f1 Güncel Haberler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Konu: f1 Güncel Haberler

    Fisichella Force India'da


    Renault ile yollarını ayıran tecrübeli İtalyan pilot Giancarlo Fisichella'nın, Force India takımıyla anlaştığı açıklandı.

    Hintli işadamı Vijay Mallya'nın, Spyker'ı satın almasıyla adını Force India olarak değiştiren Formula 1 takımı, Giancarlo Fisichella'nın yeni sezonda kendileri için yarışacağını açıkladı.

    Geçtiğimiz sezon Renault'da yarışan 34 yaşındaki İtalyan pilot, Formula 1'de ikinci yılına hazırlanan Alman Adrian Sutil'in partneri olacak.

    Mallya, Fisichella'nın F1'in en iyilerine karşı yıllarca mücadele ettiğini ve deneyimli pilotun, sahip olduğu engin tecrübeyle takıma çok önemli katkı yapacağına inandığını söyledi.

    Kariyerinde 194 grand prix'ye katılan ve üç birincilik elde eden Fisichella, sürücüler klasmanında 2006 yılını dördüncü bitirerek en iyi derecesine ulaşmıştı.

    Force India, Vitantonio Liuzzi'yi de takımın test ve yedek pilotu olarak açıkladı

    Yorum

    • mazlum22
      Senior Member
      • 03-03-2006
      • 7143

      Konu: f1 Güncel Haberler

      Türkiye GP bilet fiyatları


      11 Mayıs’ta İstanbul Park'ta koşulacak Türkiye Grand Prix'nin bilet fiyatları belirlendi. Bilet fiyatları 100-700 YTL arasında değişiyor.

      Bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Formula 1 Türkiye Grand Prix bilet fiyatları açıklandı.

      İstanbul Park yönetiminden yapılan açıklamaya göre bu sene en pahalı bilet 700 YTL'den satışa sunulacak. Açık alan biletleri ise 100 YTL'den satışa sunulacak.

      31 Ocak tarihine kadar yapılacak alımlarda kampanya fiyatları geçerli olacak. Buna göre 700 YTL'lik ana tribün biletini 600 YTL'ye alabileceksiniz.

      Bu sene Gold, Silver, Broze ve Açık Alan biletlerinin dışında yeni bir biletle tanışacağız. Platinum ismi verilen bu yeni biletin yeri, ana tribünden pit alanı ve start düzlüğünün en iyi görüldüğü bölüm olduğu belirtildi.

      Sınırlı sayıda üretilecek bu bölüm için bilet fiyatı 31 Ocak’a kadar 600 YTL, kampanya sonunda ise 700 YTL olacak.

      PLATINUM / Ana Tribün
      Tam - 600 YTL
      Çocuk - 300 YTL

      GOLD / Ana Tribün
      Tam - 400 YTL
      Çocuk - 200 YTL

      SILVER / Tribün 1 - Tribün 7 - Tribün 8
      Tam - 320 YTL
      Çocuk - 160 YTL

      BRONZE / Tribün 2 - Tribün 5 - Tribün 6
      Tam - 170 YTL
      Çocuk - 85 YTL

      BRONZE / Tribün 3
      Tam - 130 YTL
      Çocuk - 65 YTL

      AÇIK ALAN
      Tam - 100 YTL
      Çocuk - 50 YTL

      Yorum

      • mazlum22
        Senior Member
        • 03-03-2006
        • 7143

        Konu: f1 Güncel Haberler

        Hamilton McLaren ile nikah tazeledi


        Geçen sezon McLaren ile Formula 1 kariyerine başlayan Lewis Hamilton, takımıyla olan sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı.



        İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, McLaren ile sözleşme yenildi.

        Vodafone McLaren'den yapılan açıklamada, Hamilton'ın sözleşmesinin 2012 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. Sözleşmenin maddi şartları hakkında bilgi verilmedi.

        Formula 1'de ikinci yılına hazırlanan 23 yaşındaki İngiliz pilot, çaylak sezonunda dört yarış kazandı ve sürücüler klasmanında Kimi Raikkonen'in bir puan gerisinde ikinciliği elde etti.

        "KARİYERİMİ MCLAREN'DE GEÇİREBİLİRİM"
        Genç pilot yaptığı açıklamada, "Geçen yıl benim Formula 1'deki ilk sezonumdu. Ancak 1998'den bu yana McLaren ve Mercedes-Benz ile bağlantı içindeyim. Tüm Formula 1 kariyerimi bu takımda geçirebilirim " dedi.

