dk. 72 Tuncay, Dk. 89 Alex (Fenerbahçe), Dk. 70 Bieniuk, Dk. 82 Ali Bilgin (Antalyaspor)

                    Sarı Kartlar: Dk. 47 Lugano, Dk. 60 Ümit (Fenerbahçe), Dk. 50 Antunez, Dk.
                    55 Cordoba (Antalyaspor)

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      #25
                      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                      Sadettin Saran, ihraç ediliyor13 Eylül 2006 07:30


                      F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arası açık olan eski yönetici ve eski başkan adayı Sadettin Saran, ikinci kez verildiği Disiplin Kurulu tarafından kulüpten ihraç ediliyor.
                      Yönetim, Rus oyuncu Bescasnik'in transferinde S. Moskova'ya esktra 800 bin dolar ödeyen eski yöneticisini kulübü zarara uğrattığı gerekçesiyle disipline verdi

                      Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arası açık olan eski yönetici ve eski başkan adayı Sadettin Saran, ikinci kez verildiği Disiplin Kurulu tarafından kulüpten ihraç ediliyor.

                      Daha önce "Fenerbahçe'de kirli işler dönüyor" dediği için Disiplin Kurulu'na sevkedilen ve üç yıl hak mahrumiyeti cezası alarak, geçen kongrede başkanlığa adaylığını koyamayan Saran'ın, bu kez Rus oyuncu Bescasnik nedeniyle başı derde girdi.

                      Yıldırım yönetimi, Saran'ı, geçmiş dönemde bu futbolcunun transferinde Spartak Moskova'ya 800 bin dolarlık ekstra ödeme yaptığı için, disiplin kuruluna verdi. Cumartesi günü savunmasını vermesi için davet edilen Sadettin Saran, bu ödemeyi açıklayamazsa kulüp üyeliğinden çıkarılacak.
                      Oğuz Çetin'in teknik direktör olduğu dönemde transfer edilen, ancak Spartak Moskova ile sözleşmesi ortaya çıkan Rus oyuncu için Saran, Moskova'ya giderek, 800 bin dolar ödeme yapmıştı.

                      Fenerbahçe'ye serbest kaldığı için transfer edilen, ardından Rus mafyasının zorla sözleşme imzalattığı iddiaları ile gündemi meşgul eden Bescasnik için ödenen bu ekstra ödeme, o dönemde Yıldırım ile Saran'ın arasını da açmıştı.

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        #26
                        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                        Fenerbahçe'de sıra onların13 Eylül 2006 09:35


                        Fenerbahçe’deki ikinci maçında iki gol atan Lugano’dan sonra artık herkesin beklentisi Kezman ile Deivid’in de gollerini sıralamaya başlaması...
                        Transferin son günlerinde kadroya dahil edilen iki golcü Mateja Kezman ile Deivid de Souza, takımlarıyla çıktıkları ilk maçta ağları havalandıramazken, bir defans oyuncusu olan Lugano iki gole imza koymuştu. Bu, Uruguaylı oyuncunun ikinci maçıydı Fenerbahçe forması altında. Kezman ile Deivid de ikinci maçlarına yarın akşam çıkacak. Danimarka ekibi Randers ile oynanacak UEFA Kupası 1. tur ilk maçında herkesin gözü bu iki oyuncuda olacak.

                        ‘Hiç önemli değil’
                        İlk maçlarında boş geçen Deivid ile Kezman, yarın akşam, arkadaşlarıyla birlikte takımlarının avantajlı bir skor yakalaması için mücadele edecek. İkinci sınavlarını da Kadıköy’de verecek olan iki golcü, taraftarlarının önündeki bu karşılaşmada ağları havalandırıp, onları mutlu etmek amacında. İki oyuncu, önceki gün yaptıkları basın toplantısında, ilk golü kimin atacağının değil, Fenerbahçe’nin başarısının önemli olduğunu söylemişti.