        Hamilton, "Hem sürücüler hem de markalar klasmanında kazanmak için doğru takımla birlikteyim. Önümüzde büyük engeller olacak ancak ben bu insanlarla bu hedeflerin başarılacağından yüzde 100 eminim" dedi.

        Yorum

        • mazlum22
          Senior Member
          • 03-03-2006
          • 7143

          Konu: f1 Güncel Haberler

          Alonso R28'i test etti


          Formula 1 takımlarından Renault, yeni aracı R28'i yeni pilotu Fernando Alonso ile test etti.

          Formula-1 takımlarından Renault'nun İspanyol pilotu Fernando Alonso, 2 saat sisin dağılmasını bekledikten sonra takımının yeni aracı R28'i test etti.
          İki kez dünya şampiyonluğu bulunan ve geçen hafta Jerez pistinde hızlı turları atan pilotlardan biri olan Alonso'nun Renault'nun yeni aracı R28'le atacağı ilk tur, sis nedeniyle ertelenmişti.
          Ancak Alonso, 2 saat bekledikten sonra temkinli birkaç turdan ibaret de olsa testi gerçekleştirebildi.
          Cheste Pisti'ne Alonso'yu izlemeye 4 bin kişinin geldiği bildirildi

          Yorum

          • mazlum22
            Senior Member
            • 03-03-2006
            • 7143

            Konu: f1 Güncel Haberler

            BMW Sauber'de sorun


            BMW Sauber pilotu Nick Heidfeld, yeni aracı F1.08'den şikayetçi. Heidfeld, yeni otomobilinde balans sorunu olduğunu söyledi.

            Formula 1 takımlarından BMW Sauber'in pilotu Nick Heidfeld, İspanya'da ilk kez test ettiği takımının yeni aracı F1.08'de balans sorunu olduğunu söyledi.

            İspanya'nın Valencia kentinde F1.08'i denedikten sonra açıklama yapan Heidfeld, geçen yılki aracın balans sisteminin daha hızlı olduğunu belirterek, gün geçtikçe yeni parçalara ihtiyaç duyulacağını ve kısa bir sürede aracı geliştireceklerini ifade etti.

            Rüzgar tünelinde, henüz araçta yer almayan bazı parçalar bulunduğunu kaydeden 30 yaşındaki pilot, bunlar olmasa bile daha iyi balansı olan bir araç beklediğini söyledi

            Yorum

            • mazlum22
              Senior Member
              • 03-03-2006
              • 7143

              Konu: f1 Güncel Haberler

              'McLaren tecrübesi, Alonso'yu motive etti'


              Renault takım patronu Flavio Briatore, Fernando Alonso'nun adının, eski takımı McLaren Mercedes'in geçen sezon karıştığı casusluk olayında geçmesinin, İspanyol pilotu motive ettiğini söyledi.



              Formula-1 takımlarından Renault'nun takım patronu Flavio Briatore, ''McLaren tecrübesi, Fernando Alonso'yu motive edip, güçlendirdi'' dedi.

              Briatore, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, takımın yeni pilotu Alonso'nun adının, eski takımı McLaren Mercedes'in geçen sezon karıştığı casusluk olayında geçmesinin, İspanyol pilotu motive ettiğini söyledi.

              Alonso'nun, takıma hırs ve hevesle geldiğini ifade eden Briatore, ''McLaren tecrübesinin onu güçlendirdiğini ve daha fazla sorumluluk sahibi olduğunu düşünüyorum. Onda iyiye doğru bir değişim var. İşine son derece bağlı. Fernando'nun böylesine hevesli ve profesyonel olmasını görmekten mutluyum'' diye konuştu.

              Briatore, eski takımına dönmesinden duyduğu mutluluğun Alonso'nun yüzünden okunduğunu belirterek, eskisi gibi gülümseyen bir Fernando gördüğünü kaydetti.

              Briatore, ''Formula-1 gibi bir sporda çok fazla baskı ve tehlike var. Takımın parçası olmaya ihtiyaç duyarsınız, Fernando da takımın bir parçası. Onunla yeniden çalışmaktan memnunuz. Onun da mutlu olacağını umuyoruz. O mutlu olursa, sonuçlar kendiliğinden gelir. Fernando'nun takıma dönüşü hepimiz için büyük motivasyon. Aracımız da düşündüğümüz gibi iyiyse, yarışları kazanmak için mücadeleye devam edeceğiz. McLaren, en başından beri Alonso için uygun takım değildi. Sezon boyunca onunla takıma geri dönmesi için konuştuk'' diye konuştu.