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          #27
                          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                          F.Bahçe üst üste dışarda oynuyor13 Eylül 2006 09:30


                          Sarı-Lacivertli ekip zorlu bir deplasman turuna çıkıyor. Fenerbahçe’yi yarın akşam oynayacağı Randers maçından sonra üst üste 3 deplasman maçı bekliyor:
                          Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının yarın akşam Danimarka’nın Randers takımıyla oynayacağı UEFA Kupası 1. tur ilk maçına büyük ilgi gösteriyor.

                          Şu ana dek satışa çıkan 20 bin biletten yarısının satıldığı, kalanının da maç saatine kadar tamamen tükenmesinin beklendiği açıklandı. Kalan biletleri alanlar, takımlarını yarın akşam doya doya izleyecek. Çünkü ardından Fenerbahçe üst üste 3 deplasmana çıkacak. Yani kısa bir süreliğine Kadıköy’ü unutacaklar.

                          1 Ekim’e kadar yoklar
                          Sarı-Lacivertli ekibi hafta sonunda Sivasspor deplasmanı bekliyor. Bu zorlu deplasmandan kayıpsız dönmek amacında olan Kanarya’yı ardından bir dış saha maçı daha bekliyor.

                          Ligin dişli ekiplerinden Konyaspor’a konuk olacak olan Sarı-Lacivertliler, İstanbul’a dönüp, bir-iki günlük çalışmanın ardından Danimarka’ya uçacak ve 28 Eylül’de Randers ile rövanş maçına çıkacak. Taraftarlar, takımlarını Kadıköy’de ancak 1 Ekim’deki Bursa maçında izleyebilecek.

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            #28
                            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                            Maç değil, Tuncay ön plana çıktı13 Eylül 2006 11:25


                            Fenerbahçe'nin, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında yarın Danimarka'nın Randers takımıyla yapacağı karşılaşma, Tuncay Şanlı için farklı bir heyecan taşıyor.
                            Sarı-lacivertli futbolcu, yarınki mücadelede gol atabilirse Fenerbahçe tarihinin Avrupa Kupaları'nda en çok gol atan oyuncusu olacak.

                            Cemil Turan ile birlikte Fenerbahçe'nin Avrupa'daki en çok gol atan (8 gol) oyuncusu durumunda bulunan Tuncay, yarınki maçta golle buluşursa, bu unvanın tek başına sahibi olacak.

                            Tuncay Şanlı, 2004-2005 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçında İngiltere'nin Manchester United takımı karşısında attığı 3 golle takımını galibiyete taşıdı ve Fenerbahçe tarihinde bir Avrupa kupası maçında 3 gol birden atan iki futbolcudan birisi oldu.

                            FENERBAHÇE'NİN AVRUPA'DAKİ GOLCÜLERİ
                            Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarında 3 ve daha fazla gol atan oyuncuları şöyle:

                            8 gol: Cemil Turan, Tuncay Şanlı.
                            7 gol: Aykut Kocaman.
                            5 gol: Ogün Altıparmak, Bülent Uygun, Elvir Boliç.
                            4 gol: Osman Arpacıoğlu, Alex de Souza, Stephen Appiah.
                            3 gol: Şenol Birol, Can Bartu, Şeref Has, Kemalettin Şentürk, Haim Revivo, Marcio Nobre.

                            Yorum

                            • fatih14
                              Banned
                              • 06-07-2005
                              • 346

                              #29
                              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                              ya kardeş kusura bakma ama ben fenerlilerin arasında seni göremedik sen ne zaman fenerli oldun

                              Yorum

                              • eerol
                                Banned
                                • 06-11-2004
                                • 8682

                                #30
                                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                                Fenerbahçe 2
                                Randers 1

                                15 Eylül 2006 Cuma


                                Fenerbahçemiz UEFA 1. Tur İlk Maçı’nda Randers’ı ağırladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan karşılaşmadan Fenerbahçemiz 2-1 galip ayrıldı. Maçın ilk yarısının 13. dakikasında Djibi Randers’ı 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün 11 dakika sonrasında ceza sahası dışından Kerim’in vuruşunu önlemeye çalışan Pedersen topu kendi kalesine gönderdi. Karşılıklı ataklarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı. Fenerbahçemiz karşılaşmanın ikinci yarısında sayısız gol pozisyonu buldu. Ancak galibiyeti getiren gol 54. dakikada Kezman’dan geldi. Karşılaşma bu golle 2-1 sona erdi.
                                4’ Sol kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Kenneth Pedersen’in şutunda kaleci Rüştü’nün çeldiği top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.
                                13’ Sağ kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Kenneth Pedersen’in ortasında kale önünde Djiby’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Rüştü’nün solundan ağlarla buluştu. 0-1
                                18’ Sağ kanattan Deivid’in ortasında ceza sahasında Edu’nun kafa vuruşunda top, yandan auta çıktı.
                                23’ Alex’in pasında ceza sahası sağ çaprazından Tuncay’ın dönerek vuruşunda kaleci Jensen, topu kontrol etti.
                                24’ Ceza sahası dışından Kerim’in yerden şutunda ceza sahasında Ralf Pedersen, ters bir vuruşla topu sol köşeden kendi ağlarına gönderdi. 1-1
                                32’ Sol kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Alex’in ortasında kale önünde iyi yükselen Deivid’in kafa vuruşunda kaleci Jensen, topu kontrol etti.
                                43’ Sol kanattan Uğur’un ortasında ceza sahasında iyi yükselen Deivid’in kafa vuruşunda kaleci Jensen, topu kontrol etti.
                                İkinci Yarı

                                47’ Deivid’in pasında ceza sahası sağ çaprazından Tümer’in şutunda kaleci Jensen, tehlikeyi ayaklarıyla önledi.
                                48’ Rakibinden sıyrılan Uğur’un ceza sahası sol çaprazından şutunda top, defanstan döndü. Dönen topu kontrol eden Alex’in ceza sahası önünden sert şutunda meşin yuvarlak, yan ağlarda kaldı.
                                54’ Deivid’in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Kezman, sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1
                                59’ Tuncay’ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Kezman’ın sağ çaprazdan şutunda top, kaleci Jensen’den döndü. Dönen topa Tuncay’ın şutunda defanstan dönen topu, Tümer tamamladı. Meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.
                                68’ Alex’in pasında uzak mesafeden Tuncay’ın şutunda kaleci Jensen, topu kontrol etti.
                                69’ Ceza sahası sol çaprazından Alex’in ortasında arka direkte Deivid’in vuruşunda top, auta çıktı.
                                73’ Ceza sahasında Alex’in vuruşunda kaleci Jensen’den seken topu, defans uzaklaştırdı.
                                85’ Kezman’ın pasında ceza sahasında topla buluşan Deivid’in sağ çaprazdan şutunda top, kaleci Jensen’den döndü. Dönen topu Alex tamamlamak istedi, ancak Jensen’in ayaklarına çarpan top, kornere çıktı.
                                STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
                                HAKEMLER: Franz Xaver Wack, Markus Schibel, Josef Maier (Almanya)
                                FENERBAHÇE: Rüştü, Kerim, Lugano, Edu, Uğur, Mehmet Aurelio, Tuncay, Alex, Tümer (Selçuk dk. 77), Kezman, Deivid (Semih dk. 85)
                                RANDERS: Jensen, Ralf Pedersen, Ahmed, Soren Pedersen, Johansen, Kenneth Pedersen, Da Silva Alex, Fredgaard, Damborg(Holdgaard dk. 72), Yanchev, Djiby (Christiansen dk. 81)
                                GOLLER: Djiby (dk. 13), Ralf Pedersen (dk. 24 k.k.), Kezman (dk. 54)
                                SARI KARTLAR: Kezman (Fenerbahçe), Djiby, Ahmed (Randers)

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X