              26 yaşındaki Alonso, Renault'da 2005 ve 2006 yıllarında iki kez dünya şampiyonluğu yaşamış, 2007 sezonunu geçirdiği McLaren'la ters düşmesi üzerine yeniden Renault'ya dönmüştü

              Yorum

              • mazlum22
                Senior Member
                • 03-03-2006
                • 7143

                Konu: f1 Güncel Haberler

                Mosley'nin gözdesi Hamilton


                Uluslararası Motorsporları Başkanı Max Mosley, Lewis Hamilton'ın 7 şampiyonluğu bulunan efsane pilot Michael Schumacher'in rekorunu kırabileceğini söyledi.23 yaşındaki Hamilton, 2007 sezonunda şampiyonluğu 1 puan farkla kaybetmişti.

                2007 sezonunda şampiyonluğu son yarışta kaybeden McLaren'in genç pilotu Lewis Hamilton'a FIA Başkanı Max Mosley'den övgü geldi.

                İngiliz pilotun ilk sezonunda şampiyonluğu dramatik bir şekilde kaybettiğini belirten Mosley, Hamilton'un bu performansını devam ettirdiği takdirde adını efsane pilotlar arasına yazdırabileceğini belirtti.

                Geçtiğimiz sezonun son yarışında şampiyonluğu Ferrari pilotu Kimi Raikkonen'e kaptıran Leiws Hamilton'un henüz yolun başında olduğunu söyleyen Mosley, "İlk sezonunda basit hatalar yaptı. Ancak Michael Schumacher kadar yarışırsa onun rekorlarını geçebilir" dedi.

                Mosley, takımıyla yıllık 10 milyon Euro karşılığı 5 yıllık sözleşme yenileyen Hamilton'ın McLaren'e verilen ceza hakkındaki açıklamalarını ise, "Hamilton'a tavsiyem, paralarını bankaya yatırsın ve bu konularla ilgilenmesin" şeklinde değerlendirdi

                Yorum

                • mazlum22
                  Senior Member
                  • 03-03-2006
                  • 7143

                  Konu: f1 Güncel Haberler

                  Renault'da hedef şampiyonluk


                  Renault Başkanı Carlos Ghos, Fernando Alonso'nun takıma katılımıyla birlikte yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

                  ING Renault F1 Ekibi, yeni Renault F1 R28 otomobilini ve onunla birlikte pilotlarını Boulogne, Billancourt'daki Renault İletişim Müdürlüğünde tanıttı.
                  Renault Grubu'nun Başkanı Carlos Ghos, 500'ü aşkın uluslararası gazetecinin de katıldığı tanıtım toplantısının açılışında yaptığı açıklamada, 2008'den ümitli olduklarını belirterek, ''Fernando Alonso'nun da bize katılmasıyla, yeni F1 aracıyla 2008'de şampiyonluğu hedefliyoruz'' dedi.
                  ING Reno F1 takım direktörü Plavio Briatore, geçen sene olduğu gibi kendilerine iddialı hedefler seçtiklerini belirtti.

                  Sorunları tespit etmek ve onları çözümlemek gerektiğini ifade eden Briatore, ''İşte biz de bunu yaptık ve bu sezon en ileri pozisyonlara dönmek için kararlıyız. İyi bir otomobile sahip olduğumuza inanıyoruz. Şimdi otomobilimizin rekabet karşısında neler yapabildiğini göreceğiz. Renault ve Ferrari, 2000 sezonundan bu yana dünya şampiyonluklarını kazanan iki ekiptir. 2007'de zor bir sezon geçirdik. Ferrari ve Mclaren de zor sezonlar geçirmişlerdi. F1'de bazen çok fazla risk alırsınız. Bazen de gereğinden az risk alırsınız. Önemli olan düştükten sonra ayağa kalkmak. Yeni otomobil, ekibin yönünü değiştirdiğini gösteriyor. Buna Fernando Alonso'nun yeteniğini de eklerseniz, elimizde güçlü bir kokteyl olacaktır'' dedi.

                  Briatore, Alonso'yu tanıdıklarını ve kendilerine neler getirebileceğini bildiklerini belirterek, ''Daha şimdiden denemelerde 2007'dekinden farklı bir pilot olduğunu gördük. kararlı, rahat ve mutlu. Renault'ya sevinçle döndü ve her zamankinden daha çok çalışıyor. 2008'de iyi bir aracımız var ve direksiyonunda da bir dünya şampiyonu var. Bence bu durum çok güzel şeyler vadediyor'' şeklinde konuştu.

                  Fernando Alonso da, ekibi tanıdığını ve çalışma yöntemlerini sezona başlayış şekillerini bildiklerini bildirdi.
                  İşin başında kendisini işe hazır hissettiğini anlatan Alonso, ''Geçmişte birlikte çalıştığım birçok insanla tekrar karşılaştım. Onun için bu şampiyonaya çok huzurlu başlıyorum. Ekibin içerisinde gerçek bir dinamik var ve bence bu son derece motive edici. Ekip olarak gereken performansı göstereceğiz'' dedi.
                  ING Renault F1 Ekibinin başkanı Bernard Rey, ekibin, bu yeni kampanyanın en başında son derece iddialı olan hedeflerini kendisinin belirlediğini açıkladı.
                  Ekibin kendisine layık olan öncü konumlara tekrar geleceğini umduklarını belirten Rey, bu yeni otomobille ekibin kendi kendine saptadığı hedefin de bu olduğunu bildirdi.
                  Teknik bakımdan, geçen sene yaşadıkları sorunları aşmak için herkesin çok çalıştığını anlatan Rey, ''Pilotlar bakımından ise, Alonso'nun dönüşü özellikle motive edici nitelikte. Dolayısıyla, ekip olarak biz iyimseriz ve Renault da öyle'' şeklinde konuştu

                  Yorum

                  • mazlum22
                    Senior Member
                    • 03-03-2006
                    • 7143

                    Konu: f1 Güncel Haberler

                    Honda'dan iddialı tanıtım


                    Formula 1'de geçen sezon Jenson Button ve Rubens Barichello gibi iddialı pilotlara sahip olmasına karşın sadece 3 yarışta, 6 puan toplayabilen Honda, 2008'e umutla bakıyor. Honda yeni otomobili RA108'i kamuoyuna tanıttı.

                    Formula 1'de geçen sezon sadece 3 yarışta 6 puan toplayabilen Honda, yeni otomobili RA108 ile sezona hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Takımın pilotları Button ve Barichello'nun sürat ve yol tutuşla ilgili eleştirilerini dikkate alan Honda teknik ekibi, Ferrari'nin eski teknik şefi Ross Brawn'ın da takımın başına gelmesiyle 6 ay önce çalışmalara başlamıştı.

                    Bu gelişmelerin ardından yeni sezon için geliştirilen RA108 İngiltere'de kamuoyuna tanıtıldı.

                    Takımın geçen sezon topladığı 6 puanın tamamında imzası bulunan Jenson Button, yeni otomobil hakkındaki ilk izlenimlerinin son derece pozitif olduğunu vurguladı. İngiliz pilot, "Şimdi en önemlisi bu otomobili anlayabiliyoruz. Yani ne eksiği var, üzerinde nasıl bir çalışma yapılması gerek bunu görüyoruz. Ayrıca şunu söylemeliyim ki aerodinamik testlerde, pissteki ilk turumuzda gelişimi anında hissettik. Daha çok çalışırsak, çok daha iyi duruma getirebiliriz" dedi.

                    Geçen sezon takımı adına puan kaydedemeyen Rubens Barichello da, Brown'ın takımın başına geçişini harika bir transfer olarak değerlendirdi. 16 Mart’ta Avustralya'da kariyerinin 257. yarışına çıkacak olan Barichello, Brown'ın büyük katkı sağlayacağını söyledi.

                    Benetton ve Ferrari'deki çalışmalayarıyla Michael Schumacher'e 7 şampiyonluk kazandıran Ross Brawn da, 2008'in yeni bir başlangıç olduğunu belirterek, "İlk hedefimiz Honda'yı yeniden podyuma taşımak" dedi

                    Yorum

                    • mazlum22
                      Senior Member
                      • 03-03-2006
                      • 7143

                      Konu: f1 Güncel Haberler

                      Christian Klien BMW'de


                      Avusturyalı Christian Klien, test ve yedek pilot olarak BMW-Sauber takımına katıldı.

                      Christian Klien, test ve yedek pilot olarak BMW-Sauber takımına katıldı. 24 yaşındaki Klien, Toyota takımına geçen Timo Glock'un yerini alacak.

                      Avusturyalı pilot 2004-2006 arasında Jaguar ve Red Bull takımları ile birlikte toplam 47 Grand Prix'ye çıktı ve toplam 14 puan topladı. Klien geçtiğimiz yıl Honda'da test pilotu olarak görev yapmıştı.

                      BMW Motor Sporları Direktörü Mario Theissen yaptığı açıklamada, "Formula 1 tecrübesi olan bir üçüncü pilot istiyorduk" diye konuştu.

                      Bu arada Theissen, Marko Asmer'in de test pilotu olarak kiralandığını belirterek, "Marko, 4 Aralık'tan bu yana aracı dört kez kullandı. Her defasında da ilerleme kaydetti" dedi

                      Yorum

                      • mazlum22
                        Senior Member
                        • 03-03-2006
                        • 7143

                        Konu: f1 Güncel Haberler

                        Raikkonen F2008'den memnun


                        Ferrari'nin dünya şampiyonu pilotu Kimi Raikkonen, yeni sezonda kullanacağı F2008'in performanstan çok memnun olduğunu söyledi.

                        Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, yeni araçları F2008'in çok iyi durumda olduğunu söyledi.

                        Bahreyn'deki testlerde geçtiğimiz yılki pole position rekorunu kıran Raikkonen, "F2008 fantastik bir araç. Şimdiden çok hızlı" dedi.

                        İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'a konuşan dünya şampiyonu, "Ama aracın asıl etkileyici özelliği hem yarış hem de sıralama turları ayarında çok hızlı olması" ifadelerini kullandı.

                        Ferrari pilotu, F2008'in her iki ayarda da lastikleri hırpalamadığına dikkat çekti, bunu da motor gücünün lastiklere çok dengeli aktarılmasına bağladı

                        Yorum

                        • mazlum22
                          Senior Member
                          • 03-03-2006
                          • 7143

                          Konu: f1 Güncel Haberler

                          Jerez'de Webber esti


                          Red Bull pilotu Mark Webber, Jerez Pisti'nde devam eden testlerin üçüncü gününde, en iyi zamanı elde etti.

                          2008 sezonuna hazırlanan Formula 1 takımlarının, İspanya'nın Jerez Pisti'nde yaptıkları test sürüşlerinde üçüncü gün geride kaldı.

                          Red Bull pilotu Mark Webber, Renault motorlu RB4 ile etkileyici bir performans gösterdi ve bir dakika 18.628 saniyelik zamanıyla ilk sırayı aldı.

                          72 tur tamamlayan Avustralyalı pilot, Lewis Hamilton'ın ikinci gün elde ettiği en iyi zamandan yaklaşık yarım saniye daha hızlıydı.

                          Williams Toyota'dan Nico Rosberg, Webber'in 0.463 saniye geride günü ikinci bitirirken, takım arkadaşı Kazuki Nakajima üçüncü oldu.

                          Liderden 1.082 saniye daha yavaş kalan Renault'nun İspanyol sürücüsü Fernando Alonso, kendi seyircisi önünde dördüncü sırada kalırken, takım arkadaşı Nelson Piquet dokuzunculukla yetindi.

                          BMW Sauber'den Robert Kubica Webber'in 1.2 saniye gerisinde beşinci oldu. McLaren Mercedes pilotlarından Lewis Hamilton altıncı, Heikki Kovalainen 10. iyi zamanlara imza attı

                          Yorum

                          • mazlum22
                            Senior Member
                            • 03-03-2006
                            • 7143

                            Konu: f1 Güncel Haberler

                            Jerez'de noktayı Kovalainen koydu


                            McLaren'in yeni pilotu Heikki Kovalainen, İspanya'nın Jerez Pisti'nde yapılan test sürüşlerinin son gününde en iyi dereceyi yaptı.



                            2008 sezonuna hazırlanan Formula 1 takımlarının, İspanya'nın Jerez Pisti'nde yaptıkları test sürüşleri sona erdi.

                            Renault'dan McLaren'e geçen Fin pilot Heikki Kovalainen, son gün elde ettiği bir dakika 17.974 saniyelik dereceyle tüm test haftasının en iyi zamanını elde etti.

                            Red Bull'dan David Coulthard, Kovalainen'in yarım saniye gerisinde ikinci sırayı alırken, Williams'tan Kazuki Nakajima üçüncü oldu.

                            Bir başka McLaren pilotu Lewis Hamilton, takım arkadaşı Kovalainen'in 1.5 saniye gerisinde son günü dördüncü sırada kapattı.

                            BMW Sauber'den Robet Kubica, beşinci olurken takım arkadaşı Nick Heidfeld dokuzuncu sırayı aldı. Toro Rosso pilotları Sebastian Vettel ile Sebastien Bourdais altıncı ve sekizinci sırayı alırken, Renault'nun çaylak sürücüsü Nelson Piquet JR. yedinci oldu.

                            Çarşamba gününün en hızlısı Mark Webber, son gün ancak 10. olabildi

                            Yorum

                            • DERYAILTER
                              Member
                              • 21-07-2005
                              • 531

                              Konu: f1 Güncel Haberler

                              2008 Grand Prix Takvimi (Türkiye başlama saatleri)

                              Avustralya Grand Prix, Melbourne, Avustralya 16 Mart, 06:30
                              Malezya Grand Prix, Kuala Lumpur, Malezya23 Mart, 09:00
                              Bahreyn Grand Prix, Manama, Bahreyn 6 Nisan, 14:30
                              İspanya Grand Prix, Barcelona, İspanya 27 Nisan, 15:00
                              Türkiye Grand Prix, İstanbul, Türkiye11 Mayıs, 15:00
                              Monaco Grand Prix, Monte Carlo, Monaco25 Mayıs, 15:00
                              Kanada Grand Prix, Montreal, Kanada8 Haziran, 20:00
                              Fransa Grand Prix, Magny-Cours, Fransa 22 Haziran, 15:00
                              İngiltere Grand Prix, Silverstone, İngiltere 6 Temmuz, 15:00
                              Almanya Grand Prix, Hockenheim, Almanya20 Temmuz, 15:00
                              Macaristan Grand Prix, Budapeşte, Macaristan 3 Ağustos, 15:00
                              Avrupa Grand Prix, Valencia, İspanya24 Ağustos, 15:00
                              Belçika Grand Prix, Spa, Belçika7 Eylül, 15:00
                              İtalya Grand Prix, Monza, İtalya14 Eylül, 15:00
                              Singapur Grand Prix, Singapur28 Eylül, 15:00
                              Japonya Grand Prix, Fuji, Japonya 12 Ekim, 07:30
                              Çin Grand Prix, Şangay, Çin 19 Ekim, 10:00
                              Brezilya Grand Prix, Sao Paulo, Brezilya 2 Kasım

                              Yorum

                              • DERYAILTER
                                Member
                                • 21-07-2005
                                • 531

                                Konu: f1 Güncel Haberler

                                Avustralya GP sıralama sonuçları

                                1 Lewis Hamilton, McLaren, 1:26.714
                                2 Robert Kubica, BMW, 1:26.866
                                3 Heikki Kovalainen, McLaren, 1:27.079
                                4 Felipe Massa, Ferrari, 1:27.178
                                5 Nick Heidfeld, BMW, 1:27.236
                                6 Jarno Trulli, Toyota, 1:28.527
                                7 Nico Rosberg, Williams, 1:28.687
                                8 David Coulthard, Red Bull, 1:29.041
                                9 Timo Glock**, Toyota, 1:29.593
                                10 Sebastian Vettel, Toro Rosso, zaman yok
                                11 Rubens Barrichello, Honda, 1:26.173
                                12 Fernando Alonso, Renault, 1:26.188
                                13 Jenson Button, Honda, 1:26.259
                                14 Kazuki Nakajima, Williams, 1:26.413
                                15 Mark Webber, Red Bull, zaman yok
                                16 Kimi Raikkonen, Ferrari , zaman yok
                                17 Giancarlo Fisichella, Force India, 1:27.207
                                18 Sebastien Bourdais, Toro Rosso, 1:27.446
                                19 Adrian Sutil, Force India, 1:27.859
                                20 Takuma Sato, Super Aguri, 1:28.208
                                21 Nelson Piquet jr., Renault, 1:28.330
                                22 Anthony Davidson, Super Aguri, 1:29.059

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X